Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Takım iyi gidiyor özellikle defansif açıdan. Maçların skorları pek şişkin olmuyor bunu atağa da aktarmayı başardığında daha başarılı bir oyun ortaya çıkacaktır, başarılar.

Teşekkür ederim.Evet bu durum benimde canımı sıkıyor. Dikkat ettiysen maçlarda oyuna daha fazla hükmediyoruz daha fazla şut atıyoruz fakat attığımız şutlar kaleyi tutmuyor. Bu konu ile ilgili antrenman sistemini de değiştirdim bakalım verim alabilecekmiyiz Önerin olursa dinlemeye hazırım

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Teşekkür ederim. Sen benden daha tecrübelisin Premier Lig konusunda bana tavsiyelerin olacaktır diye düşünüyorum. Milan Baros konusunda çok eleştiri almaya başladım Bu sezon sonunda size kendini gösteremezse kesin yolcudur
    Hocam mevzu baroş'un gol atıp atmaması değil mutlaka senin sisteminde çok iş yapacaktır ama taraftar olarak baktığın zaman ben Neymar tarzı bir oyuncu getirmeni isterdim açıkçası Liverpool'un böyle oyunculara ihtiyacı var yani baroş kimseyi heycanlandırmadı, Liverpool taraftarının biraz heyecana ihtiyacı var . Priemier lig konusuna değinecek olursak senden tecrübeli olduğumu düşünmüyorum öyle bir idddam yok o düşüncen için teşekkür ederim , ama bu oyunu oynamaya başladığımdan beri La liga ve Premier lig dışıında çok nadir başka ligde oynadım ,

Hatta şöyle hoş bir premier lig hikayem var belkide beni o premier lige bağlıyor Fm 2011 'de Newcastle 'da 2016-2017 ve 2017- 2018 senelerinide şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştum arka arkaya 2 sezon bundan 2 sezon sonra Newcastle'la kümeye düştüm üstelik kadromda o seneler Hazard- Moussa Sissokko falan vardı ama ne yapsam takımın düşümekten kurtaramadım , bunun gibi çok sıradışı kariyerlerim var premier lig'de onun için bu lig beni hep cezbetti . farklı durumlarla karşılaşa biliyorsun neyse takipçinim umarım Rafa Benitez gibi takımı uçurursun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam mevzu baroş'un gol atıp atmaması değil mutlaka senin sisteminde çok iş yapacaktır ama taraftar olarak baktığın zaman ben Neymar tarzı bir oyuncu getirmeni isterdim açıkçası Liverpool'un böyle oyunculara ihtiyacı var yani baroş kimseyi heycanlandırmadı, Liverpool taraftarının biraz heyecana ihtiyacı var . Priemier lig konusuna değinecek olursak senden tecrübeli olduğumu düşünmüyorum öyle bir idddam yok o düşüncen için teşekkür ederim , ama bu oyunu oynamaya başladığımdan beri La liga ve Premier lig dışıında çok nadir başka ligde oynadım ,

Hatta şöyle hoş bir premier lig hikayem var belkide beni o premier lige bağlıyor Fm 2011 'de Newcastle 'da 2016-2017 ve 2017- 2018 senelerinide şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştum arka arkaya 2 sezon bundan 2 sezon sonra Newcastle'la kümeye düştüm üstelik kadromda o seneler Hazard- Moussa Sissokko falan vardı ama ne yapsam takımın düşümekten kurtaramadım , bunun gibi çok sıradışı kariyerlerim var premier lig'de onun için bu lig beni hep cezbetti . farklı durumlarla karşılaşa biliyorsun neyse takipçinim umarım Rafa Benitez gibi takımı uçurursun.

Söylediklerine tamamen katılıyorum ilk sezon takımı ayağa kaldırma dönemi olarak geçecek ikinci sezonda ise pırıl pırıl parlayan bir Liverpool izleyeceksiniz. Premier Lig hikayene de bayıldım doğrusu.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Söylediklerine tamamen katılıyorum ilk sezon takımı ayağa kaldırma dönemi olarak geçecek ikinci sezonda ise pırıl pırıl parlayan bir Liverpool izleyeceksiniz. Premier Lig hikayene de bayıldım doğrusu.
    Hadi bakalım başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor... Rakip Premier Lig'in ne yapacağı belli olmayan takımı Q.P.R

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayret etmemek elde değil adamları resmen sahaya gömdük fakat gol atamıyoruz. Az kalsın serseri bir topu kalemizde görecektik bu şekilde daha fazla kazanamayız!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Puan durumumuz şu şekilde:

