valla erenle biz bakırköyde buluşcaz isteyen ve yolu bilenler bizle gelebilir :D
Printable View
valla erenle biz bakırköyde buluşcaz isteyen ve yolu bilenler bizle gelebilir :D
Ben direk iskeleye geleceğim.
bende taskinla beraber gelecegim hemen hemen ayni yerde otruyoruz yakiniz yani
GÖrkemi kolay lokma sanmayın..Yücel bilir
bütün hafta şut çalışcam:D:D:D
Beyler işte saat 13:00'da iskelede olursanız süper olur.. Zaten geleceklerin hepsine telefonumu vereceğim, bir kısmında zaten var, iskeleye yani beşiktaş'a yakın olanlar gelmeyi bilmiyolarsa, neredeyse arasın (tabi yakınsa :D) gelip alırım..
biz bakırköyde olucaz bizide gelip alırmısın ? :D
yakınsa die bir ibare yazmış oraya serhat. takımda en yaşlı benim. kaptanda benim :)
erenin dediği gibi görkem 10 numara kalecidir...
toze istersen atla bahçeşehire gel baba kardeş kardeş gideriz burda.=)
mavi takımda ses yok, baktılar yenilecez konuşmuyolar :D:D
biz msnden işlerimizi takip ediyoruz. basına kapalı idman yani :D
hacker bulmak lazim :D
beyler bakırköyden beşiktaşa direk arac varmı ayrıca tahminen ne kadar tutar :)
eren kocum yandık biz evden sabah 5te falan cıksak ancak yetişiriz :D
abi kapı kule falan bilmem ben=) taksim ordanda beşiktaş anca.zaten ben tek gidersem kaybolurum sen de gel=) msn ve telefon versen özel mesajla sorun olmazsa...
abicim sizde gidip merkez diye beşiktaşımı buldunuz yaa allahın dagı baksanıza yol bilen yok :n:
hehe...valla ya...gerçi merkez olarak nereyi söyleseniz bana kafadan 2 saaT=)
abi herkese en merkez yer orası.. şimdi gidip merkez olarak kumburgaz seçecek değiliz ya.. :D
kumburgaz iyi olurdu hem banada yakin :D
kumburgazda fena olmazdı hani :n: :D
hadi bakalım kolay gele :D
az kaldi artik az yarin bu saatte iskeledeyiz
iyi salladın :D
birisi sahanın fotolarını çekip siteye koyacaktı koymadı ne ayak ? :D
boşver kendi bile unuttu :D
serhat bişi derim, unutamazsın :D
2 saat boyunca sahayı aradım, gecenin körü sahayı buldum, ışık yok bişi yok, yanımda fotoğraf makinesini gezdirmedğime göre fotoğrafta çekemedim.. (telefonum flashlı değil alırsanız çekerim :D)
yarın göreceksiniz zaten hala neyin resmi yaw..
beyler bu arada bizim arkadaşda geliyor, hem yedek olacak hemde resim çekecek.. fotoğraf makinesini tarık getirecekti ama getirmesede telefonlarla çekeriz..