Beşiktaş, Zico ile pazarlıklara başlamış via LİGTV
Printable View
Beşiktaş, Zico ile pazarlıklara başlamış via LİGTV
Aman diyim Zico falan gelmesin, takımdan soğutmayın beni.
zico bencede besiktasi kaldiramaz besiktasa agresif ve disiplinli bir hoca lazim
Tayfur Havutçu olmaz, Samet Aybaba olmaz, Zico olmaz. Kim olacak o zaman merak ediyorum. Evet Beşiktaş'a disiplinli bir teknik direktör lazım oda Mustafa Denizli ve C. Daum gibi hocalardır. Hem ligi biliyorlar ama oynattıkları futboldan dolayı taraftar bu isimlerin gelmesini istemiyor. Beşiktaş'a hangi isim gelirse gelsin memnun olmayan kesim illaki olacaktır. Tek bildiğim ligi hiç bilmeyen bir yabancı hocanın gelmesi halinde Del Bosque ve Schuster döneminin bir benzerini yaşarız. Maksimum 6 ay sonra paşalar gibi tazminatını öder gönderirsin. Bir tek Tigana ile bu iş yürüdü oda malum sezonun yarısında geldiği için takımı tanıdı ve ertesi sezon takım iki kulvarda da başarılı olmuştu. Ligi bilmeyen bir yabancı geleceğine daha önce büyük bir takımı çalıştırmış Zico gelsin daha iyi olur. Şu geçiş sürecinde iyi,kötü futbola ben bakmam.
İsimleri geçen hocalardan en çok istediklerim Ralf, olmazsa Bielsa. Bize Alman ekolü yarıyor. Zico'yu, Brezilya modasından sıkıldığım için istemiyorum. Ayrıca uzun vadeli anlaşma yapamazsın kendisiyle. Başkanımızın 4-5 yıllık planına uygun değil.
Seedorf haberi de kolpa bence. Yeni yönetim, maliyeti düşürmenin ve gençleri takıma kazandırmanın peşinde. Ronaldinho bile sırf bu yüzden istenmedi. Kalkıp da Seedorf'u getirmezler heralde.
Bizim takıma Slaven Bilic lazım arkadaş. Tam bizim kafadan , delinin önde gideni :) O adamdaki kazanma hırsını hoca olarak kimsede görmedim şahsen.
Bilmiyordum Şems eyvallah. Bence gül gibi adamı kaçırdık..
Demin gördüğüm bi haber , Uğur Boral ve Salih Uçan'ı almış BJK.Tabii sadece haber gerçekçiliği var mı bilemem
kaynak - kralspor
Her transfer konusunun, mesajının altına yazmak zorunda kalıyorum ama yazdığınız mesajlarda kaynak belirtiniz arkadaşlar. Bir bağlantı adresi ekleyiverin.
Bu Salih Uçan ile üç tane büyük takımın anlaştığı haberleri çıktı . Hangi birine gidecek bu çocuk bilmiyorum :D
Biliyordum Şemsi, ironiydi. :) Bize daha çok gerekliydi aslında Salih Uçan, kötü oldu bu. Gençleşmeye uygun, yetenekli bir futbolcu. Artık yapacak bir şey yok tabii. Hasan Türk, Muhammed gibi isimleri kazanmaya çalışacağız biz de, ki bu isimler de üzerine düşülmesi gereken futbolcular zaten. A takımda şans bulacaklarını düşünüyorum seneye bazı maçlarda. Bir de şu Erkut olayını halledersek bir sıkıntı kalmayacak içerde, altyapı konusunda.
Şöyle bir haber var ama.
Haberin altındaki yorum çok dikkatimi çekti. Hala böyle insanların olması çok garip.Quote:
Beşiktaş'ın genç futbolcusu erkut Şentürk, Eskişehirspor ile Anlaştı.
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş Kulübü ile genç oyuncu arasında yaşanan olayların ardından Erkut Şentürk transferi için dün özel uçakla İstanbul'a geldi.
Özel uçakla İstanbul'a gelerek Erkut Şentürk'ün ailesi ile görüşen Halil Ünal, yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağladı.
Erkut Şentürk, bu görüşmelerin ardından Eskişehirspor Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Sabretmeyip,yeni sözleşme sırasını beklemeden başka kulüplere atlayan oyuncuyla bundan sonra Beşiktaş'ın işi olmaz ama böyle bir yetenek kaçtığı içinde üzülmedim değil.Neyse yolu açık olsun.
Salin Uçan'ın Beşiktaş'a transferi gibi bir durum söz konusu değil artık Fenerbahçe forması giyecek kendisi. Hayırlısı olsun. Erkut'un Es-Es transferinin de iptal olduğunu falan duymuştum ama tam bilgisi olan var mı ?
Salih o kadar abartılı bir oyuncu değildi, gereksiz yere prim yaptırıldı kendisine.
İlla o tip bir oyuncu alacaksan git Giresun'dan Ali Zorlu'yu al. Hem de beleşe.
Anıl, Erkut için 1 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık yeni anlaşma yürürlüğe girecek. Erkut bizde yani, bir yere gitmiyor. Tabii yine bir değişiklik olmazsa gelişmelerde. :)
Ali Zorlu'yu bilmiyorum ben fakat; Sakaryaspor'da oynayan Salih Dursun'u çok övüyorlar. Buradaki Sakaryalı arkadaşların düşünceleri nedir bu konuda? Beşiktaş için uygun bir hamle olabilir mi, Berat'tan sonra?
Çok güzel. Biz kimi alacağız acaba? :) Hoca netleşse de biz de istediğimiz, düşündüğümüz futbolcuları kaçırmasak artık.
Yahu Bank Asya'dan alınamayan oyuncu için neden üzülüyorsunuz. Beşiktaş'ta alt yapıya önem yok ki.
Ersan da Bank Asya'dan gelmişti. :) Mevzu üzülmek değil, hocamız belli olmadığı için belki de bize faydası olabilecek futbolcuları kaçırmamız. Size de hak veriyorum, altyapıya önem verilse bu tarz futbolcularla uğraşmayız bile. 11'de, bilemedin 18'de yer alabilecek nice isimler var halbuki.
Beşiktaş'ın alt yapısında oynayan bir sürü oyuncu var, bu isimleri Bank Asya'ya servis etmiş olsa hepsine teker teker hayran kalırız ama elimizde olunca kıymeti olmuyor. O yüzden diyorum boşuna almayalım diye.
Öte yandan bence Ersan kendini hala tam olarak kanıtlayamadı, ilk başta iyiydi ama sakatlandıktan sonra bir türlü toparlayamadı.
Stopere gerek yok ya Beşiktaş'ta. Sezer Özmen dönecek Rize'den. Ersan, Egemen, İbrahim. Yetmez mi? Atınç da var ama ona forma verecek cesaretli bir hoca da lazım :) Hatta önce hoca lazım ama ince eleyip sık dokuyormuş yönetim, aceleci davranmak istemiyormuş. Sezon başlayana kadar vakitleri var :D
Kendiniz de söylemişsiniz zaten, sakatlık yüzünden oldu bunlar. Önümüzdeki sezon çok umutluyum Ersan'dan.
Bank Asya'ya yolladığımız futbolcular da var aslında. Doğukan Pala, Sezer Özmen, Erkan Kaş, Cumali Bişi ve Furkan Şeker gibi. İsimler çoğaltılabilir.
Ben merak ediyorum, kaç tanesini alacaklar ve mevcut altyapıdan kaç tanesi A takıma yükselecek önümüzdeki sezon.
Hasan Türk, Muhammed, Erkut ve Erkan Kaş kesinlikle A takımda olmalı mesela, bana göre.
Bahsettiğimiz Salih Dursun stoper değil ki, orta saha. :) Berat alındı zaten stoper olarak. Sezer Özmen'in kalacağını sanmıyorum, tekrar gider bence veya A2'de oynar seneye.
Hoca için bir an önce karar verilmeli. Sezon hazırlıkları başlamadan gelmeli yeni teknik direktör. Çalışmalar nerde yapılacak, program ne olacak, nasıl oluşturulacak gibi soruların cevabı hocada çünkü.
Ben mesela Sezer'i çok beğeniyorum, ancak bir türlü iyi bir hocayla çalışamadı.
Söylemek istemiyorum ama bu Sezer'i Fatih Terim'e versen 1 sene sonra Türkiye'nin süper ikilisi yapar Semih-Sezer ikilisini.
Transferleri futbol komitesi yapacak demişti başkan BeşiktaşTv'de.