1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ersan da Bank Asya'dan gelmişti. Mevzu üzülmek değil, hocamız belli olmadığı için belki de bize faydası olabilecek futbolcuları kaçırmamız. Size de hak veriyorum, altyapıya önem verilse bu tarz futbolcularla uğraşmayız bile. 11'de, bilemedin 18'de yer alabilecek nice isimler var halbuki.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ersan da Bank Asya'dan gelmişti. Mevzu üzülmek değil, hocamız belli olmadığı için belki de bize faydası olabilecek futbolcuları kaçırmamız. Size de hak veriyorum, altyapıya önem verilse bu tarz futbolcularla uğraşmayız bile. 11'de, bilemedin 18'de yer alabilecek nice isimler var halbuki.
    Beşiktaş'ın alt yapısında oynayan bir sürü oyuncu var, bu isimleri Bank Asya'ya servis etmiş olsa hepsine teker teker hayran kalırız ama elimizde olunca kıymeti olmuyor. O yüzden diyorum boşuna almayalım diye.

Öte yandan bence Ersan kendini hala tam olarak kanıtlayamadı, ilk başta iyiydi ama sakatlandıktan sonra bir türlü toparlayamadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Beşiktaş'ın alt yapısında oynayan bir sürü oyuncu var, bu isimleri Bank Asya'ya servis etmiş olsa hepsine teker teker hayran kalırız ama elimizde olunca kıymeti olmuyor. O yüzden diyorum boşuna almayalım diye.

Öte yandan bence Ersan kendini hala tam olarak kanıtlayamadı, ilk başta iyiydi ama sakatlandıktan sonra bir türlü toparlayamadı.
    Kendiniz de söylemişsiniz zaten, sakatlık yüzünden oldu bunlar. Önümüzdeki sezon çok umutluyum Ersan'dan.

Bank Asya'ya yolladığımız futbolcular da var aslında. Doğukan Pala, Sezer Özmen, Erkan Kaş, Cumali Bişi ve Furkan Şeker gibi. İsimler çoğaltılabilir.

Ben merak ediyorum, kaç tanesini alacaklar ve mevcut altyapıdan kaç tanesi A takıma yükselecek önümüzdeki sezon.

Hasan Türk, Muhammed, Erkut ve Erkan Kaş kesinlikle A takımda olmalı mesela, bana göre.

Mesaj Yetkileri