Sayfa 224 / 480 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
6,691 ile 6,720 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Her sene Sezer transferi gündemi gelir keske Manisa'da oynarken alsaydik

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Her sene Sezer transferi gündemi gelir keske Manisa'da oynarken alsaydik
    geçen sene boşda kaldığında neden eskişehir'e gittiki bu adam madem çok güzeldi?
    bence tabata'dan daha kötü olur umarım alınmaz. onun yerine onur'a şans verelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    geçen sene boşda kaldığında neden eskişehir'e gittiki bu adam madem çok güzeldi?
    bence tabata'dan daha kötü olur umarım alınmaz. onun yerine onur'a şans verelim.
    Aynen öyle. Onur varken bence gereksiz. Kanatlar için diyorsanız Ali var. Dışarıya para saçmak yerine kendi oyuncularımıza daha fazla şans verelim. Altyapıya verilsin o para. Ayrıca gelecek vaadeden diyoruz ama 25 yaşında Sezer. Futbolunun olgun çağlarına yaklaşıyor artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Sezer hem Türk statüsünde hem de genç. Bu yüzden istenen miktar kabul edilebilir bir miktar.
    Genc (25!!!) ve Turk olan her oyuncuya milyonlari sacacaksak isimiz var. Merak ediyorum, acaba Onur Bayramoglu baska bir takimda oynasa almak istermiydik, Anadolu takimlari kac para isterdi ve kac para vermeye razi olurduk.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Genc (25!!!) ve Turk olan her oyuncuya milyonlari sacacaksak isimiz var. Merak ediyorum, acaba Onur Bayramoglu baska bir takimda oynasa almak istermiydik, Anadolu takimlari kac para isterdi ve kac para vermeye razi olurduk.....

Sevinebilirsin yattı Sezer transferi. Ayrıca zaten Onur Bayramoğlu için 250.000 € verdiniz. O yaştaki bir futbolcu için riskti bu. Ama Onur'u bilenler Onur'un herkesi şaşırtacağını biliyordu.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sezer'i elbette isterim, ama makul bir fiyata. Bircogu taraftar korlesmis, hala Forza'da Ronaldinho'yu vs alalim diyen ileri zekalilar var, ben biraz da baska faktorleri dusunen, duygusal degil de mantikli bakan biriyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Boşta kalıp gitmesi. Galatasaray'a gitmek istedi o yüzden sözleşme yenilemek istemedi Manisa ile. Manisaspor'da kadro dışı bıraktı sonra bir anlaşma ile Eskişehir'e yolladı. Takas vs oldu sanırım. GS az para verince adam da sene sonu bedava gitmesin diye Eskişehir'e gitti. 2-3 sezondur hep GS diyorlardı şimdi BJK kapacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gelsin 2 hafta oynasın kral Sezer, süper Sezer olur. Ayrıca Sezer boşta felan kalmadı. Galatasaray Sezer ve hatta Manisaspor'la bile anlaşmıştı. Fakat sonra nedense bu transfer yattı. Daha sonra Mesut Bakkal ben başka bir takımla anlaşmış oyuncuyu takımımda oynatmam deyip kadro dışı bıraktı. Devre arasına gelindiğinde Sezer'in çok taliplisi vardı. Eskişehirspor dışında aklıma ilk gelenler; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, G.Antepspor. Sezer'de 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istedi ve bizi seçti. Geçen sene 850.000 Liraya aldık biz ve satarsak %35i Manisaspor'un olacak. Yani bizim yönetimin parayı yüksek isteme sebeplerinden biriside bu. Yazının sadece son cümlesine katılıyorum. Bencede Onur'a şans vermeli Beşiktaş. Onur ile ilgili her yazımda bunu söylüyorum belki ama Onur cidden aşırı yetenekli bir oyuncu. Onu daha 18 yaşında profesyonel yapan Bozüyükspor yöneticilerinin ve onu DSİ Bentspor'dan yetiştiren hocaların ellerinden öpmek lazım. Aşırı bir pas zekası var. Zaten ona Turkish Kaka denmesinin sebeplerinden biriside bu...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Gelsin 2 hafta oynasın kral Sezer, süper Sezer olur. Ayrıca Sezer boşta felan kalmadı. Galatasaray Sezer ve hatta Manisaspor'la bile anlaşmıştı. Fakat sonra nedense bu transfer yattı. Daha sonra Mesut Bakkal ben başka bir takımla anlaşmış oyuncuyu takımımda oynatmam deyip kadro dışı bıraktı. Devre arasına gelindiğinde Sezer'in çok taliplisi vardı. Eskişehirspor dışında aklıma ilk gelenler; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, G.Antepspor. Sezer'de 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istedi ve bizi seçti. Geçen sene 850.000 Liraya aldık biz ve satarsak %35i Manisaspor'un olacak. Yani bizim yönetimin parayı yüksek isteme sebeplerinden biriside bu. Yazının sadece son cümlesine katılıyorum. Bencede Onur'a şans vermeli Beşiktaş. Onur ile ilgili her yazımda bunu söylüyorum belki ama Onur cidden aşırı yetenekli bir oyuncu. Onu daha 18 yaşında profesyonel yapan Bozüyükspor yöneticilerinin ve onu DSİ Bentspor'dan yetiştiren hocaların ellerinden öpmek lazım. Aşırı bir pas zekası var. Zaten ona Turkish Kaka denmesinin sebeplerinden biriside bu...
    Sezer şuan için iyi alternatif olur. Guti'nin yerini Onur şuanda dolduramaz. Zaman ve sabır gerek Onur için. Kadro'nun elden geçmesi gerek ama Erhan Güven, Nobre, Tabata duracaksa kalsın bir zahmet.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sağlık kurulundan yapılan açıklamada, Filip Holosko dışındaki tüm futbolcuların Antalya’daki hazırlık kampında hazır olacağı dile getirildi. Basın sözcüsü Mete Düren, “Şu anda Holosko dışındaki sakat oyuncularımız yavaş yavaş arkadaşlarına katılacaklar. Rüştü, Bobo, Ekrem ve Nihat ciddi sakatlıklardan kurtuldukları için kampın çeşitli bölümlerinde yükleme yapılacak. Ancak hepsi ligin ikinci yarısında forma giyebilecek durumda olacaklar” diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çok iyi bir haber işte. Şu sakatlıklardan yakamızı kurtarabilsek gerisi gelecek de..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alayına çok yakıştı ya forma

