Öyle iş mi olur :) anlaşmaları sözle mi yapıyolar artık..
Printable View
Benim bildigim kadariyla opsiyon yoktu. sadece öncelik Besiktas'da (kagit üstünde birsey yok ama)
Valla Bjk gidip kimlere paralar sacri, Ersani her turlu takimda tutmalari lazim
Fm'de 4 m yazıyor ama başka kaynaktan teyit ettirmek lazım
Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.
Adanaspor başkanı Bayram Akgül Beşiktaş taraftarıdır sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Daha bugün konuşmasını izledim ersan hakkında çıkan herşey yalandır daha bir kuruş para konuşulmadı serdal beye verilmiş bi sözümüz var lig biter bitmez Beşiktaşla masaya oturacağız dedi.link bulduğum anda koyarım.
Aynı şey Galatasaray'ın başınada gelmişdi.Sanırsam dos Santos için 6.5m euro idi opsiyonlu satın alma bedeli.Sezon sonu Tottenham 8 m euro istedi transfer yattı.Rakamdan emin değilim ama Tottenham olağandan fazlasını istemişti.Futbolda böyle şeyler hiç adil olmuyor.Can sıkıcı.Umarım Beşiktaş sorun çıkmadan oyuncuyu alabilir.
Ne olursa olsun Ersan'ın bize geleceğini düşünüyorum yine de. :)
Tavan fiyatın belirlenmiş olacağını düşünüyorum, lafa kalmamalı artık bu tür ciddi konular... Belirlenmemişse de parayı basar alırlar zaten ama baştan önlemi alınmalıydı...
Şu sıralar Beşiktaş'lı yöneticiler ile At.Madrid başkanı görüşmedelermiş.
Bobo ve Forlan gündemdeki isimler. Bu 2 oyuncu hakkında görüşmeler oluyormuş.
Forlan Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyormuş ve arada herhangi bir pürüz yokmuş.
Kaynak: NTVSPOR
Şimdi de Forlan heyecanı
8 Nisan 2011 16:17 | NTV Spor
Beşiktaş, transfer için rotasını bir kez daha İspanya'ya çevirdi. Siyah- beyazlılar'ın gündeminde Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan var.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/forlan600_5E3BH.jpg
Beşiktaş, gelecek sezon da takıma yıldız isimler katmayı planlıyor. Siyah - beyazlılar'ın transfer listesinin ilk sırasında Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan var. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bobo ile nikah tazelemeye sıcak bakmayan yönetim, Forlan için görüşmelerini sıklaştırdı.
Daha önce menajerler aracılığıyla nabız yoklayan siyah - beyazlı yönetim bu kez Atletico Madrid Başkanı Enrıco Cereso ile bir araya geldi. Transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso ile transfer için görüşme yaptı. Adalı, Cereso'dan Forlan'ı resmen istedi. Daha önce menajerler aracılığıyla Forlan'dan olumlu yanıt alan Adalı, Atletico Madrid Başkanı'yla yaptığı görüşmede de transfer için aşama kaydetti. Beşiktaş, ilerleyen günlerde Forlan transferini bitirmeyi planlıyor.
Forlan şimdi kesin gelir Bjk'a gelmesi de normal olur kesin :n:
Biz istersen veya medya bize getirirken saçmalamayın Forlan ve Fenerbahçe hahahay dı bakalım şimdi neler olacak (:
Gelsin , İnşAllah'da gelir isteriz böyle yıldızları Tsl'de görmek ..
geçen yaz forlan çok yaşlıydı.
Laf sokmadan konuşalım arkadaşlar.
Çok gördük bu ülkede o alırken burun kıvırıp kendine almaları. O yüzden her şey normaldir bu ülkede.
Quaresma ile Guti'yi Forlan ile eşit tutuyor iseniz dışarı çıkıp bir hava almanız en iyisi.
Alabilirsek,Forlan müthiş bir transfer olur.
Forlan da gelirse Beşiktaş tutulmaz artık.
Forlan inanılmaz bir forvet bence, en erken 34'ünde gelir(Carlos gibi kariyeri bitince). Gelmesi çok zor bence.
Simao dan Guti den farklı görmüyorum Forlanı... Yaş olarak da Guti nin geldiği yaştan çok uzak değil şu an, Simao yla aynı yaşta sanırım. Yalnız şöyle bir sorun var, biz daha elimizdeki yıldızlardan full performans alamazken, Forlan uğruna Bobo dan vazgeçmenin manası yok ki zaten aynı mevkide oynayabilecek bir Almeida da var elimizde... Bu üçünden herhangi ikisinin birlikte oynama şansı, Q7 ve Simao nun oynadığı takımda, olmadığına göre, bence dikkatimizi, paramızı, çabamızı yıldız bir forvetten çok, Türk statüsünde geleceği parlak, sol bek, stoper, sağ bek, ofansif orta saha oyuncularına harcamalıyız. Yabancı bir sağ bek te düşünülebilir.
benim şahsi görüşüm boboda almeidada gitsin forlanda gelmesin kalitesinden dolayı değil tabiki bize mansız gibi adam lazım aç hırslı çalışkan şovmen :)
Gelmez demem arkadaş herkes gelebilir valla...
Gelirse olağanüstü olur,fakat ben de geleceğini pek sanmıyorum.