başarılar dilerim kariyerinizde sempati duyduğum bir takım liverpool bence iyi gidiyorsunuz![]()
Başarılar hocam oyunu dün aldım önceliğim Galatasaray'da fakat mutlaka bir Liverpool kariyeri düşünüyorum. kariyeriniz bana referans olacak))
Heyecanla Bekliyoruz hocam![]()
Korkunç atak bir taktik vaauv!Başarılar.
Premier Lig 3. Hafta Rakip Southampton
[IMG][/IMG]
Maça iyi başladığımız söylenemezdi ilerleyen dakilarda Nuri'nin sakatlığı ve Gerrard'ın formunun maç için yeterli olmaması erken değişikliğe itti bizi. Fakat Kweuke ve Baros bize hakettiğimiz galibiyeti getiren golleri kaydettiler.
Küçük bir not daha hala gol yemedik![]()
Gerrard ve ordusu savaşa ısınmaya başladılar bile!
takımın gösterdiği forvet zaafiyetinden kaynaklanan gol atamama sorununu Zilina maçında nispeten çözdük gibi... Fakat son oynanan Zilina maçı bizim için ölçü olamaz... Amacımız takımın gol yollarında daha etkili olması. Bukadar hücum futbolu oynayıp böyle beceriksiz ve cömertce harcanan gol poazisyonları canımı sıkmıyor değil... Sizin bir öneriniz varsa yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar...
Rakibimiz W.B.A karşısında kolay bir maç bekliyorduk ama bize ecel terleri döktürdüler
Golü erken bulduktan sonra orta sahamız çabuk oyundan düştü Gerrard'ın yokluğunu fazlasıyla hissediyoruz. Mecburen skoru korumak için çekilmek zorunda kaldık orta sahayı kalabalıklaştırdık zor oldu ama 3 puanı aldık
Liverpool sağlam bi takım ama son senelerde baya düşüş içinde bakalım sen bu sanssızlığı kırabilecek misinforvetlerin iyi aslında ama Baros yerine başka bi adam alabilirdin.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Şu ana kadarki gidişattan memnun olmayan yoktur muhtemelen.O gelen 2 mağlubiyet sezon içinde olağan şeyler.Puan durumunda nerede olduğumuzu görebilsek daha iyi olurdu, iyi bir yerde olduğumuzu tahmin ediyorum.
Kweuke sende çatır çutur golleri yuvarlıyor, ben de tek forvet oynamasından dolayı verimi daha düşük sanırım.. Bu arada Galatasaray'ı Baros derdinden kurtarmışsın, ilginç bir tercih olmuşAvrupa Ligi'nde çok rahatsın, üst turlara çıkmada zorlanmayacağını düşünüyorum, başarılar..
Kweuke'yi ilk defa tercih ettim fakat taktiğime tam oturdu diyebilirimBaros ile ilgili yorumu az önce belirttim. Sevdiğim bir oyuncu ve her kariyerimde takımımda yeri bulunur
yüzümü kara çıkartmaz hiçbir zaman
Avrupa Liginde en az çeyrek final hedefliyoruz. Sakatlık olmadığı sürece inşallah
Kariyerinde başarılar öncelikle fernandesi almanı kesinlikle tavsiye etmem 10 metre önündeki adama pas atamıyor , diğer arkadaşların dediği gibi gs'de bile forma bulamayan Baroş'u alman ilginç olmuş ligde'de iyi bir başlangıç yapmışsın tekrar başarılar
Yazmayı unuttum Avrupa liginde çeyrek final o takım için biraz az beklenti olmaz mı hocam ? Senden daha iyisini bekliyoruz.
Takım iyi gidiyor özellikle defansif açıdan. Maçların skorları pek şişkin olmuyor bunu atağa da aktarmayı başardığında daha başarılı bir oyun ortaya çıkacaktır, başarılar.
...
Haklısın, orta alanda Gerrard,Nuri ve Leiva'nın maç kondisyonları çok çabuk düşüyor 90 dakikayı çıkaramıyorlar sezon öncesi hazırlıklarının eksik olduğu aşikar. Avrupa Ligi maçları erken başladığından hazırlık maçlarımızı iptal etmek zorunda kaldık. Orta saha benim taktiğim için herşey onlara birşey olmadığı taktirde finale kadar gideriz![]()