Güzel bir konu.Ben ilk üye olduğımda sadece yamaları indirmek için uğraşıyordum.Forum nedir bilmiyordum.Sonra SaMaNYoLu (Ufuk ) abiyle tanıştım ve bana anlattı forumu ve bölümlerini falan.Ondan sonra böyle günler geçtikçe bağımlı olmaya başladım.:)
Printable View
Güzel bir konu.Ben ilk üye olduğımda sadece yamaları indirmek için uğraşıyordum.Forum nedir bilmiyordum.Sonra SaMaNYoLu (Ufuk ) abiyle tanıştım ve bana anlattı forumu ve bölümlerini falan.Ondan sonra böyle günler geçtikçe bağımlı olmaya başladım.:)
ilk üye olduğumda 1 ay falan yazmadım niye bilmiyom ama yazmadım ilk zamanlar hep fm bölümündeydim(hala en fazla fm de takılıyorum)diğerlerine hiç girmiyordum sonra hepsinde takılmaya başladım devam ediyor işte aynı düzen
Gs yerine 6s yazmistim :D bundan utaniyorum :D %10 ceza almistim :D
ben ilk üye olduğumda forum ne demek bilmiyordum.İstiyorum öğrenmek,bunu anneme sordum:n:buraya cafeden üye olmuştum türkçe fm indirmek için ilk başlarda hep fm2006geneldeydim altlarda neler var bakmıyodum bile sonra buranın çok lüks bi cafesi olduğunu öğrendim bi girdim bidaa çıkamadım:n:
Hala ilk gunku heyecanim var. Turksportal ana sayfada dosya indiremiyordum ve niye olmuyor bilmiyordum. Forumla son 2-3 aydir tanistim. Forumdaki ilk mesajim imzamin ilk linki :D Herkes sasirmisti. Ilk mesajda bu adam bunu yazamaz dediler. Calinti oldugunu soyleyenler bile olmustu :n:
valla ben ilk girdiğimde msn de beni kimler engellewmiş ona bakmak için girmiştim. zaten google da aradım bu siteden buldum dedim üye olayım bari. bi kac gün farketmedim bu sitede bi mizah anket bölümü daha dogrusu msn den baka falan elli akıllı forumların oldugunu :D :D :D eziklik işte ne yapacan
foruma fm hakkinda taktik,oyunculari ögrenmek icin girmistim,sirf siteye bakiyodum bi ara foruma baktim burada daha cok bilgi alirim dedim,üye oldum, ilk üye oldugumda baska forumlardaki önemli olaylari buraya durmadan copy-paste yapiyordum,fenerbahce ile alay geciyordum,hatta foruma geleli 1 ay tamamlanmamisti benim %20 uyarim vardi :D,
adminlerin ilk günlerini çok merak ediyorum
ben cihan ve gookhan ile tartıstım
ben ilk geldigimde 100 tane gereksiz mesaj attım:D
baran ben seni hatırlıyom hatta biz bize bölümüne kendini tanıtan bi mesaj atmıştın emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı:)
ben bu siteyi googledan buldum ilk başta incelemeleri okudum çok hoşuma gitmişti taa o zamanlar daha evde internet yok gel zaman git zaman artık yeni şeyler çıkmıyorsu sitede sonra foruma girdim o zamana kadar ilk defa bir foruma giriyom sonra nedir ne değildir fm bölümünde takılmaya başladım sonra forumun aşağılarını keşfetmeye başladım önce futbol bölümü sonra sohbet alanı c@feye ilk mesajım 3.cafeye idi hatta c@fe3 ün ilk mesajı benimdi anı olarakda ilk geldiğimde 1 kez daha önce açılmış konu açtım birde bir konu açtım "yedek klubesi" çok cevap gelmişti beni tebrik edenler olmuştu çok sevinmiştim merak edenler açtığım konuları aratarak bakabilirler:)
İlahi Ceyhun.. :n:
en çalışkan üye anketine ceyhunuda eklemek lazım :n:
Kendi capımızda egleniyorduk o zamanlar :) Şaka bi yana bende sırf FM2006 bölümünde gezinirdim futbolcu listeleri fln futbolcu karşılaştırmaları v.s
ilk günlerinizi hatırlıyosunuz ve uyuz oldugunuz adamları ve sebeplerini yazıyosunuz ama gözlemlediğim kadarıyla sizde aynısını yeni gelenlere yapıyosunuz arkadaşlar
tekrar gündeme gelsin bu konu :)
Ben ençok adminlerin anılarını mesaj ediyorum yani mesela bu siteyi kurduklarında hiç resmileşeceğini tahmin ediyolarmıydı. Uzuun Uzuuun yassındal biz okuruz zevkle.:)
Ben siteye 01-02zamanı giriyodum forumu 2sene önce keşfettim :D :D Ne yaptığımı hatırlamıyorum.
BarceloGS nickiyle üye olmuştum. Sonrasını hatırlamıyorum:D
mukemmelsin abi koptum valla :D:D:D
ben ilk girdiimde tam hatirlamiyom 6-7 sene onceydi:D cm00-01 tr spiker vardi onu indirdim.. onur atilgan in sitesinden sonra burayi buldum baktim resmi site fln yaziyo dedim ben urayayim buraya arasira iste ogun bu gundur ugruyos buraya:D