Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.
Printable View
Beşiktaş'ın Tevezle ılgılendıgı ve Tevezınde gelmeye sıcak baktıgı gıbı bı gercek varken dıkkatlerın bu topuz olayında olması bnce ıyı oldu. Rahat rahat tevezle anlassınlar bızımkılerde bızde rahat edelım bu sene sampıyonlar lgınde.
Herkes topuzda topuz dıo mıllet baska bısıye bakmıorkı. Tevezın manUdakı kıralık suresı doldu ve bonservısının sahıbı sırkette onun ıcın takım arıyor. ıngıltere ıspanya almanya ve turkıyeden teklıf geldıgını hem sırketı hemde menejerı dogruladı ve tevezle ılgılenen tek turk kulubude besıktas. tevez nıe bıze gelmeye sıcak bakıo dersende sampıyonlar lıgınde oynayacak olmamazdan dolayı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tevez'in gelmesi durumunda Tevez için yıllık 5.5 milyon euro kiralama bedeli ödenecek ve Tevez`in anlaşmalı olduğu MSI Foot menajerlik firmasınada 1.5 milyon euro ödenecek.
Demirören elini cebine atsın artık getırsın Carlitosu.
Tevez'i Liverpool istiyor. Ki kankası Mascherano'da orda. Liverpool mu Beşiktaş mı ? :D
soru mu bu şimdi :D tabii ki BEŞİKTAŞK! değil Liverpool der :D
ölede yıllık 5.5 mılyon euro dıorum bana bı kulup yıllık bu kadar verecek dırek kanka manka dınlemem :D
kanka istiyosa Delgado'yu satmayız kanka olurlar :D
hergun bırımız gıderız kankası oluruz yeterkı gelsın dıorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
haklısın ama dunya capındakı krız sayesınde pek rahatlıkla verebıleceklerını dusunmuorum. ayrıca tevezın baglı oldugu sırketın Turkıyeyı onemlı bı pazar olarak gormesı ve yatırım ılla yapmak ısteyecegınıde goz onunde bulundurmak lazım tevezın besıktasa gelmesı sırket acısından taze pazara acılmak demektır. zaten gorduk kı oyuncu ıstedıgı kulupte oynayamıo gene en sonunda para konusuo
Beşiktaş'ın bütçesi Liverpool'dan daha mı fazla şimdi?
Liverpool'u geçtik, en yakından Manchester City istiyor bu oyuncuyu (ki bizim takımı komple satın alacak güçleri var :D) ayrıca dış basında hiç Beşiktaş'ın Tevez'le ilgili bir haberine rastlamadım ben :)
Owen'a niye talip olmuyoruz, sözleşmesi de bitti :)
Topuz o kadar imza atmam Fener'e dedi imzaladı:)Nihat da olumsuz cevap vermiş galiba Bjk'ye transferi için..
Evet Nihat ta Demirören`e geLmek istemediğini söyLedi ve o transfer de yattı.
Tevez Türkiye'ye gelmez, kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.
Tevez şu yaşında, şu performansında neden gelsin ki Türkiye'ye ? Hangi mantığa sığar bu ?
Michael Owen demiş yukarıda bir arkadaş, olmayacak bir transfer değil. Ama Owen müzmin sakat, tekrar sakatlanması halinde hem Beşiktaş hem de Owen zarar görmüş olacak. Bence riskli bir adım olur.
http://www.tumgazeteler.com/haberleri/carlos-tevez/
walla bi bakın ıstersenız gazetelerde cıkan tevezle ılgılı haberler ben ısterım gelmesını acıkcası
Tevez bu gün ben geLmek istiyorum dese hadi diyeLim bonservis konusunda kuLübü iLe anLaştın, oyuncu zorLuk çıkaracak, bir şekiLde oyuncuyu da ikna ettim diyeLim, bu sefer Avrupa nın daha önde geLen kuLüpLeri sana yar etmeyecektir.
Tevez gibi bir isim imkansızdan ötedir.
Gazeteler Robinho - Guiza takasını da yazıyor. Yakında Messi de yazacaklar zaten.. Gazetelere bakarsak takımlarımızın her sene ŞL'de final oynaması lazım, çünkü onlar rüya kadrolar kuruyorlar.
Tevez çok kaliteli bir oyuncu, kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir dönemde, Türkiye'ye niye gelsin, Premiership'te oynamaya devam edecek bence. Alacak takımında Manchester City olacağını düşünüyorum..
Skysport'da haber çıktı zaten. Robinho, Tevez'i istiyor diye.
Bence City ihtimali daha kuvvetli, çünkü ilk 11 garantisi ve daha fazla para alma şansı var.
tevez üstüne basa basa söyledi şampiyonlar ligine giden bir takımda oynamak istiyorum diye o yüzden Cİtye gitmez bence
Chelsea'ye gider muhtemelen, bonservisi hala Abramovic'in arkadaşının elinde.
Tevezin Besiktas transfer konusunda ne isi var :)
Bonservisinin bulundugu sirketin kiralamaya niyeti yok, ha Besiktasta bonservis icin odencek 30 milyon sterlin varsa tamam.
Man.City ye gider, Manchester sehrinde bi duzen kurmus fazla bozmaz bana gore :)
Tekrar söylüyorum,ben ordan burdan Forza'dan duyduklarımla yazmadım.Tanıdığım bir abim M.Topuz'un yanında tatildeydi.Hergün beraber yiyip içiyorlardı.Ben güvendiğim kişinin ağzından yazarım...
Tanımadığım,etmediğim kişilerin duyumlarıyla yazmam...
Bizim başından sonuna kadar savunduğumuz şey M.Topuz'un sözünden dönmemesiydi.Döndüğü taktirde zaten F.Bahçe'ye gideceği belliydi ve öyle oldu...
Tekrar söylüyorum,Aziz Yıldırım Kayseriye gidene kadar M.Topuz'un tavrı aynıydı.Ama Aziz Yıldırım dediği gibi gitti aldı...
Bu yüzden bir kere daha helal olsun diyorum kendisine...
Şunuda unutmayalım,Deniz daha iyi bilir.Olayın içine hertürlü siyasiler girdi M.Topuz'u ikna etmek için.Kayserispor eski başkanı ve Kayseri'de nam salmış Mete Eke bile girdi araya.Dediğim gibi bunları daha iyi bilir Deniz.Ben Mehmet Topuz'a hiç mi hiç kızmıyorum.Beşiktaş'lı olduğunuda hala biliyorum...
Neyse şunu bilin yeter.Ben oradan,buradan,tanımadığım kişilerden duyduklarımla yazmadım buraya yazmamda...
Egemen Fenerbahçe böLümünde uyarı yapmıştım geçmişte yazıLmış mesajLardan aLıntı yaparak şimdi hesap sorar vari tavırLara girmeyin diye..
Devam etmessen sevinirim. AçıkLamaLar yapıldı zaten, haLa ne ima etmeye çaLışıyorsun, Can sıkmak mı amacın ?