Sayfa 227 / 480 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
6,781 ile 6,810 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen ben de tam tersi diye biliyorum. Elenmiş olmamız gerekir oynayabilmesi için.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Elenmiş olmamız bile gerekmiyor.S.Prag çeyrek finale gelene kadar oynayamaz.Biz de Simao'yu At.Madrid bu sezon UEFA'da oynadığı için oynatamayacağız çeyrek finale kadar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bonservis bedeli ödememişler Zapo bizden alacağı 350 bin eurodan vazgeçip gitmiş.
    tahmin ettigim gibi olmus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yavaş yavaş faydasız yabancılardan kurtuluyoruz. Bir tek Fink'e üzülüyorum gideceklerden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fink'e ben de üzülmüyor değilim açıkçası. Fırsat bulduğu her karşılaşmada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu.

Fink su durumda bize gelse hayir demem mustafa sarptan Baris'tan kat kat daha iyi oynar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fink,asla sırıtmadı BJK'nin maçlarında Fenerbahçe karşısında kahraman ilan edilmişti.Denizli olsaydı hala oynardı bence.Hilbert'i de o istemişti zaten Alman karması yapacaktı kalsaydı Utku'nun dediği gibi bize gelse bende hayır demem çünkü orta sahada sırıtacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kimse Fink in gitmesini istemiyor da kader utansın işte

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Biri anlatmisti Fink ile Istanbul'da konustugunu, iyi biri ve cok cana yakin oldugunu söylemisti.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fabian Ernst ile üç yıllık anlaşma sağladı.

Dün akşamki antremandan sonra Fabian Ernst ile görüşen yöneticiler bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladılar. Beşitaş'lı yöneticiler Ernst'e ondan memnun olduklarını ve uzun yıllar hizmet beklediklerini söylediler. Ernst bu durumdan memnun kalıcağını onlara söyledi ve sözleşme teklifini kabul etti.

Ernst ile sözleşmenin bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor.

- HABER1903 -

Uzun yıllar derken ?

Neyse güzel bir haber bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki teknik kadroda devam eder Ernst. Malum taraftarın sevgilisi..

12. Default

İlk Geldiğinde Tırsmıştım Bu Ernsten Terminatör Gibi Karşılaştım Ama İyice Sempatik Geldi Zamanla. FM'de Hemen Satsamda Ernst'i Gerçekte Kalmasını İsterim Unutamayacağımız Oyuncuların Arasında Girmeye Aday Boboyla Beraber

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Fabian Ernst ile üç yıllık anlaşma sağladı.

Dün akşamki antremandan sonra Fabian Ernst ile görüşen yöneticiler bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladılar. Beşitaş'lı yöneticiler Ernst'e ondan memnun olduklarını ve uzun yıllar hizmet beklediklerini söylediler. Ernst bu durumdan memnun kalıcağını onlara söyledi ve sözleşme teklifini kabul etti.

Ernst ile sözleşmenin bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor.

- HABER1903 -

Uzun yıllar derken ?

Neyse güzel bir haber bu...
    Umarım 2milyon Euro'luk değildir yeni anlaşması. Çünkü haketmediğini düşünüyorum. Çok da harika bir oyun ortaya koymuyor bence. Ernst ,Almanya'da o paranın 1/4 ünü 1/3ünü anca kazanır

14. Default

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Umarım 2milyon Euro'luk değildir yeni anlaşması. Çünkü haketmediğini düşünüyorum. Çok da harika bir oyun ortaya koymuyor bence. Ernst ,Almanya'da o paranın 1/4 ünü 1/3ünü anca kazanır
    Bizim Yönetim Bonkördür Paraya İtibar Etmez Bol Bol Verirler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ernst'ten beklediğinize bağlı bir yorum. Savunmaya yardım etsin, hücumdakilerin arkasını toplasın, gerektiğinde de hücuma destek versin, gerisi önemli değil. Ernst, saydıklarımı da yapabiliyor. Ernst'i golcü ya da yaratıcı diye almadık. Takımın orta sahada eksik kalmasından ayrı savunmanın az adamla yakalanmasından ötürü o bölgeye oyuncu gerekiyordu ve Ernst'in gelişiyle de bu eksik giderildi. Bence ligin de en iyisi şuanda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Ernst'ten beklediğinize bağlı bir yorum. Savunmaya yardım etsin, hücumdakilerin arkasını toplasın, gerektiğinde de hücuma destek versin, gerisi önemli değil. Ernst, saydıklarımı da yapabiliyor. Ernst'i golcü ya da yaratıcı diye almadık. Takımın orta sahada eksik kalmasından ayrı savunmanın az adamla yakalanmasından ötürü o bölgeye oyuncu gerekiyordu ve Ernst'in gelişiyle de bu eksik giderildi. Bence ligin de en iyisi şuanda.
    kesinlikle. açık ara hemde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bizim Yönetim Bonkördür Paraya İtibar Etmez Bol Bol Verirler
    Abicim o eski yönetimdi.Şimdiki yönetim bol keseden dağıtmıyor.Öyle olsaydı Sezer çoktan imzayı atmıştı mesela.He Ernst'e 2 milyon verilmesi de çok değil bence.Hakkını veriyor çünkü.Umarım Bobo ile de sözleşme yenilenir.Tamam Almeida geldi ama Almeida'nın bütün maçlarda oynama garantisi yok.Bobo sakatlandığında ne kadar çok sıkıntı çektiğimiz unutulmamalı.Bobo gitse,Almeida oynayamasa yine sıkıntı çekeriz ki kredimiz tamamen tükenmiş durumda ligde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abicim o eski yönetimdi.Şimdiki yönetim bol keseden dağıtmıyor.Öyle olsaydı Sezer çoktan imzayı atmıştı mesela.He Ernst'e 2 milyon verilmesi de çok değil bence.Hakkını veriyor çünkü.Umarım Bobo ile de sözleşme yenilenir.Tamam Almeida geldi ama Almeida'nın bütün maçlarda oynama garantisi yok.Bobo sakatlandığında ne kadar çok sıkıntı çektiğimiz unutulmamalı.Bobo gitse,Almeida oynayamasa yine sıkıntı çekeriz ki kredimiz tamamen tükenmiş durumda ligde.
    Kesinlikle katılıyorum... Bana kalırsa Bobo ve Ernst bu kadar takıma uyumlu halde oynarken, gerekirse hakettiklerinden bile fazlasını vermek gerekir. Ki şu an aldıkları az bile, ikisininde bana göre.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu Bobo yu biz elimizde tutamayacağız sanırım

Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.
    Var olan kontratı düşürebilmek gibi bir yeteneği yok yönetimin... Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu nun yönetimde aktif rol aldığı dönemde daha isabetli transferler yapıldığını, daha mantıklı ücretler harcandığı söylüyoruz. Sizin de Ernst in daha azını hakettiğini düşünmeniz, daha yüksek ücret alabileceği gerçeğini değiştirmez Ernst Schalke deyken de buna yakın ücretler aldığını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Medya'da Bobo ve Schusterin arasi iyi degil falan yaziyor umarim yalan haberdir zaten her transfer döneminde Bobo'nun tranferi gündeme gelir ve takimda kalir umarim yine oyle olur

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Medya'da Bobo ve Schusterin arasi iyi degil falan yaziyor umarim yalan haberdir zaten her transfer döneminde Bobo'nun tranferi gündeme gelir ve takimda kalir umarim yine oyle olur
    Biraz önce canlı yayında Cengiz Zülfikaroğlu, sezon sonunda Bobo yla masaya otururuz dedi, üstüne Serdal Adalı da şaşkın şaşkın öyle mi dedi İnşallah sezon sonuna kalmaz bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hala 2 milyon alıyor derken? Nobre'nin sözleşmesi bitti de yeniden 2 milyonluk sözleşme imzalandı da bizim haberiz mi yok.Adamla sözleşme imzalanmış bir kere.O parayı Nobre kendi feragat etmediği sürece -ki bunu bir çok oyuncu kabul etmez- her türlü ödemek zorundayız.Nobre ile sözleşme imzalanırken mevcut yönetim yoktu.Yönetimler bir tek başkanlardan oluşmuyor bunu da ekleyeyim.Çoğu kişi bu hataya düşüyor.Yine eklemek gereken bir şey var ki başkan da eski başkan değil.Son olarak ben Ernst'in aldığı paranın az olduğunu veya hak ettiğinden az olduğunu söylemedim ama şöyle bir gerçekte var ki bu tarz kaliteli oyuncuların ülkemizde forma giymelerinde bu denli yüksek ücretlerin katkısı büyük.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Biraz önce canlı yayında Cengiz Zülfikaroğlu, sezon sonunda Bobo yla masaya otururuz dedi, üstüne Serdal Adalı da şaşkın şaşkın öyle mi dedi İnşallah sezon sonuna kalmaz bu iş.
    Insallah öyle olur kac yildir takimda ve gollerini atiyor üstelik arkasindaki oyuncular simdi daha iyi ve daha fazla gol atar. Sadece Bobo ile olmuyor derdik ve sadece Almeida ile de olmaz ve üstelik Almeida'nin performansini'da görmedik daha.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ernst bence takımın en önemli oyuncusudur. Çift yönlü ortasaha kadar hücuma destek veren fakat 1. sınıf savunma yapan bir oyuncu bulmak kolay değil. Hem Ernst zaten 2.2 milyon € alıyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Zapotocny Hakkında Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB’ye gönderilen yazıda, Tomas Zapotocny ile kulübümüz arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edildiği açıklandı.
    Şirketten yapılan açıklama şöyle:
    "Profesyonel futbolcularımızdan Tomas Zapotocny ile aramızdaki mevcut sözleşme, alacaklarına karşılık, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir."

Ernst yuvada kaldı!
    Beşiktaş'ın istikrarlı Alman futbolcusu Fabian Ernst kulübü ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı. Kulüpte kalıp kalmayacağı merakla beklenen Ernst böylelikle 3 yıl daha siyah beyazlı formayı terletecek.

Beşiktaş Kulübü, takıma katıldığı günden bu yana en istikrarlı performansı sergileyen isim olan Fabian Ernst'in sözleşmesini yeniledi.

Beşiktaş'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcularımızdan Fabian Ernst ile 2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarını kapsayan (31.05.2011 bitiş tarihli sözleşmeye ek olarak) yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında ;

2011-2012 sezonu için futbolcuya 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 30.000.avro'dan toplam 300.000.avro daha ödeme yapılacaktır.

2012-2013 sezonu için futbolcuya 1.500.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 50.000.avro'dan toplam 500.000.avro daha ödeme yapılacaktır.

2013-2014 sezonu için futbolcuya 1.000.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 70.000.avro'dan toplam 700.000.avro daha ödeme yapılacaktır. "

Gayet mantıklı olmuş, gayet de uygun fiyata anlaşmışlar bana göre...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ernst ile bayağı karlı bir anlaşma yapmışız. Darısı Bobo'ya.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Beşiktaş, Zapotochny'nin sözleşmesini alacakları karşılığında feshettikten sonra Fink konusunda da son viraja girdi. Beşiktaş ve Fink, Alman ekibi Hannover ile anlaşmaya vardı. Fink'in kısa süre içerisinde Bundesliga ekibi Hannover 96 ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş da Fink konusunda Hennover 96 ile görüşmelere başlandığını "Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Almanya futbol takımlarından Hannover Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesiyle Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

14 YABANCI VARDI, 1'İ GİTTİ, 1'İ GİDİYOR, 2 DE YOLDA
    Zapo'nun Sparta Prag ile anlaşmasından sonra Beşiktaş'ın kadrosunda 13 yabancı futbolcu kaldı. Fink, Bobo, Guti, Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida, Tabata, Sivok, Ferrari, Ernst, Hilbert ve Holosko. Beşiktaş Sivok'un sözleşmesi sakatlığı sebebiyle bir süre önce dondurmuştu. Uzun süreli sakatlığı sebebiyle Holosko'nun da sözleşmesinin dondurulması gündemde. Fink de kısa süre içerisinde Hannover 96 ile anlaşacak. Zapo'dan sonra gitmesi beklenen ilk isim olarak da Tabata ön plana çıkıyor. Serdar Adalı, NTV SPOR yayınında yaptığı açıklamada, Tabata ile pazartesi günü görüşeceklerini ifade etti. Öte yandan Cengiz Zülfükaroğlu da takımdan gidecek isimlerin çarşamba gününe kadar netleşeceğini belirtti. Zülfükaroğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo ile de sezon tamamlandıktan sonra görüşeceklerini de ifade etti.
    Yabancıların dışında takımdan ayrılması beklenen Türk futbolcular da bulunuyor. Teknik direktör Bernd Schuster, yönetime verdiği raporda, Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke'nin yanı sıra genç isimlerden Rıdvan Şimşek'i de kadrosunda düşünmediğini belirtmişti. Bu 3 isim Siyah Beyazlı ekibin Antalya kadrosunda da yer almadı.

Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zapo gitti.Fink borsaya bildirildi.Büyük ihtimalle Hannover'e gidecek.Diğer gönderilmesi düşünülen oyuncular Tabata ve Holosko.En geç Çarşamba gününe kadar onların da durumu netleşir dedi Serdal Adalı.Ernst'in sözleşmesinin uzatılması güzel.Her şey iyi güzel ama Bobo'nun sözleşmesinin uzatılmasının sezon sonuna bırakılması kötü oldu.Bobo'nun bizde devam etmesini isterim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

http://www.facebook.com/video/video....64935&comments

Umarim Schuster Bobo'yu Fatih Tekki gibi biletine kesmez

Mesaj Yetkileri