Fcum ile uzun bir yolculuk, umarım pes etmeden devam edersin Premier Lig'e uzanırsın, başarılar.
Printable View
Fcum ile uzun bir yolculuk, umarım pes etmeden devam edersin Premier Lig'e uzanırsın, başarılar.
Premier Lig bizi bekler :D
Teşekkür ederim :)
Bunu okuduğumdan sonra berabere kaldık ne güzel ağzın var öyle senin :)
:) erken görseydim yardımcı olurdum :)
Valla beklediğim bir ilgiyi göremedim fakat kariyerden zevk alıyorum. Kapatmayacağımı düşünüyorum. Güzel güzel yavaş yavaş gidiyoruz işte :)
Premier'e daha 6-7 sene var hayırlısı be gülüm diyorum :)
Selim akışkanlık çok iyi , taktikde gerçekten çok başarılı aynen devam :)
http://j1307.hizliresim.com/1c/d/q61c0.jpg
Buraya kadar zahmet ettiniz ama olsun ya burada önemli biri konuşuyor yani ilerleyen zamanlarda siz daha iyi anlayacaksınız. Onun için şimdiden soracaklarınızı sorun yoksa ilerleyen zamanlarda işiniz zor söylemek gerek ama siz sormadan ben birkaç şey söylemek istiyorum.
Malum lige fırtına gibi girip rekorları kırmaya devam eden bir takım var ve onun başında Dünya'nın en iyi teknik direktörü olacak insan var. Neden en iyi olacak teknik direktör var dedim ? Çünkü şuan en iyi teknik direktör Jose Mourinho olduğu için. Ben Premier lige gelene kadar onun ayağını kaydırırlar kaydırmasalar bile kesin bir ayağı çukura girer ve yeni lider başa geçer. Rahat olun yani benim ömrüm uzun vaadeli olduğu için size çok iyi şeyler öğreteceğimden emin olabilirsiniz. Neyse konuyu dağıtmayalım. Lige başlamadan önce bizi tahmin ettiğiniz yer 15. sırada demiştiniz değil mi ? Bizim gibi takım 15. sırada olabilir mi ? Tabi ki olamaz. Takım hergün ekstra olarak çalıştırıyorum ve koşturuyorum. Eğer yenildiğimiz maçta ekstra olarak 2 ile çarpıyorum hele o maçta kötü oynayan adam varsa vay haline siz düşünün artık. Bunun için hepsi sahada at gibi koşuyor. Koşacak tabi 7. ligdeyiz diye hor mu görücek takımı unutmasın ki takım ne kadar yükselirse onların itibarı o kadar yükselir. Hoş takımda kazma olarak nitelendirdiğimiz var sakın onlar bu söylediğim şeyi üstüne alınmasın. Onların yerleri hep sabit gelmiş hep öyle gidecek. Neyse dediğim gibi 1. sırada fırtına gibi esiyoruz. Kupalarda ise aldığımız sonuçlar memmun edici ve kupada ilerleyişimiz devam ediyor. Fazla konuştum herhalde onun için kısa keserek sizlerin sorularını alayım.
M : Kupada iyi gidiyorsunuz. Acaba eleneceğinizi hiç düşündünüz mü ?
B : Tabi ki hayır. Bizi elemeleri için kurada hile yapıp güçlü rakip vermeleri gerekmekte ve yakında kesin öyle birşey yapacaklar.
M : Ligde durumuz iyi ve takımdan beklenen performansın üst düzeyinde bunun hakkında ne söyleyeceksiniz ?
B : Benim eserim.
M : Biraz kendiniz övmekle suçlanıyorsunuz ? Bunun hakkında ne söyleyeceksiniz ?
B : Kendimi övmekte mi suç ? Kendimi övmeyi bırakıp seni mi öveyim yani ?
M : Ferguson'u sevmiyorsunuz ve hep onun hakkında kötü sözler söylüyorsunuz ve bu yüzden medya tarafından eleştiriliyorsunuz ?
B : Ferguson'u ben değil o beni sevmiyor ben sadece karşılık veriyorum.
Neyse bu kadar basın toplantısı yeter. Artık sorularınızı not edin ve diğer basın toplantısında cevaplarız. Kendinize iyi bakın ve antremanları izlemeye gelip gizli sırrımı öğrenebilirsiniz.
M : Biraz kendiniz övmekle suçlanıyorsunuz ? Bunun hakkında ne söyleyeceksiniz ?
B : Kendimi övmekte mi suç ? Kendimi övmeyi bırakıp seni mi öveyim yani ?
Ahahah yeni mourinho yetişiyor :D
harbiden takımdaki oyuncular küsecek :D:D