Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son zamanlardaki defansif anlayışımızdan çok memnun olduğumu söylemem gerekiyor. Reina performansı ile harikalar yaratıyor demem yanlış olmaz sanırım

[IMG][/IMG]

başarılar dilerim kariyerinizde sempati duyduğum bir takım liverpool bence iyi gidiyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    başarılar dilerim kariyerinizde sempati duyduğum bir takım liverpool bence iyi gidiyorsunuz
    Teşekkür ederim gerçi lig yeni başladı ilerleyen zamanlarda çok daha zorlu maçlar olacak

Başarılar hocam oyunu dün aldım önceliğim Galatasaray'da fakat mutlaka bir Liverpool kariyeri düşünüyorum. kariyeriniz bana referans olacak ))

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    Başarılar hocam oyunu dün aldım önceliğim Galatasaray'da fakat mutlaka bir Liverpool kariyeri düşünüyorum. kariyeriniz bana referans olacak ))

Teşekkür ederim umarım referans olacak birşeyler yapabilirim

Arkadaşlar işten şimdi geldim birazdan yeni SS'leri ekleyeceğim

Heyecanla Bekliyoruz hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA Avrupa Ligi Kuraları Belli Oldu... Kolay bir gruba düştük şimdiden bir üst turu düşünmeye başladık bile

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Korkunç atak bir taktik vaauv! Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Premier Lig 3. Hafta Rakip Southampton

[IMG][/IMG]

Maça iyi başladığımız söylenemezdi ilerleyen dakilarda Nuri'nin sakatlığı ve Gerrard'ın formunun maç için yeterli olmaması erken değişikliğe itti bizi. Fakat Kweuke ve Baros bize hakettiğimiz galibiyeti getiren golleri kaydettiler.

Küçük bir not daha hala gol yemedik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Korkunç atak bir taktik vaauv! Başarılar.
    Teşekkür ederim. FM 2010'dan beri aynı taktiği kullanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bugün zor bir maç oldu Norwich beklediğimizden dirençli çıktı fakat Gerrard'ın erken gelen golü bizi rahatlattı. Baros herzamanki gibi son sözü söyledi beklentilerimin üzerine çıkmayı başardı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerrard ve ordusu savaşa ısınmaya başladılar bile!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk maçımız deplasmanda Twente ile oldu. Birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen forvetlerimin beceriksizliği yüzünden az daha galibiyetten oluyorduk. Neyseki Kelly ile karambolden bulduğumuz gol bize 3 puanı getirdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Capital One Cup

Q.P.R karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Yine iyi oynadık fakat gol atamadık!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[IMG][/IMG]

Sandro'nun tek golüne boyun eğdik. Forvetlere bir çözüm bulmam lazım!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[IMG][/IMG]

Zilina bize rakip olamazdı zaten 3 ollü net bir galibiyet aldık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takımın gösterdiği forvet zaafiyetinden kaynaklanan gol atamama sorununu Zilina maçında nispeten çözdük gibi... Fakat son oynanan Zilina maçı bizim için ölçü olamaz... Amacımız takımın gol yollarında daha etkili olması. Bukadar hücum futbolu oynayıp böyle beceriksiz ve cömertce harcanan gol poazisyonları canımı sıkmıyor değil... Sizin bir öneriniz varsa yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rakibimiz W.B.A karşısında kolay bir maç bekliyorduk ama bize ecel terleri döktürdüler

Golü erken bulduktan sonra orta sahamız çabuk oyundan düştü Gerrard'ın yokluğunu fazlasıyla hissediyoruz. Mecburen skoru korumak için çekilmek zorunda kaldık orta sahayı kalabalıklaştırdık zor oldu ama 3 puanı aldık

