Originally Posted by
romelon
Hocam mevzu baroş'un gol atıp atmaması değil mutlaka senin sisteminde çok iş yapacaktır ama taraftar olarak baktığın zaman ben Neymar tarzı bir oyuncu getirmeni isterdim açıkçası Liverpool'un böyle oyunculara ihtiyacı var yani baroş kimseyi heycanlandırmadı, Liverpool taraftarının biraz heyecana ihtiyacı var . Priemier lig konusuna değinecek olursak senden tecrübeli olduğumu düşünmüyorum öyle bir idddam yok o düşüncen için teşekkür ederim , ama bu oyunu oynamaya başladığımdan beri La liga ve Premier lig dışıında çok nadir başka ligde oynadım ,
Hatta şöyle hoş bir premier lig hikayem var belkide beni o premier lige bağlıyor Fm 2011 'de Newcastle 'da 2016-2017 ve 2017- 2018 senelerinide şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştum arka arkaya 2 sezon bundan 2 sezon sonra Newcastle'la kümeye düştüm üstelik kadromda o seneler Hazard- Moussa Sissokko falan vardı ama ne yapsam takımın düşümekten kurtaramadım , bunun gibi çok sıradışı kariyerlerim var premier lig'de onun için bu lig beni hep cezbetti . farklı durumlarla karşılaşa biliyorsun neyse takipçinim umarım Rafa Benitez gibi takımı uçurursun.