Manchester City liderliği bırakacak gibi gözükmüyor maç eksiğimize rağmen ikinci sıradayız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte tam da bundan bahsediyordum!!! Rakibi sahaya gömdük fakat forvetteki beceriksizliğimiz bize mağlubiyeti getirdi sonrasında serseri bir top ve gol... Manchester City maçı öncesi hiç iyi olmadı bu sonuç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nefesler Tutuldu ve herkes muhteşem maçı beklemeye koyuldu. Bir tarafta son maçta Slaven deplasmanından yaralı dönen Liverpool, diğer yanda Premier Lig'in tartışmasız lideri Manchester City mi?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

City heryerde bela ama iyiki var yedek takımı tam bir hazine ilk sezon için ilk 3 garanti gibi duruyor şampiyonluk şuan zor

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Gömeriz onları onlar yokken Liverpool vardı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heyecan verici maça saatler kala Liverpool'dan kötü haber geldi. Takım kaptanı Gerrard ve Lucas Leiva forma giyemeyecek

Ev sahibi Manchester City'de Jack Rodwell dışında eksik bulunmuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Heyecan verici maça saatler kala Liverpool'dan kötü haber geldi. Takım kaptanı Gerrard ve Lucas Leiva forma giyemeyecek

Ev sahibi Manchester City'de Jack Rodwell dışında eksik bulunmuyor.
    oww kötü olmuş ne oldu ki kaptana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olan oldu ateşimiz yaktı....

Saltanatın kalitesi miktarından daha önemli!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oww kötü olmuş ne oldu ki kaptana

kasığında çekme varmış neyseki maçı kazanmasını bildik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç sonrası önemli bir 3 paun aldıklarını belirten Samet Samasti ''takımın oynadığı oyundan son derece memnunum Reina harika bir kaleci kendisi iddiayı kazandı ona kebap ısmarlayacağım'' dedi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Maç sonrası önemli bir 3 paun aldıklarını belirten Samet Samasti ''takımın oynadığı oyundan son derece memnunum Reina harika bir kaleci kendisi iddiayı kazandı ona kebap ısmarlayacağım'' dedi
    aynen dikkatimi direk reina çekti 8.5 almış güzel zafer tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

aynen dikkatimi direk reina çekti 8.5 almış güzel zafer tebrikler

aynen çıkardığı topları 2 si gol olsa fark yerdik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Luis Suarez Ayın Oyuncusu ödülünü aldı...

Fabio Borini ayın Oyuncusu ödülünü alırken Shelvey ikinci oldu

Takım yükselişe geçti bu beni oldukça mutlu ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

biri bizi durdursun yükselişimiz Reading maçı ile devam ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu takımı anlayamıyorum bir türlü mağlubiyeti hakettik!!!
    Last edited by samasti : 14.Kasım.2012 at 02:42

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

son maçta kaybetmene rağmen yine de iyi gidiyorsun usta liverpool kadrosu genç ve gelecek vaadediyor bir kaç yıla tamamen oturur ve başarılar kazanırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başlama vuruşundan beri etkili oynamıştık geçen maçın acısını almış olduk böylece

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    son maçta kaybetmene rağmen yine de iyi gidiyorsun usta liverpool kadrosu genç ve gelecek vaadediyor bir kaç yıla tamamen oturur ve başarılar kazanırsın
    teşekkür ederim bazı şeyler yerine oturacak gibi gözüküyor

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

senin ilk üç şimdiden garanti gibi hayırlı olsun

puan durmuna baktım da Man. Utd'ın yeri hiç olmuş mu? Ben programcı olsam oyuna Man Utd asla ilk üçün dışına çıkmasın diye kod eklerdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    senin ilk üç şimdiden garanti gibi hayırlı olsun

puan durmuna baktım da Man. Utd'ın yeri hiç olmuş mu? Ben programcı olsam oyuna Man Utd asla ilk üçün dışına çıkmasın diye kod eklerdim
    daha kesin birşey söylemek için erken Man Utd. benide şaşırttı bizim maçla çıkışa geçmesinlerde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ve beklenen oldu... Premier Ligde yaprak dökümü başladı!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir türlü galip gelemiyoruz yediğimiz son dakika golleri efsane oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fulham ile kendi evimizde oynuyoruz artık galibiyet şart...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvetlerimizin uyuduğu maçta genç Shelvey bizi galibiyete taşıyanisim oldu. Gelecek sezonun kadrosunda bene varım der gibi bir performans gösteriyor... Bu galibiyet yeni bir seri yakalamamıza neden olabilir.

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri