Aynen ben de tam tersi diye biliyorum. Elenmiş olmamız gerekir oynayabilmesi için.
Printable View
Aynen ben de tam tersi diye biliyorum. Elenmiş olmamız gerekir oynayabilmesi için.
Elenmiş olmamız bile gerekmiyor.S.Prag çeyrek finale gelene kadar oynayamaz.Biz de Simao'yu At.Madrid bu sezon UEFA'da oynadığı için oynatamayacağız çeyrek finale kadar.
Yavaş yavaş faydasız yabancılardan kurtuluyoruz. Bir tek Fink'e üzülüyorum gideceklerden.
Fink'e ben de üzülmüyor değilim açıkçası. Fırsat bulduğu her karşılaşmada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu.
Fink su durumda bize gelse hayir demem mustafa sarptan Baris'tan kat kat daha iyi oynar :)
Fink,asla sırıtmadı BJK'nin maçlarında Fenerbahçe karşısında kahraman ilan edilmişti.Denizli olsaydı hala oynardı bence.Hilbert'i de o istemişti zaten Alman karması yapacaktı kalsaydı :D Utku'nun dediği gibi bize gelse bende hayır demem çünkü orta sahada sırıtacağını düşünmüyorum.
Kimse Fink in gitmesini istemiyor da kader utansın işte :)
Biri anlatmisti Fink ile Istanbul'da konustugunu, iyi biri ve cok cana yakin oldugunu söylemisti.
Fabian Ernst ile üç yıllık anlaşma sağladı.
Dün akşamki antremandan sonra Fabian Ernst ile görüşen yöneticiler bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladılar. Beşitaş'lı yöneticiler Ernst'e ondan memnun olduklarını ve uzun yıllar hizmet beklediklerini söylediler. Ernst bu durumdan memnun kalıcağını onlara söyledi ve sözleşme teklifini kabul etti.
Ernst ile sözleşmenin bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor.
- HABER1903 -
Uzun yıllar derken ? :)
Neyse güzel bir haber bu...
Belki teknik kadroda devam eder Ernst. Malum taraftarın sevgilisi..
İlk Geldiğinde Tırsmıştım Bu Ernsten Terminatör Gibi Karşılaştım Ama İyice Sempatik Geldi Zamanla. FM'de Hemen Satsamda Ernst'i:D Gerçekte Kalmasını İsterim Unutamayacağımız Oyuncuların Arasında Girmeye Aday Boboyla Beraber
Ernst'ten beklediğinize bağlı bir yorum. Savunmaya yardım etsin, hücumdakilerin arkasını toplasın, gerektiğinde de hücuma destek versin, gerisi önemli değil. Ernst, saydıklarımı da yapabiliyor. Ernst'i golcü ya da yaratıcı diye almadık. Takımın orta sahada eksik kalmasından ayrı savunmanın az adamla yakalanmasından ötürü o bölgeye oyuncu gerekiyordu ve Ernst'in gelişiyle de bu eksik giderildi. Bence ligin de en iyisi şuanda.
Abicim o eski yönetimdi.Şimdiki yönetim bol keseden dağıtmıyor.Öyle olsaydı Sezer çoktan imzayı atmıştı mesela.He Ernst'e 2 milyon verilmesi de çok değil bence.Hakkını veriyor çünkü.Umarım Bobo ile de sözleşme yenilenir.Tamam Almeida geldi ama Almeida'nın bütün maçlarda oynama garantisi yok.Bobo sakatlandığında ne kadar çok sıkıntı çektiğimiz unutulmamalı.Bobo gitse,Almeida oynayamasa yine sıkıntı çekeriz ki kredimiz tamamen tükenmiş durumda ligde.
Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.
Bu Bobo yu biz elimizde tutamayacağız sanırım :(
Var olan kontratı düşürebilmek gibi bir yeteneği yok yönetimin... Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu nun yönetimde aktif rol aldığı dönemde daha isabetli transferler yapıldığını, daha mantıklı ücretler harcandığı söylüyoruz. Sizin de Ernst in daha azını hakettiğini düşünmeniz, daha yüksek ücret alabileceği gerçeğini değiştirmez :) Ernst Schalke deyken de buna yakın ücretler aldığını düşünüyorum.
Medya'da Bobo ve Schusterin arasi iyi degil falan yaziyor umarim yalan haberdir zaten her transfer döneminde Bobo'nun tranferi gündeme gelir ve takimda kalir umarim yine oyle olur :)
Hala 2 milyon alıyor derken? :icon_smile: Nobre'nin sözleşmesi bitti de yeniden 2 milyonluk sözleşme imzalandı da bizim haberiz mi yok.Adamla sözleşme imzalanmış bir kere.O parayı Nobre kendi feragat etmediği sürece -ki bunu bir çok oyuncu kabul etmez- her türlü ödemek zorundayız.Nobre ile sözleşme imzalanırken mevcut yönetim yoktu.Yönetimler bir tek başkanlardan oluşmuyor bunu da ekleyeyim.Çoğu kişi bu hataya düşüyor.Yine eklemek gereken bir şey var ki başkan da eski başkan değil.Son olarak ben Ernst'in aldığı paranın az olduğunu veya hak ettiğinden az olduğunu söylemedim ama şöyle bir gerçekte var ki bu tarz kaliteli oyuncuların ülkemizde forma giymelerinde bu denli yüksek ücretlerin katkısı büyük.