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Liverpool sağlam bi takım ama son senelerde baya düşüş içinde bakalım sen bu sanssızlığı kırabilecek misin forvetlerin iyi aslında ama Baros yerine başka bi adam alabilirdin.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

sakary Ali Misafir

Şu ana kadarki gidişattan memnun olmayan yoktur muhtemelen.O gelen 2 mağlubiyet sezon içinde olağan şeyler.Puan durumunda nerede olduğumuzu görebilsek daha iyi olurdu, iyi bir yerde olduğumuzu tahmin ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kweuke sende çatır çutur golleri yuvarlıyor, ben de tek forvet oynamasından dolayı verimi daha düşük sanırım.. Bu arada Galatasaray'ı Baros derdinden kurtarmışsın, ilginç bir tercih olmuş Avrupa Ligi'nde çok rahatsın, üst turlara çıkmada zorlanmayacağını düşünüyorum, başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Liverpool sağlam bi takım ama son senelerde baya düşüş içinde bakalım sen bu sanssızlığı kırabilecek misin forvetlerin iyi aslında ama Baros yerine başka bi adam alabilirdin.

Baros bu oyunda kaleci ile karşı karşıya kaldığında gol becerisi yüksek olan ender oyunculardan bana göre ve fiyatının uygun olması da cazip kıldı bu transferi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Şu ana kadarki gidişattan memnun olmayan yoktur muhtemelen.O gelen 2 mağlubiyet sezon içinde olağan şeyler.Puan durumunda nerede olduğumuzu görebilsek daha iyi olurdu, iyi bir yerde olduğumuzu tahmin ediyorum.
    Puan tablosunu da ekleyeceğim.. Ligde belirli aralıklarla puan tablosunu eklemeyi düşünüyorum. Gelen iki mağlubiyet canımı sıkmadı değil. etkili oynayıP gol atamamamız canımı sıkıyor. bu akşam puan durumunu ekleyeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Kweuke sende çatır çutur golleri yuvarlıyor, ben de tek forvet oynamasından dolayı verimi daha düşük sanırım.. Bu arada Galatasaray'ı Baros derdinden kurtarmışsın, ilginç bir tercih olmuş Avrupa Ligi'nde çok rahatsın, üst turlara çıkmada zorlanmayacağını düşünüyorum, başarılar..
    Kweuke'yi ilk defa tercih ettim fakat taktiğime tam oturdu diyebilirim Baros ile ilgili yorumu az önce belirttim. Sevdiğim bir oyuncu ve her kariyerimde takımımda yeri bulunur yüzümü kara çıkartmaz hiçbir zaman Avrupa Liginde en az çeyrek final hedefliyoruz. Sakatlık olmadığı sürece inşallah

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Kariyerinde başarılar öncelikle fernandesi almanı kesinlikle tavsiye etmem 10 metre önündeki adama pas atamıyor , diğer arkadaşların dediği gibi gs'de bile forma bulamayan Baroş'u alman ilginç olmuş ligde'de iyi bir başlangıç yapmışsın tekrar başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yazmayı unuttum Avrupa liginde çeyrek final o takım için biraz az beklenti olmaz mı hocam ? Senden daha iyisini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım iyi gidiyor özellikle defansif açıdan. Maçların skorları pek şişkin olmuyor bunu atağa da aktarmayı başardığında daha başarılı bir oyun ortaya çıkacaktır, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kariyerinde başarılar öncelikle fernandesi almanı kesinlikle tavsiye etmem 10 metre önündeki adama pas atamıyor , diğer arkadaşların dediği gibi gs'de bile forma bulamayan Baroş'u alman ilginç olmuş ligde'de iyi bir başlangıç yapmışsın tekrar başarılar

Teşekkür ederim. Sen benden daha tecrübelisin Premier Lig konusunda bana tavsiyelerin olacaktır diye düşünüyorum. Milan Baros konusunda çok eleştiri almaya başladım Bu sezon sonunda size kendini gösteremezse kesin yolcudur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Yazmayı unuttum Avrupa liginde çeyrek final o takım için biraz az beklenti olmaz mı hocam ? Senden daha iyisini bekliyoruz.
    Haklısın, orta alanda Gerrard,Nuri ve Leiva'nın maç kondisyonları çok çabuk düşüyor 90 dakikayı çıkaramıyorlar sezon öncesi hazırlıklarının eksik olduğu aşikar. Avrupa Ligi maçları erken başladığından hazırlık maçlarımızı iptal etmek zorunda kaldık. Orta saha benim taktiğim için herşey onlara birşey olmadığı taktirde finale kadar gideriz

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri