valla erenle biz bakırköyde buluşcaz isteyen ve yolu bilenler bizle gelebilir![]()
valla erenle biz bakırköyde buluşcaz isteyen ve yolu bilenler bizle gelebilir![]()
Ben direk iskeleye geleceğim.
bende taskinla beraber gelecegim hemen hemen ayni yerde otruyoruz yakiniz yani
GÖrkemi kolay lokma sanmayın..Yücel bilir
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bütün hafta şut çalışcam![]()
Beyler işte saat 13:00'da iskelede olursanız süper olur.. Zaten geleceklerin hepsine telefonumu vereceğim, bir kısmında zaten var, iskeleye yani beşiktaş'a yakın olanlar gelmeyi bilmiyolarsa, neredeyse arasın (tabi yakınsa) gelip alırım..
biz bakırköyde olucaz bizide gelip alırmısın ?![]()
yakınsa die bir ibare yazmış oraya serhat. takımda en yaşlı benim. kaptanda benim![]()
erenin dediği gibi görkem 10 numara kalecidir...
toze istersen atla bahçeşehire gel baba kardeş kardeş gideriz burda.=)
mavi takımda ses yok, baktılar yenilecez konuşmuyolar![]()
biz msnden işlerimizi takip ediyoruz. basına kapalı idman yani![]()
hacker bulmak lazim![]()
beyler bakırköyden beşiktaşa direk arac varmı ayrıca tahminen ne kadar tutar![]()
eren kocum yandık biz evden sabah 5te falan cıksak ancak yetişiriz![]()
abi kapı kule falan bilmem ben=) taksim ordanda beşiktaş anca.zaten ben tek gidersem kaybolurum sen de gel=) msn ve telefon versen özel mesajla sorun olmazsa...
abicim sizde gidip merkez diye beşiktaşımı buldunuz yaa allahın dagı baksanıza yol bilen yok![]()
hehe...valla ya...gerçi merkez olarak nereyi söyleseniz bana kafadan 2 saaT=)
abi herkese en merkez yer orası.. şimdi gidip merkez olarak kumburgaz seçecek değiliz ya..![]()
kumburgaz iyi olurdu hem banada yakin![]()
kumburgazda fena olmazdı hani![]()
![]()
hadi bakalım kolay gele![]()
az kaldi artik az yarin bu saatte iskeledeyiz
iyi salladın![]()
birisi sahanın fotolarını çekip siteye koyacaktı koymadı ne ayak ?![]()
boşver kendi bile unuttu![]()
serhat bişi derim, unutamazsın
2 saat boyunca sahayı aradım, gecenin körü sahayı buldum, ışık yok bişi yok, yanımda fotoğraf makinesini gezdirmedğime göre fotoğrafta çekemedim.. (telefonum flashlı değil alırsanız çekerim)
yarın göreceksiniz zaten hala neyin resmi yaw..
beyler bu arada bizim arkadaşda geliyor, hem yedek olacak hemde resim çekecek.. fotoğraf makinesini tarık getirecekti ama getirmesede telefonlarla çekeriz..