Sayfa 31 / 480 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nihat kendisini tekrardan bulmasi icin buyuk sans. Donmesi gerekir artik yuvasina

Default Ntvspor'a Açıklamalar Yapan Murat Kuş'un Söyledikleri !!

11 Haziran 2009 tarihinde İspanya La Liga takımlarından Villarreal forması giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş "NTV Spor"a özel açıklamalarda bulundu. Kuş, Nihat'ın ilk tercihinin İspanya olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar:

Son günlerde transfer dünyasında adı en çok geçen oyunculardan Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, NTV Spor'un canlı yayınına bağlanarak, milli futbolcunun geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.
    Nihat için Türkiye'deki hiçbir takımdan resmi teklif almadıklarını söyleyen Kuş, başarılı futbolcunun Villarreal'den ayrılması halinde de, kariyerini İspanya'da sürdürmek istediğini ifade etti. Murat Kuş, "Valencia'daki bir gazetenin haberine göre Nihat'ın satış listesine konulduğu gündem oldu. Bize henüz Villarreal kulübünden resmi bildirim veya herhangi bir kulüpten resmi bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bir gazete haberine göre şu anda yorumlar yapılıyor. Türkiye'den herhangi bir kulüple şu ana kadar görüşmemiz olmadı, olması da doğru olmaz söz konusu olamaz. Çünkü Nihat şu anda 2011 yılının sonuna kadar Villarreal'in sözleşmesi futbolcusu. Dolayısıyla Villarreal'le herhangi bir kulüp temasa geçmeden bizim herhangi bir kulüple oturup konuşmamız doğru değil, söz konusu değil. Sizde biliyorsunuz biz burada Türkiye'de medyada bazı haberlerle karşı karşıya kalabiliyoruz ama bunun doğruluk payını tabiki Villarreal kulübünden öğreneceğiz. Ben önümüzdeki günlerde Villarreal kulübünün yetkileriyle bir araya geleceğim. Hedefi Nihat'ın İspanya La Liga'da futbol hayatına devam etmek ve öncelik tabiki Villarreal. Ama Villarreal'le bu anlamda bir görüşmemiz ve her iki tarafın menfeatine uygun şekilde yollarımız ayrılma noktasına gelirse La Liga'da bir kulüp düşünüyor kendisi, buna göre çalışmalarımızı yapacağız ki La Liga'dan da 1-2 tane kulüp var sezon sonuna doğru ilgi gösteren ve Nihat'ı transfer üzere görüşmeler yaptıklarını da biliyoruz." diye konuştu.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

off çok heyeanlandırdı bu haberler beni
    Tabii ki Nihat avrupada futbol hayatına devam etmek isterde Villarreal gözden çıkarmış gibi duruyor, fazla talibi olmazsa Beşiktaş'ın da şansı var biraz
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Enterokinaz Misafir

Nihat eski hızında değil, boyu da uzun değil. Herhangi sisteme uyacak bir oyuncu değil bence artık Avrupa'da, Beşiktaş'ın şansı var kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu anlattığın futbolcu Nihat mı?

Demek ki Nihat sadece hız özelliği olan bir oyuncuymuş..

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu anlattığın futbolcu Nihat mı?

Demek ki Nihat sadece hız özelliği olan bir oyuncuymuş..
    Şu anda Nihat'ın başka ne özelliği var ?

Uzun süreli sakatlığından sonra bu futbolcunun eski haline dönmesi süreci var. Top sürecek, adam eksiltecek, şut çekecek.. Bunları nasıl yapabilir bir futbolcu çevik olmadan, hızlı olmadan ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nihat'ın hızının yok olduğu falan yok.Nihat'ın hızı ve hızlanması iyidir yaşadığı sakatlıklara rağmen.Eskiye göre gerileme olmuştur ama yinede en belirgin özellikleri hız ve hızlanmasıdır...

Teknik kapasitesi yüksektir.Pas isabet oranı yüksektir.Orta sahaya yaklaşır,top alır sağa sola verir.Sürekli hareket halindedir Nihat.Sabit oynayan bir adam değildir.Sağa sola sürekli deplase olur,boş alanlara koşular yapar.Savunma arkasına yaptığı koşularda timingi çok iyidir(Bunu Guiza'da çok iyi yapar.)Adam geçer.Uzun şut atar.Duran top kullanır,frikikten goller atar.En iyi özelliklerinden birisi son vuruşlarıdır.Bu konuda UEFA nezdinde ufak çapta ders vermiştir kendisi.Bu videolar UEFA'nın sitesinde mevcuttur...

Zihinsel anlamda da çok iyidir Nihat.Yukarıda da belirttiğim gibi La Liga,ŞL ve Milli takım tecrübeleri kendisine bu konuda çok şeyler katmıştır...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Keşke gelse Keşke gelse...
    Dön yuvana Nihat,Bekliyoruz !

