Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Antonio Lucas l Biri başarı mı dedi ?

Konuşmalara bakılırsa yeni bir Mourinho doğuyor Lige iyi başlamışız başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Konuşmalara bakılırsa yeni bir Mourinho doğuyor Lige iyi başlamışız başarılar.
    Mourinho reyizin izinden gidiyoruz
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Lyones takıma göre çok iyi bir taktik geliştirdim. Bu taktik ile defansif ve ofansif olarak kontrolu elimize alabileceğiz. Defansif orta sahalar hem atağa katılarak görev görecekler hemde defansif kalıp defansı 6 adam ile savunabileceğiz. Bunu düşünürken kendi kendime bir dahi miyim acaba ? diye sordum. Hatta aynanın karşısına geçip kendime uzun uzun bakarak azda yakışıklığım dedim neyse konuyu buraya niye getiriyorsun Lyones konumuz taktik ve taktik özellikleriydi. Şişt bişey anlatıyorum biraz susar mısın Lyones ? Lütfen biraz susar mısın ? Taktik ile iyi bir çıkış yakalayıp rakiplerimizi oyunda paslarımızla sıkıp ani bir atak ile gol arıcaz. Tabi ki forvetlerimiz iyi golcüler fakat 10 tane pozisyondan 2si yerine 8 tanesini atabilseler o zaman adamlarım derdim.

Kendini çok şanslı hissediyorsun değil mi Lyones ? Benim gibi bir teknik direktörün yanında durmak nasıl bir duygu ? Çok iyi duygu olmalı değil mi ? Yakışıklı,İyi kalpli ve iyi bir teknik direktör olmak çok zor be Lyones çok zor ama herşeyi aşıp Alex Ferguson ile görüşeceğiz. Hoş ben 6-7 sene şampiyon olsam 36 yaşından 43 - 44 yaşlarında olacağım belkide Ferguson o zamana kadar ölür he ? Bence ölür malum 2 ayağı çukurda onun ve ölmeyi hala düşünmüyor. Bence o ölmeyi unutan birisi kesinlikle öyle Lyones

Takım nasıl kalkındırılır iyi öğren bunu Lyones. Kimse bu takıma güvenmiyorken nasıl işler başarıyoruz ve oyun içerisinde sahaya nasıl yansıyoruz iyi öğren çünkü bunlar ders değil bunlar benim yaptığım işler. Her çırak bir ustaya gerek duyar derken beni kastetmiyorlar çünkü ben doğuştan bir ustayım ve doğuştan bir harika teknik direktörüm.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fergusonu da öldürdünüz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Enaniyet diz boyu biraz alçakgönüllü ol yahu daha yolun başındasın (: Çok fazla yükselirsen dibe düştüğünde daha çok yerin kırılır

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fergusonu da öldürdünüz
    Ferguson eskilerin adamıydı zaten ayağı çukurdaydı

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Enaniyet diz boyu biraz alçakgönüllü ol yahu daha yolun başındasın (: Çok fazla yükselirsen dibe düştüğünde daha çok yerin kırılır
    Alçakgönül mü ? oda neymiş
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Havalar soğudu değil mi Lyones ? Başkana söyleyip şu külübüye bir ısıtıcı mı alsak acaba ? Maçları izlerken üşüyoruz be dostum gol olmasa ayağa kalkayacağım yok. Diğer teknik direktörler gibi saha kenarına gelip kafayı yemiyorum ben sakin birisiyim. Takıma maç öncesi söyleyeceklerimi söylerim ve maç içerisinde uygularlar eğer uygulamazsalar devre arasında güzel bir süpriz onları bekliyor olur. Hep böyle yapmışımdır ve maçları çok çevirmişimdir. Lyones önümüzdeki sene sana çok büyük işler düşecek ve seni büyük bir asistan yapacağım ama hep benimle kalacaksın değil mi ? Dememi bekleme her zaman büyük hedeflere oynayan birisiyim ve sende büyük hedeflere oynayacaksın. Asistanlık çıraklık gibidir. Ustandan ne öğrenirsen onu yaparsın ve sende benden çok şey öğrenip kendi takımını yöneteceksin!

United OF Manchester tarih yazamaz diyenler kimler ? Yavaş yavaş rekorlara kıra kıra geliyoruz fakat hiçbir medya bunu göstermiyor neden mi bizi kıskanıyorlar dostum. United OF Manchester para ile başarının olduğu gibi yürek ile başarının olduğunu gösterdiğimiz için bizi haber yapmıyorlar. Yapmasınlar dostum yapmasınlar fakat öyle bir gün gelecek ki hepsiyle tek tek görüşeceğiz. Bizim hakkımızda haber yaptıklarında hepsini zevk ile yalanlayacağım dostum beni anlıyorsun değil mi ?

Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Çok güzel bir taktik kurmuşsun meyvelerinide toplamışsın harika gidiyorsun tek kelimeyle

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

adam berabere bile kalmıyo sana buralar küçük sen direk npower lig 2 den başla

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hocam konu dışına çıkıyorum kusura bakmada imzanın nasıl yapıldığını anlatabilir misin

Edit gerek kalmadı çok çok kusura bakma boşyere kirlettik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fcum ile uzun bir yolculuk, umarım pes etmeden devam edersin Premier Lig'e uzanırsın, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Premier Lig bizi bekler

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Çok güzel bir taktik kurmuşsun meyvelerinide toplamışsın harika gidiyorsun tek kelimeyle
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    adam berabere bile kalmıyo sana buralar küçük sen direk npower lig 2 den başla
    Bunu okuduğumdan sonra berabere kaldık ne güzel ağzın var öyle senin

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Hocam konu dışına çıkıyorum kusura bakmada imzanın nasıl yapıldığını anlatabilir misin

Edit gerek kalmadı çok çok kusura bakma boşyere kirlettik
    erken görseydim yardımcı olurdum

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fcum ile uzun bir yolculuk, umarım pes etmeden devam edersin Premier Lig'e uzanırsın, başarılar.
    Valla beklediğim bir ilgiyi göremedim fakat kariyerden zevk alıyorum. Kapatmayacağımı düşünüyorum. Güzel güzel yavaş yavaş gidiyoruz işte

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Premier Lig bizi bekler
    Premier'e daha 6-7 sene var hayırlısı be gülüm diyorum
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Selim akışkanlık çok iyi , taktikde gerçekten çok başarılı aynen devam

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Selim akışkanlık çok iyi , taktikde gerçekten çok başarılı aynen devam
    Eyvallah taktik iyi oturdu ve ofansif orta saha oyuncum çok iyi oyunu iyi yönlendiriyor
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Buraya kadar zahmet ettiniz ama olsun ya burada önemli biri konuşuyor yani ilerleyen zamanlarda siz daha iyi anlayacaksınız. Onun için şimdiden soracaklarınızı sorun yoksa ilerleyen zamanlarda işiniz zor söylemek gerek ama siz sormadan ben birkaç şey söylemek istiyorum.

Malum lige fırtına gibi girip rekorları kırmaya devam eden bir takım var ve onun başında Dünya'nın en iyi teknik direktörü olacak insan var. Neden en iyi olacak teknik direktör var dedim ? Çünkü şuan en iyi teknik direktör Jose Mourinho olduğu için. Ben Premier lige gelene kadar onun ayağını kaydırırlar kaydırmasalar bile kesin bir ayağı çukura girer ve yeni lider başa geçer. Rahat olun yani benim ömrüm uzun vaadeli olduğu için size çok iyi şeyler öğreteceğimden emin olabilirsiniz. Neyse konuyu dağıtmayalım. Lige başlamadan önce bizi tahmin ettiğiniz yer 15. sırada demiştiniz değil mi ? Bizim gibi takım 15. sırada olabilir mi ? Tabi ki olamaz. Takım hergün ekstra olarak çalıştırıyorum ve koşturuyorum. Eğer yenildiğimiz maçta ekstra olarak 2 ile çarpıyorum hele o maçta kötü oynayan adam varsa vay haline siz düşünün artık. Bunun için hepsi sahada at gibi koşuyor. Koşacak tabi 7. ligdeyiz diye hor mu görücek takımı unutmasın ki takım ne kadar yükselirse onların itibarı o kadar yükselir. Hoş takımda kazma olarak nitelendirdiğimiz var sakın onlar bu söylediğim şeyi üstüne alınmasın. Onların yerleri hep sabit gelmiş hep öyle gidecek. Neyse dediğim gibi 1. sırada fırtına gibi esiyoruz. Kupalarda ise aldığımız sonuçlar memmun edici ve kupada ilerleyişimiz devam ediyor. Fazla konuştum herhalde onun için kısa keserek sizlerin sorularını alayım.

M : Kupada iyi gidiyorsunuz. Acaba eleneceğinizi hiç düşündünüz mü ?

B : Tabi ki hayır. Bizi elemeleri için kurada hile yapıp güçlü rakip vermeleri gerekmekte ve yakında kesin öyle birşey yapacaklar.

M : Ligde durumuz iyi ve takımdan beklenen performansın üst düzeyinde bunun hakkında ne söyleyeceksiniz ?

B : Benim eserim.

M : Biraz kendiniz övmekle suçlanıyorsunuz ? Bunun hakkında ne söyleyeceksiniz ?

B : Kendimi övmekte mi suç ? Kendimi övmeyi bırakıp seni mi öveyim yani ?

M : Ferguson'u sevmiyorsunuz ve hep onun hakkında kötü sözler söylüyorsunuz ve bu yüzden medya tarafından eleştiriliyorsunuz ?

B : Ferguson'u ben değil o beni sevmiyor ben sadece karşılık veriyorum.

Neyse bu kadar basın toplantısı yeter. Artık sorularınızı not edin ve diğer basın toplantısında cevaplarız. Kendinize iyi bakın ve antremanları izlemeye gelip gizli sırrımı öğrenebilirsiniz.
    Jose Mourinho

M : Biraz kendiniz övmekle suçlanıyorsunuz ? Bunun hakkında ne söyleyeceksiniz ?

B : Kendimi övmekte mi suç ? Kendimi övmeyi bırakıp seni mi öveyim yani ?

Ahahah yeni mourinho yetişiyor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

harbiden takımdaki oyuncular küsecek

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri