Sayfa 237 / 480 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
7,081 ile 7,110 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.
    Öyle iş mi olur anlaşmaları sözle mi yapıyolar artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.
    böyle bir opsiyon varsa-ki var- 4 milyon euro'dan fazla para verilmeden alınır. adanaspor başkanı kıvırmayı bıraksın.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Benim bildigim kadariyla opsiyon yoktu. sadece öncelik Besiktas'da (kagit üstünde birsey yok ama)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla Bjk gidip kimlere paralar sacri, Ersani her turlu takimda tutmalari lazim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fm'de 4 m yazıyor ama başka kaynaktan teyit ettirmek lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Öyle iş mi olur anlaşmaları sözle mi yapıyolar artık..
    Bilmiyorum sözle mi yapıyorlar ama Adanaspor'un kıvırması hoş değil. Sence de öyle değil mi Mehmet Abi ? Ortada belirlenmiş bir rakam varsa buna uyulması lazım -ki bu rakam da 4 MN €-...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adanaspor başkanı Bayram Akgül Beşiktaş taraftarıdır sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Daha bugün konuşmasını izledim ersan hakkında çıkan herşey yalandır daha bir kuruş para konuşulmadı serdal beye verilmiş bi sözümüz var lig biter bitmez Beşiktaşla masaya oturacağız dedi.link bulduğum anda koyarım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.
    bunu söylerken, elbette öyle bir duyumum yok. ben mantığı söyledim ki mantık gerçekten de böyle. ersan değerli bir oyuncu 10 yabancılı sistemde kabul edersin ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilmiyorum sözle mi yapıyorlar ama Adanaspor'un kıvırması hoş değil. Sence de öyle değil mi Mehmet Abi ? Ortada belirlenmiş bir rakam varsa buna uyulması lazım -ki bu rakam da 4 MN €-...
    Kesinlikle öyle böyle olması zaten etik değil, futbol ahlakına uymuyo zaten.. Ama kira sözleşmesine o maddenin konması gerekirdi kesinlikle.. Adanaspor fırsatçılık yapmaya çalışmış..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynı şey Galatasaray'ın başınada gelmişdi.Sanırsam dos Santos için 6.5m euro idi opsiyonlu satın alma bedeli.Sezon sonu Tottenham 8 m euro istedi transfer yattı.Rakamdan emin değilim ama Tottenham olağandan fazlasını istemişti.Futbolda böyle şeyler hiç adil olmuyor.Can sıkıcı.Umarım Beşiktaş sorun çıkmadan oyuncuyu alabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ne olursa olsun Ersan'ın bize geleceğini düşünüyorum yine de.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tavan fiyatın belirlenmiş olacağını düşünüyorum, lafa kalmamalı artık bu tür ciddi konular... Belirlenmemişse de parayı basar alırlar zaten ama baştan önlemi alınmalıydı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu sıralar Beşiktaş'lı yöneticiler ile At.Madrid başkanı görüşmedelermiş.

Bobo ve Forlan gündemdeki isimler. Bu 2 oyuncu hakkında görüşmeler oluyormuş.

Forlan Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyormuş ve arada herhangi bir pürüz yokmuş.

Kaynak: NTVSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şimdi de Forlan heyecanı

8 Nisan 2011 16:17 | NTV Spor
    Beşiktaş, transfer için rotasını bir kez daha İspanya'ya çevirdi. Siyah- beyazlılar'ın gündeminde Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan var.

Beşiktaş, gelecek sezon da takıma yıldız isimler katmayı planlıyor. Siyah - beyazlılar'ın transfer listesinin ilk sırasında Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan var. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bobo ile nikah tazelemeye sıcak bakmayan yönetim, Forlan için görüşmelerini sıklaştırdı.
    Daha önce menajerler aracılığıyla nabız yoklayan siyah - beyazlı yönetim bu kez Atletico Madrid Başkanı Enrıco Cereso ile bir araya geldi. Transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso ile transfer için görüşme yaptı. Adalı, Cereso'dan Forlan'ı resmen istedi. Daha önce menajerler aracılığıyla Forlan'dan olumlu yanıt alan Adalı, Atletico Madrid Başkanı'yla yaptığı görüşmede de transfer için aşama kaydetti. Beşiktaş, ilerleyen günlerde Forlan transferini bitirmeyi planlıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Forlan şimdi kesin gelir Bjk'a gelmesi de normal olur kesin

Biz istersen veya medya bize getirirken saçmalamayın Forlan ve Fenerbahçe hahahay dı bakalım şimdi neler olacak (:

Gelsin , İnşAllah'da gelir isteriz böyle yıldızları Tsl'de görmek ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

geçen yaz forlan çok yaşlıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Forlan şimdi kesin gelir Bjk'a gelmesi de normal olur kesin

Biz istersen veya medya bize getirirken saçmalamayın Forlan ve Fenerbahçe hahahay dı bakalım şimdi neler olacak (:

Gelsin , İnşAllah'da gelir isteriz böyle yıldızları Tsl'de görmek ..
    bizdede saçmalamayın q7 BJK veya guti BJK hahahydı ve geldiler
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ne q7 nin nede gutinin bireysel olarak forlan gibi bi kariyerleri yok ayrıetten forlanın ölüsü türkiye ye gelmez

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Biz bunu senelerce yaşadık o yüzden anlıyorum sizi

Hatta öyle şeyler oldu ki çıktı bir başkan Roberto Carlos'un formasını getiremez dedi

Ama Umut'un da yazdığı gibi Forlan geçen sene yaşlıydı acaba gençleşir mi bu sene belki iyi idman yapmıştır (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Laf sokmadan konuşalım arkadaşlar.

Çok gördük bu ülkede o alırken burun kıvırıp kendine almaları. O yüzden her şey normaldir bu ülkede.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quaresma ile Guti'yi Forlan ile eşit tutuyor iseniz dışarı çıkıp bir hava almanız en iyisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alabilirsek,Forlan müthiş bir transfer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan da gelirse Beşiktaş tutulmaz artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forlan inanılmaz bir forvet bence, en erken 34'ünde gelir(Carlos gibi kariyeri bitince). Gelmesi çok zor bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Simao dan Guti den farklı görmüyorum Forlanı... Yaş olarak da Guti nin geldiği yaştan çok uzak değil şu an, Simao yla aynı yaşta sanırım. Yalnız şöyle bir sorun var, biz daha elimizdeki yıldızlardan full performans alamazken, Forlan uğruna Bobo dan vazgeçmenin manası yok ki zaten aynı mevkide oynayabilecek bir Almeida da var elimizde... Bu üçünden herhangi ikisinin birlikte oynama şansı, Q7 ve Simao nun oynadığı takımda, olmadığına göre, bence dikkatimizi, paramızı, çabamızı yıldız bir forvetten çok, Türk statüsünde geleceği parlak, sol bek, stoper, sağ bek, ofansif orta saha oyuncularına harcamalıyız. Yabancı bir sağ bek te düşünülebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

benim şahsi görüşüm boboda almeidada gitsin forlanda gelmesin kalitesinden dolayı değil tabiki bize mansız gibi adam lazım aç hırslı çalışkan şovmen
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Forlan da gelirse Beşiktaş tutulmaz artık.
    guti simao almeida q7 fernandes ernst ferrari gibi yabancılara sahibiz bide forlan gelirse bi seviye daha atlayıp ilk 4e oynarız bence
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gelmez demem arkadaş herkes gelebilir valla...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gelirse olağanüstü olur,fakat ben de geleceğini pek sanmıyorum.

Mesaj Yetkileri