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Nihat eski hızında değil, boyu da uzun değil. Herhangi sisteme uyacak bir oyuncu değil bence artık Avrupa'da, Beşiktaş'ın şansı var kesinlikle.
    kedi, ciğer ve mundar üçlüsüne yakışan yorumlar. Çok yanlış bir yorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    kedi, ciğer ve mundar üçlüsüne yakışan yorumlar. Çok yanlış bir yorum.
    İyi de, arkadaş Beşiktaş'ın bu transfer için şansının olduğunu belirtmiş. Kedi ciğer olayı olsa, Nihat'ı abartıp Beşiktaş'ın şansının olmadığını söylerdi
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Helal Mehmet Helal...

R.Mamur F.Bahçe ile anlaştıklarını,F.Bahçe'ye gitmesini istediğini söyledi M.Topuz'a...

M.Topuz ise Recep Mamur'a; F.Bahçe'ye gitmeyeceğini,Beşiktaş'ta oynamak istediğini bildirdi.M.Topuz 2 saat boyuncu ikna edilmeye çalışılsada kararının kesin olduğunu ve dönmeyeceğini bildirdi...

Kaynak verebilirmisin rica etsem ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TOPLANTI BİTTİ, TOP MAMUR`DA

Beklenen toplantı sonra erdi, yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Topuz`a ``Ben Fenerbahçe ile anlaştım, seneye sarı lacivertli formayı giyeceksin`` dedi. Bunun üzerine Topuz`un cevabı sert oldu, Topuz ``ben açıklamamı yaptım, Ben Beşiktaş`lıyım ve seneye Beşiktaş`ta oynayacağım, sizde lütfen bu konuda ısrarcı olmayın ve Beşiktaş ile bonservisim konusunda anlaşın`` cevabını verdi. Yapılan baskılara aldırmayan Mehmet Topuz Kayserisporlu yöneticilere Fenerbahçe formasını giymeyeceğini bildirerek toplantıdan ayrıldı.

Bunun üzerine mehmet Topuz`un ve Metin Korkmaz`ın basın toplantısı yapacağı bildirildi..

HABER1903

Ntvspor'un haberine bakarmısınız beyler;

SON DAKİKA... M.Topuz ile Recep Mamur toplantısı bitti. Mamur, M.Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesini istedi.

Onu zaten biliyoruz,herkes biliyor.Recep Mamur bunu söyledi Mehmet'te 2 saat boyunca suratına mı baktı?M.Topuz'un verdiği cevabı niye yazmıyorsunuz..?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siteler kime yakınsa ona göre değiştirmişler Topuz'un lafını.
    Artık kabak tadı verdi BJK, FB gitse birinede hepimiz kurtulsak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ntvspor'un haberine bakarmısınız beyler;

SON DAKİKA... M.Topuz ile Recep Mamur toplantısı bitti. Mamur, M.Topuz'un F.Bahçe'ye gitmesini istedi.

Onu zaten biliyoruz,herkes biliyor.Recep Mamur bunu söyledi Mehmet'te 2 saat boyunca suratına mı baktı?M.Topuz'un verdiği cevabı niye yazmıyorsunuz..?
    Anıl komik olmaya başladın bence.. Orası Başlık olarak tabir edilen kısım.. Yani başlıkta haberin tam içeriği yazmaz tamam? Kendi aldığın Haber 1903 kaynaklı haberdeki Başlığa bak.. Toplantı bitti top Mamur'da diyo değil mi? NTVSpor'a soruyasan neden yazmıyo diye buraya da soracaksın.. Ayrıca NTVSpor haberin devamını da ekleyecektir.. Artık Havadan nem kapmaya başladın..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Topuz bu kadar Beşiktaş'ta oynamaya istekli gidip söylesin Aziz Yıldırım'a bunu, bunu yüz yüze söyledikten sonra Fenerbahçe vazgeçecektir transferden. İlk gün yapması gereken şeyi hala yapmadı, bakalım ne zaman görüşecek Aziz Yıldırım ile de bu sorun çözülecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Komiksem gülersin geçersin...

Evet Top Mamur'da tabi ki.Adam daha kaç bin defa söyleyecek Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.Baskı dediniz adam gitti Kayseri'de kendi başkanına söyledi.Bundan daha ötesi yok...

Öyle başlık olmaz.O zaten belli,Recep Mamur Beşiktaş'a git diyecek değil.Burada değinilmesi gereken konu M.Topuz'un Beşiktaş ısrarının devam etmesi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Top Mamur'da tabi ki.Adam daha kaç bin defa söyleyecek Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.Baskı dediniz adam gitti Kayseri'de kendi başkanına söyledi.Bundan daha ötesi yok...

Öyle başlık olmaz.O zaten belli,Recep Mamur Beşiktaş'a git diyecek değil.Burada değinilmesi gereken konu M.Topuz'un Beşiktaş ısrarının devam etmesi...
    İşte bunu neden hala gidip alıcısı Aziz Yıldırım'a söylemiyor? Recep Mamur'a beni satmayın diyene kadar, Aziz Yıldırım'a beni almayın dese olay kapanmaz mı sence?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öyle bir zorunluluğu yok Serkan abi.Aziz Yıldırım ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyledi zaten.Yüzünede söylese hiçbir şey değişmeyecek...

Basın toplantısı yapılacak bu yapılan toplantı için.Orada herşey daha net belli olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zaten öyle yapıyorum.. Gitsin aziz yıldırıma da söylesin bu iş bitsin, Haber1903'e söylemeyle bitmiyo iş..

Öyle bir zorunluluğu yok Serkan abi.Aziz Yıldırım ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini söyledi zaten.Yüzünede söylese hiçbir şey değişmeyecek...

Basın toplantısı yapılacak bu yapılan toplantı için.Orada herşey daha net belli olur...
    Aziz Yıldırım söyledi kendi iradesinde kimsenin etkisi olmadan bana söylesin,bırakırım dedi ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar gözlerinizi açın,iyi okuyun;

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nasıl zorunluluğu yok yahu, olay buralara geldiyse Aziz Yıldırım'a gelmeyeceğim demediği için. Aziz YıldırımIn düşüncesi baskı altında olduğundan bu kararı verdi şeklinde, gidip Aziz Yıldırım'a yüz yüze bunu söylese, baskı altında değilim dese silah çıkarıp mı imzalatacak?

Olay buralara gelene kadar gidip konuşsa çözülmüş olmaz mıydı? Bu şekilde açıklamalar devam ettiği sürece zaten vazgeçmez Aziz Yıldırım. Basın toplantısını falan bıraksın, gitsin söylesin zaten olay kendiliğinden kapanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aziz Yıldırım bana söylesin bizzat kendisi bırakırım dedi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

M.Topuz yanında hiçbir Beşiktaş'Lı yönetici olmadan.Bırakın yanını kilometrelerce uzakta.Baskısız.Kayseri'de,Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye söyledi bunları...

Hala iradesi dışında söyledi diyorsanız,Allah Rahmet Eylesin.Yorum yapmaya gerek yok zaten...
    İşte şimdi yarın gidip Aziz Yıldırım'a kendi iradesiyle gelmeyeeğim dese vazgeçecek Aziz Yıldırım. İnşallah bunu da kısa sürede yapar da herkes rahatlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Zaten öyle yapıyorum.. Gitsin aziz yıldırıma da söylesin bu iş bitsin, Haber1903'e söylemeyle bitmiyo iş..

KAYSERİ – Mehmet Topuz transferinde yaşanan son gelişmelerden sonra Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Mehmet Topuz bir araya geldi.

Mehmet Topuz'un bağ evinde gerçekleştiren ve yaklaşık 4 saat sürdüğü belirtilen toplantıda siyasilerin de bulunduğu öğrenildi.
    Toplantıda Kayserispor yönetimi Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'de oynamasını ısrarla yineledi ve kendilerinin sarı-lacivertli ekiple her konuda anlaştıklarını belirtirken, Mehmet Topuz ise Beşiktaş’ta oynamak istediğini ısrarla söyledi

NTVSPOR

http://www.ntvmsnbc.com/id/24975475/

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuz Fnerele imzlayacak hala bunu savunuyorum her kaynka birşey yazıyor kendince nerden biliniyor bu konuşulanlar

Basına,kamuoyuna söylemek kolay olanı.

Aziz Yıldırım kendisi söyledi,bana gelsin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum desin ben transferden vazgeçerim diye.Ama bu kadar süredir neden söylemedi acaba gerçekten çok merak ediyorum .. (!)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnşaLLah Fenerbahçe ye gider Topuz bu saatten sonra. Adam o kadar açıkLamasına rağmen, FenerbahçeLiLerin kabuL etmeyiz, istemeyiz demeLerine rağmen son anda kıvırmaLarı Topuz geLsin işte kabuL ederiz, napaLım feLan vs demeLeri..

Umarım Bize geLmez ve Fenerbahçe Formasını giyer. FenerbahçeLi arkadaşLar çok sevinecektir eminim.

Adam gitmeyecem diyor, zorLa adama gideceksin diyorLar, adam gitmeyeceğim diye açıkLıyor basında biLe Topuz Fenere gidecek yazıyor.

Git kardeşim bizde kurtuLaLım sende kurtuL. AL büyük Başkan Aziz YıLdırım Topuzunu, şapkasını da taktır, bakaLım ne kadar mutLu oLacaksınız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla Beşiktaşlı arkadasların hiç bir gülmeye hakkı yok Beşiktaşlıyım diyen futbolcuyu aldınız diye daha geçen güne kadar bütün Fenerli topcuları toplamıstı Demirören takıma yaptıgı acıklamada cok komikti.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri