2020 Yılı yahu :D
Printable View
Ben biraz bilgi sahibi olmak için baktım da, bir ara Bursaspor da teklif yapmış ve 1,5 milyon euro istemişler bonservis parası olarak. Biz kaça kapattık acaba? :) Küçülmeden bahsederken bu kadar abartacaklarını düşünmemiştim. Ya bu adamı alana kadar doğru düzgün şans vermediğimiz Rıdvan Şimşek'i bir görsek, baksak durumuna olmaz mıydı? Gerçi onu da kiralık mı yoksa bonservisiyle mi yolladık, bilmiyorum.
Küçülme diye birşey yok. Dünde açıklandı. Takım ruhunu sahaya yansıtan oyuncular olacakmış.
Bu arada eğer Kalou, Bendtner tarzında yüksek maaş isteyen oyuncular alınırsa şu durumda taraftar kulüp tarihinin en büyük protestolarından birini yapmalı. Ben Beşiktaşlıların yüzde doksanının Quaresma, Simao gibi topçuların yaptıkları hataları Mami gibi özkaynaktan yetişen topçular yapsa bu kadar sinirleneceğini sanmıyorum tabi ki alışkanlık haline gelmediği takdirde.
Ahmet; küçülmeden kastım mali açıdan. Mesela, yüksek ücret alan futbolcuların maaşlarının indirilmesi talep edilecek; ucuz, bonservissiz, takıma yarar sağlayacağına inanılan futbolculara yönelinecek gibi. O saydığın isimler sadece yüksek ücret istemezlerse ve bonservisleri olmazsa gelir, başka türlü zaten gelmez.
Bu arada, Quaresma ile sözleşmenin 4 yıl uzatılacağı ve yıllık ücretinin 2.5 milyon euroya çekileceği haberleri var, Manuel Fernandes'e de 10 numara verilecek ve 1. kaptan Ernst olacak önümüzdeki sezon.
Quaresma olayına Görkem çok üzülecek. :D
Besiktas Erman Kilic'in menajeri ile gorusecek.Yasin Oztekin icin de tekrar nabiz yoklanacak
Erman Kilic'in sozlesmesinde ki serbest kalma maddesi 750.000 TL Yasin Oztekin'in ise sozlesmesinde ki ozel maddeye gore maliyet 500.000 TL
Sivok Italya'da bir kulube imza atacakmis,Pektemek icinse bir Rus kulubu devredeymis.
Almeida,Marsilya yolunda.
Fernandes kulube soz verdigi halde toplantiya katilmamis ve gozden cikarilmis.
@TunaOzsln
Erman is yapar bence riza hoca ile birlikte gelsin iste yahu.
tayfur kalıyo mu şimdi onu merak ediyorum ben
@firatgunayer
Bjk yönetiminin amacı Fernandes'i Euro2012 sonrası Avrupa'ya iyi bir fiyata satmak..Fb'ye çok sicak bakmiyorlar ancak Avrupa'dan gelen teklifle Fenerbahçe'nin teklifi arasında çok büyük bir uçurum olursa, Fb'nin teklifi değerlendirilebilir..
yuh fener açık açık teklifmi vermiş
Yahu ne Fernandes'i , takım ruhsuz kaynıyo bir de onu istemiyorum ben.Kalitesine lafım yok başka yönden değerlendiriyorum.
Erman'ın sözleşmesindeki madde kafamı kurcaladı, bu adamı zamanında 3 milyon tl'ye almıştılar yanlış hatırlamıyorsam, lig ikincisi oldukları, şampiyonlar ligi'ne katılacakları yıl.
Yasin'in de sözleşmesi bitiyor diye biliyorum, yeni sözleşme imzaladığını duymadım, görmedim. Bonservissiz de gelebilir.
Beşiktaş'ta yolcular belli
14 Mayıs 2012 Pazartesi 17:17:22 - trtspor.com.tr Beşiktaş, kiralık oyuncuları Edu, Sidnei ve Bebe'nin biletini kesti. Sözleşmesi sona eren Mehmet Aurelio da gözden çıkarıldı.