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Avatarım şenlensin Robinho olmadı bunları aldık idare etsin herkes bu senelik

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kardes resim(avatar) nereden?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Sagol Ahmet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanlış görmediysem Q7 de havalimanındaymış ?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Rizeli Kartallar

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yanlış görmediysem Q7 de havalimanındaymış ?
    Aynen öyle.

Hunili dayi

Bir de Q7 den yanak almis biri onu da gördüm ama bulamadim simdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeni yıldızlarımız hoşgeldiler.Umarım beklentileri karşılarlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Q7 de halinden gayet memnun ya =D Güzel günler göreceğiz güneşli günler , hissediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yok onlar gelmez diyenlere inat 3'ü bir arada

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİM"

Hamit Altıntop, söylentilere noktayı koydu

Adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan Hamit Altıntop, ara transfer döneminde herhangi bir takıma transfer olmayacağını söyledi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'te kalacağını söyledi.

Spor dergisi Kicker, Bayern Münih ile 6 ay daha sözleşmesi olan Hamit'in, ara transfer döneminde başka bir takıma transfer olmayacağını belirterek, futbolcunun ''Türkiye'ye gitmiyorum. Burada kalacağım'' şeklinde konuştuğunu yazdı.

Derginin haberinde, sıkça Hamit'in Türkiye'de Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gidebileceğinin söylendiği ancak şimdiye kadar her zaman Almanya'da kaldığı hatırlatıldı.

Öte yandan, Bayern Münih'in oyuncusu Mark van Bommel, transfer döneminin 31 Ocakta sona erdiğine işaret ederek, bu zamana kadar çok şeyin olabileceğini, kendisine gelen bir çok teklif nedeni ile gurur duyduğunu ifade etti.
    NTVSPOR

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

baslik cok sacma hicbir zaman türkiyede oynamadiki geri dönsün

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya temcit pilavı gibi her sene aynı muhabbet gelmezsen gelme be kardeşim gir kavanoza turşunu kursunlar...

30. Default

Hamitin Türkiyeye Gelmemesi İçin Özel Sebebleri Var Bunu Bende Kendi Ağzından Bizzat Dinledim.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri