Her sene Sezer transferi gündemi gelir keske Manisa'da oynarken alsaydik
Printable View
Her sene Sezer transferi gündemi gelir keske Manisa'da oynarken alsaydik
Aynen öyle. Onur varken bence gereksiz. Kanatlar için diyorsanız Ali var. Dışarıya para saçmak yerine kendi oyuncularımıza daha fazla şans verelim. Altyapıya verilsin o para. Ayrıca gelecek vaadeden diyoruz ama 25 yaşında Sezer. Futbolunun olgun çağlarına yaklaşıyor artık.
Sezer'i elbette isterim, ama makul bir fiyata. Bircogu taraftar korlesmis, hala Forza'da Ronaldinho'yu vs alalim diyen ileri zekalilar var, ben biraz da baska faktorleri dusunen, duygusal degil de mantikli bakan biriyim.
Boşta kalıp gitmesi. Galatasaray'a gitmek istedi o yüzden sözleşme yenilemek istemedi Manisa ile. Manisaspor'da kadro dışı bıraktı sonra bir anlaşma ile Eskişehir'e yolladı. Takas vs oldu sanırım. GS az para verince adam da sene sonu bedava gitmesin diye Eskişehir'e gitti. 2-3 sezondur hep GS diyorlardı şimdi BJK kapacak gibi.
Gelsin 2 hafta oynasın kral Sezer, süper Sezer olur. Ayrıca Sezer boşta felan kalmadı. Galatasaray Sezer ve hatta Manisaspor'la bile anlaşmıştı. Fakat sonra nedense bu transfer yattı. Daha sonra Mesut Bakkal ben başka bir takımla anlaşmış oyuncuyu takımımda oynatmam deyip kadro dışı bıraktı. Devre arasına gelindiğinde Sezer'in çok taliplisi vardı. Eskişehirspor dışında aklıma ilk gelenler; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, G.Antepspor. Sezer'de 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istedi ve bizi seçti. Geçen sene 850.000 Liraya aldık biz ve satarsak %35i Manisaspor'un olacak. Yani bizim yönetimin parayı yüksek isteme sebeplerinden biriside bu. Yazının sadece son cümlesine katılıyorum. Bencede Onur'a şans vermeli Beşiktaş. Onur ile ilgili her yazımda bunu söylüyorum belki ama Onur cidden aşırı yetenekli bir oyuncu. Onu daha 18 yaşında profesyonel yapan Bozüyükspor yöneticilerinin ve onu DSİ Bentspor'dan yetiştiren hocaların ellerinden öpmek lazım. Aşırı bir pas zekası var. Zaten ona Turkish Kaka denmesinin sebeplerinden biriside bu...
Sağlık kurulundan yapılan açıklamada, Filip Holosko dışındaki tüm futbolcuların Antalya’daki hazırlık kampında hazır olacağı dile getirildi. Basın sözcüsü Mete Düren, “Şu anda Holosko dışındaki sakat oyuncularımız yavaş yavaş arkadaşlarına katılacaklar. Rüştü, Bobo, Ekrem ve Nihat ciddi sakatlıklardan kurtuldukları için kampın çeşitli bölümlerinde yükleme yapılacak. Ancak hepsi ligin ikinci yarısında forma giyebilecek durumda olacaklar” diye konuştu.
Bu çok iyi bir haber işte. Şu sakatlıklardan yakamızı kurtarabilsek gerisi gelecek de..
Alayına çok yakıştı ya forma :)
Avatarım şenlensin :icon_razz: Robinho olmadı bunları aldık idare etsin herkes bu senelik ;) :)
Kardes resim(avatar) nereden?
buyur hocam resim bu.
http://img692.imageshack.us/img692/7599/87253493.jpg
Sagol Ahmet :)
Yanlış görmediysem Q7 de havalimanındaymış ?:)
Rizeli Kartallar :)
Hunili dayi
http://img834.imageshack.us/img834/6070/medyaphpc.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/161/219048523.jpg
Bir de Q7 den yanak almis biri onu da gördüm ama bulamadim simdi :D
http://twitpic.com/3mev2s
Aha o makas :)
Yeni yıldızlarımız hoşgeldiler.Umarım beklentileri karşılarlar.
Q7 de halinden gayet memnun ya =D Güzel günler göreceğiz güneşli günler , hissediyorum..
Yok onlar gelmez diyenlere inat 3'ü bir arada :D
"TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİM"
Hamit Altıntop, söylentilere noktayı koydu
Adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan Hamit Altıntop, ara transfer döneminde herhangi bir takıma transfer olmayacağını söyledi.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'te kalacağını söyledi.
Spor dergisi Kicker, Bayern Münih ile 6 ay daha sözleşmesi olan Hamit'in, ara transfer döneminde başka bir takıma transfer olmayacağını belirterek, futbolcunun ''Türkiye'ye gitmiyorum. Burada kalacağım'' şeklinde konuştuğunu yazdı.
Derginin haberinde, sıkça Hamit'in Türkiye'de Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gidebileceğinin söylendiği ancak şimdiye kadar her zaman Almanya'da kaldığı hatırlatıldı.
Öte yandan, Bayern Münih'in oyuncusu Mark van Bommel, transfer döneminin 31 Ocakta sona erdiğine işaret ederek, bu zamana kadar çok şeyin olabileceğini, kendisine gelen bir çok teklif nedeni ile gurur duyduğunu ifade etti.
NTVSPOR
baslik cok sacma hicbir zaman türkiyede oynamadiki geri dönsün :)
Ya temcit pilavı gibi her sene aynı muhabbet gelmezsen gelme be kardeşim gir kavanoza turşunu kursunlar...
Hamitin Türkiyeye Gelmemesi İçin Özel Sebebleri Var Bunu Bende Kendi Ağzından Bizzat Dinledim.