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Im...-oyuncular.jpg
trtspor
Sezonu dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde revizyona başladı. Gelecek sezona daha iddialı girmenin hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar'da kiralık olarak forma giyen isimlerle yollar ayrıldı. Schalke'den Edu, Benfica'dan Sidnei ve Manchester United'tan alınan Bebe'yle sözleşme uzatılmayacağı kendilerine bildirildi. Üç futbolcunun da Ümraniye'deki eşyalarını topladıkları öğrenildi. Bu arada sözleşmesi biten isimler arasında yer alan Mehmet Aurelio'nun da gönderileceği bildirildi.
Güncellenme:14 Mayıs 2012 Pazartesi 17:38:41
Takımdaki çöplerin bir bir atılması lazım. Bunlara (iyi ücretler karşılığında) Almeida, Quaresma ve artık bedava pahasına da olsa Simao'nunda ek olması şart. Sivok'ta büyük ihtimal gidiyor. Fernandes hakkında da söylentiler var bakalım ne olacak. FMvari bir revizyon olacak gibi.
Rıza Çalımbay:''Erman Kılıç iyi bir teklif gelirse gidebilir.Bjk 'ye giderse de iyi bir kulübe gitmiş olur..''
Erman'ı alırsak iyi olur.Aurellio bence makul bir ücrete anlaşılırsa kalabilir.Yerli ve iyi bir alternatif olur ortasaha da.Her ne kadar iyice yaşlanmış olsada.Aslında tüm bunlardan önemlisi hoca meselesi.Bilic ihtimali kalmadı.Yönetimin bu konuda nasıl hareket edeceğini merak ediyorum.
Zaten denenmeyen bir tek Şifo kaldı sanırım. Onu da deneyelim.
Beşiktaş bizim gibi bir yapılanmaya girmeli ve Mustafa Denizli gelirse şampiyonluk yarışında olurlar bence...
Erman, Beşiktaş kalitesinde bir takım oyuncusumu ? Yasin için diyecek birşeyim yok. Hızıyla iş yapar ama saman alevi gibi oyunu var.
Maraton.com.tr'ye göre Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.
Sezonu 4.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş, transfer girişimlerine şimdiden başladı.
Yeni sezonda genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi bu doğrultuda ilk transferini Sivasspor'un başarılı ismi Erman Kılıç'la anlaşarak gerçekleştirdi.
Kaynak: maraton.com.tr
fırat günayer Bjk Fernandes konusunda Fb'nin teklifine sıcak bakmaz,Avrupa'dan gelecek teklifleri değerlendirir diyorduk ancak bu iş biraz Fb'ye yaradı..
fırat günayer Fernandes'den en az 10 M Euro gelir bekliyordu Bjk..Aday kadroya çağırılmaması siyah beyazlı yönetim için ciddi bir ekonomik yıkım oldu..
Sakatlanan birisi olur Fernandes kadroya alınır.
olur sakatlarız :D
Fernandes illa da gidecekse milli takıma alınmaması gerçekten çok kötü oldu. Bence 1 sezon daha kalmalı takımda.
Erman Kılıç ve diğerleri için henüz kesinleşen bir şey yok yöneticilerce yapılan açıklamalara göre. Başkanımız Fikret Orman'ın ve yöneticilerimizin bu konuda söyledikleri; ''bu tür haberler sürekli çıkacaktır, biz bir şey açıklamadıkça itibar etmeyin.'' olmuştu zaten.
Gönderilmesi gereken futbolcular hakkında yorumumu önceki sayfalarda yapmıştım. Saydıklarımdan 3 4 tanesi gitti. Darısı diğer ruhsuz ve gereksizlerin başına.
Beşiktaş, Bucaspor forması giyen 1994 doğumlu ortasaha oyuncusu Salih Uçan ile anlaştı. (Lig TV)
Bizim İbo'da dünden beri bu adamı Trabzon'a geldi diyordu :)
Yahu gelse ne olcak alt yapindaki yildiz dedigin muhammedi oynatmiyorsun , salihmi oynucak , salih gelirse hayal kirikligi yasar bucada kalidirim hic yoktsansa 11"de oynuyorum , ve besiktasa geleceksede yurekli hoca lazim boyle gençleri 11"de oynaticak.