Ernst bence takımın en önemli oyuncusudur. Çift yönlü ortasaha kadar hücuma destek veren fakat 1. sınıf savunma yapan bir oyuncu bulmak kolay değil. Hem Ernst zaten 2.2 milyon € alıyordu.
Zapotocny Hakkında Açıklama
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB’ye gönderilen yazıda, Tomas Zapotocny ile kulübümüz arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edildiği açıklandı.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Tomas Zapotocny ile aramızdaki mevcut sözleşme, alacaklarına karşılık, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir."
Ernst yuvada kaldı!
Beşiktaş'ın istikrarlı Alman futbolcusu Fabian Ernst kulübü ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı. Kulüpte kalıp kalmayacağı merakla beklenen Ernst böylelikle 3 yıl daha siyah beyazlı formayı terletecek.
Beşiktaş Kulübü, takıma katıldığı günden bu yana en istikrarlı performansı sergileyen isim olan Fabian Ernst'in sözleşmesini yeniledi.
Beşiktaş'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı:
"Profesyonel futbolcularımızdan Fabian Ernst ile 2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarını kapsayan (31.05.2011 bitiş tarihli sözleşmeye ek olarak) yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında ;
2011-2012 sezonu için futbolcuya 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 30.000.avro'dan toplam 300.000.avro daha ödeme yapılacaktır.
2012-2013 sezonu için futbolcuya 1.500.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 50.000.avro'dan toplam 500.000.avro daha ödeme yapılacaktır.
2013-2014 sezonu için futbolcuya 1.000.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 70.000.avro'dan toplam 700.000.avro daha ödeme yapılacaktır. "
Gayet mantıklı olmuş, gayet de uygun fiyata anlaşmışlar bana göre...
Ernst ile bayağı karlı bir anlaşma yapmışız. Darısı Bobo'ya.
Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Beşiktaş, Zapotochny'nin sözleşmesini alacakları karşılığında feshettikten sonra Fink konusunda da son viraja girdi. Beşiktaş ve Fink, Alman ekibi Hannover ile anlaşmaya vardı. Fink'in kısa süre içerisinde Bundesliga ekibi Hannover 96 ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş da Fink konusunda Hennover 96 ile görüşmelere başlandığını "Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Almanya futbol takımlarından Hannover Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesiyle Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
14 YABANCI VARDI, 1'İ GİTTİ, 1'İ GİDİYOR, 2 DE YOLDA
Zapo'nun Sparta Prag ile anlaşmasından sonra Beşiktaş'ın kadrosunda 13 yabancı futbolcu kaldı. Fink, Bobo, Guti, Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida, Tabata, Sivok, Ferrari, Ernst, Hilbert ve Holosko. Beşiktaş Sivok'un sözleşmesi sakatlığı sebebiyle bir süre önce dondurmuştu. Uzun süreli sakatlığı sebebiyle Holosko'nun da sözleşmesinin dondurulması gündemde. Fink de kısa süre içerisinde Hannover 96 ile anlaşacak. Zapo'dan sonra gitmesi beklenen ilk isim olarak da Tabata ön plana çıkıyor. Serdar Adalı, NTV SPOR yayınında yaptığı açıklamada, Tabata ile pazartesi günü görüşeceklerini ifade etti. Öte yandan Cengiz Zülfükaroğlu da takımdan gidecek isimlerin çarşamba gününe kadar netleşeceğini belirtti. Zülfükaroğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo ile de sezon tamamlandıktan sonra görüşeceklerini de ifade etti.
Yabancıların dışında takımdan ayrılması beklenen Türk futbolcular da bulunuyor. Teknik direktör Bernd Schuster, yönetime verdiği raporda, Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke'nin yanı sıra genç isimlerden Rıdvan Şimşek'i de kadrosunda düşünmediğini belirtmişti. Bu 3 isim Siyah Beyazlı ekibin Antalya kadrosunda da yer almadı.
Ntvspor
Zapo gitti.Fink borsaya bildirildi.Büyük ihtimalle Hannover'e gidecek.Diğer gönderilmesi düşünülen oyuncular Tabata ve Holosko.En geç Çarşamba gününe kadar onların da durumu netleşir dedi Serdal Adalı.Ernst'in sözleşmesinin uzatılması güzel.Her şey iyi güzel ama Bobo'nun sözleşmesinin uzatılmasının sezon sonuna bırakılması kötü oldu.Bobo'nun bizde devam etmesini isterim.
http://www.facebook.com/video/video....64935&comments
Umarim Schuster Bobo'yu Fatih Tekki gibi biletine kesmez