Sayfa 317 / 480 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
9,481 ile 9,510 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hemde 29 yasinda napcaklar yahu
    2020 Yılı yahu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by vego View Post
    2020 Yılı yahu
    hee ona dikkat etmedim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben biraz bilgi sahibi olmak için baktım da, bir ara Bursaspor da teklif yapmış ve 1,5 milyon euro istemişler bonservis parası olarak. Biz kaça kapattık acaba? Küçülmeden bahsederken bu kadar abartacaklarını düşünmemiştim. Ya bu adamı alana kadar doğru düzgün şans vermediğimiz Rıdvan Şimşek'i bir görsek, baksak durumuna olmaz mıydı? Gerçi onu da kiralık mı yoksa bonservisiyle mi yolladık, bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben biraz bilgi sahibi olmak için baktım da, bir ara Bursaspor da teklif yapmış ve 1,5 milyon euro istemişler bonservis parası olarak. Biz kaça kapattık acaba? Küçülmeden bahsederken bu kadar abartacaklarını düşünmemiştim. Ya bu adamı alana kadar doğru düzgün şans vermediğimiz Rıdvan Şimşek'i bir görsek, baksak durumuna olmaz mıydı? Gerçi onu da kiralık mı yoksa bonservisiyle mi yolladık, bilmiyorum.
    Küçülme diye birşey yok. Dünde açıklandı. Takım ruhunu sahaya yansıtan oyuncular olacakmış.

Bu arada eğer Kalou, Bendtner tarzında yüksek maaş isteyen oyuncular alınırsa şu durumda taraftar kulüp tarihinin en büyük protestolarından birini yapmalı. Ben Beşiktaşlıların yüzde doksanının Quaresma, Simao gibi topçuların yaptıkları hataları Mami gibi özkaynaktan yetişen topçular yapsa bu kadar sinirleneceğini sanmıyorum tabi ki alışkanlık haline gelmediği takdirde.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ahmet; küçülmeden kastım mali açıdan. Mesela, yüksek ücret alan futbolcuların maaşlarının indirilmesi talep edilecek; ucuz, bonservissiz, takıma yarar sağlayacağına inanılan futbolculara yönelinecek gibi. O saydığın isimler sadece yüksek ücret istemezlerse ve bonservisleri olmazsa gelir, başka türlü zaten gelmez.

Bu arada, Quaresma ile sözleşmenin 4 yıl uzatılacağı ve yıllık ücretinin 2.5 milyon euroya çekileceği haberleri var, Manuel Fernandes'e de 10 numara verilecek ve 1. kaptan Ernst olacak önümüzdeki sezon.

Quaresma olayına Görkem çok üzülecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Besiktas Erman Kilic'in menajeri ile gorusecek.Yasin Oztekin icin de tekrar nabiz yoklanacak

Erman Kilic'in sozlesmesinde ki serbest kalma maddesi 750.000 TL Yasin Oztekin'in ise sozlesmesinde ki ozel maddeye gore maliyet 500.000 TL

Sivok Italya'da bir kulube imza atacakmis,Pektemek icinse bir Rus kulubu devredeymis.

Almeida,Marsilya yolunda.

Fernandes kulube soz verdigi halde toplantiya katilmamis ve gozden cikarilmis.

@TunaOzsln

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erman is yapar bence riza hoca ile birlikte gelsin iste yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tayfur kalıyo mu şimdi onu merak ediyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer
    Bjk yönetiminin amacı Fernandes'i Euro2012 sonrası Avrupa'ya iyi bir fiyata satmak..Fb'ye çok sicak bakmiyorlar ancak Avrupa'dan gelen teklifle Fenerbahçe'nin teklifi arasında çok büyük bir uçurum olursa, Fb'nin teklifi değerlendirilebilir..
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yuh fener açık açık teklifmi vermiş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yahu ne Fernandes'i , takım ruhsuz kaynıyo bir de onu istemiyorum ben.Kalitesine lafım yok başka yönden değerlendiriyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Erman'ın sözleşmesindeki madde kafamı kurcaladı, bu adamı zamanında 3 milyon tl'ye almıştılar yanlış hatırlamıyorsam, lig ikincisi oldukları, şampiyonlar ligi'ne katılacakları yıl.
    Yasin'in de sözleşmesi bitiyor diye biliyorum, yeni sözleşme imzaladığını duymadım, görmedim. Bonservissiz de gelebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta yolcular belli

14 Mayıs 2012 Pazartesi 17:17:22 - trtspor.com.tr Beşiktaş, kiralık oyuncuları Edu, Sidnei ve Bebe'nin biletini kesti. Sözleşmesi sona eren Mehmet Aurelio da gözden çıkarıldı.

trtspor

Sezonu dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde revizyona başladı. Gelecek sezona daha iddialı girmenin hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar'da kiralık olarak forma giyen isimlerle yollar ayrıldı. Schalke'den Edu, Benfica'dan Sidnei ve Manchester United'tan alınan Bebe'yle sözleşme uzatılmayacağı kendilerine bildirildi. Üç futbolcunun da Ümraniye'deki eşyalarını topladıkları öğrenildi. Bu arada sözleşmesi biten isimler arasında yer alan Mehmet Aurelio'nun da gönderileceği bildirildi.
    Güncellenme:14 Mayıs 2012 Pazartesi 17:38:41

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımdaki çöplerin bir bir atılması lazım. Bunlara (iyi ücretler karşılığında) Almeida, Quaresma ve artık bedava pahasına da olsa Simao'nunda ek olması şart. Sivok'ta büyük ihtimal gidiyor. Fernandes hakkında da söylentiler var bakalım ne olacak. FMvari bir revizyon olacak gibi.

Rıza Çalımbay:''Erman Kılıç iyi bir teklif gelirse gidebilir.Bjk 'ye giderse de iyi bir kulübe gitmiş olur..''
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Erman'ı alırsak iyi olur.Aurellio bence makul bir ücrete anlaşılırsa kalabilir.Yerli ve iyi bir alternatif olur ortasaha da.Her ne kadar iyice yaşlanmış olsada.Aslında tüm bunlardan önemlisi hoca meselesi.Bilic ihtimali kalmadı.Yönetimin bu konuda nasıl hareket edeceğini merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Erman'ı alırsak iyi olur.Aurellio bence makul bir ücrete anlaşılırsa kalabilir.Yerli ve iyi bir alternatif olur ortasaha da.Her ne kadar iyice yaşlanmış olsada.Aslında tüm bunlardan önemlisi hoca meselesi.Bilic ihtimali kalmadı.Yönetimin bu konuda nasıl hareket edeceğini merak ediyorum.
    Şifo gelecek gibi geliyor bana Şemsi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zaten denenmeyen bir tek Şifo kaldı sanırım. Onu da deneyelim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş bizim gibi bir yapılanmaya girmeli ve Mustafa Denizli gelirse şampiyonluk yarışında olurlar bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Erman, Beşiktaş kalitesinde bir takım oyuncusumu ? Yasin için diyecek birşeyim yok. Hızıyla iş yapar ama saman alevi gibi oyunu var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş İlk Transferini Yaptı mı?

Maraton.com.tr'ye göre Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.

Sezonu 4.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş, transfer girişimlerine şimdiden başladı.

Yeni sezonda genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi bu doğrultuda ilk transferini Sivasspor'un başarılı ismi Erman Kılıç'la anlaşarak gerçekleştirdi.

Kaynak: maraton.com.tr
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

fırat günayer Bjk Fernandes konusunda Fb'nin teklifine sıcak bakmaz,Avrupa'dan gelecek teklifleri değerlendirir diyorduk ancak bu iş biraz Fb'ye yaradı..

fırat günayer Fernandes'den en az 10 M Euro gelir bekliyordu Bjk..Aday kadroya çağırılmaması siyah beyazlı yönetim için ciddi bir ekonomik yıkım oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sakatlanan birisi olur Fernandes kadroya alınır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sakatlanan birisi olur Fernandes kadroya alınır.
    Amin......
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olur sakatlarız

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fernandes illa da gidecekse milli takıma alınmaması gerçekten çok kötü oldu. Bence 1 sezon daha kalmalı takımda.

Erman Kılıç ve diğerleri için henüz kesinleşen bir şey yok yöneticilerce yapılan açıklamalara göre. Başkanımız Fikret Orman'ın ve yöneticilerimizin bu konuda söyledikleri; ''bu tür haberler sürekli çıkacaktır, biz bir şey açıklamadıkça itibar etmeyin.'' olmuştu zaten.

Gönderilmesi gereken futbolcular hakkında yorumumu önceki sayfalarda yapmıştım. Saydıklarımdan 3 4 tanesi gitti. Darısı diğer ruhsuz ve gereksizlerin başına.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Maraton.com.tr'ye göre Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.

Sezonu 4.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş, transfer girişimlerine şimdiden başladı.

Yeni sezonda genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi bu doğrultuda ilk transferini Sivasspor'un başarılı ismi Erman Kılıç'la anlaşarak gerçekleştirdi.

Kaynak: maraton.com.tr
    Yeni gördüm. Genç ve yetenekli. Erman Kılıç 30'una geldi, insan biraz araştırır haber yaparken. Doğru çıkınca da; ''biz demiştik, ne diyorsak o.'' demeyi biliyorsunuz ama!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş, Bucaspor forması giyen 1994 doğumlu ortasaha oyuncusu Salih Uçan ile anlaştı. (Lig TV)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim İbo'da dünden beri bu adamı Trabzon'a geldi diyordu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yahu gelse ne olcak alt yapindaki yildiz dedigin muhammedi oynatmiyorsun , salihmi oynucak , salih gelirse hayal kirikligi yasar bucada kalidirim hic yoktsansa 11"de oynuyorum , ve besiktasa geleceksede yurekli hoca lazim boyle gençleri 11"de oynaticak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bizim İbo'da dünden beri bu adamı Trabzon'a geldi diyordu
    Emre Gurali aldik galiba ama Salih ile ilgilenen kuluplerden biriydik. Henuz Salih ucmadi ama haberler o yonde

Mesaj Yetkileri