Salih bana balon gibi geliyor.
Printable View
İnsanın, 'keşke hep maddi kriz içinde olsak' diyesi geliyor. :D
Nihat konusunda, Beşiktaşlı arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Feda tişörtünün yanında bir tane de VEFA tişörtü çıkartıp Nihat'a yollamak lazım. Birçok Beşiktaşlının Nihat'tan beklemeyeceği bir davranıştı bence.
Almeida bugün Zaragoza'nın menajerleriyle görüşmüş ve büyük oranda anlaşmış. Gidici anlayacağınız, bu demek oluyor ki gündemde forvet transferi var.
Aaah ah yıllar önceki seçimlerde Y.D. yerine Fikret başkan seçilmiş olsa kim bilir nerelerdeydik biz.
Kim gelecek ki.. Korkuyorum valla adamsız kalacağız diye. Ama ne olursa olsun Pektemek'in her maç oynaması taraftarıyım. Gelecekteki milli takım forveti olacak.
Umarım en azından 5 veya üzeri bir fiyata satarız. Okutabilsek 10 milyon euro da süper olurdu. :) Yine de, Euro 2012'nin bitmesini beklemeli yöneticiler. Almeida'nın orada göstereceği performans çok önemli.
@Görkem
Bu konuda maalesef geriye dönemeyiz, yapacak bir şey yok. Bu dakikadan sonra olabilecek tek şey, Fikret Orman'a destek vermek ve y.d. günlerine dönmemek için uğraşmak.
Bence bu bencilce bir düşünce. Sen o kulübün altyapısından çıkmışsın ve o kulübe emek vermiş avrupaya gitmişsin. Daha sonra (önemi olmasa da) yığınla paraya geri alınmışsın ve karşılık verememişsin. Başkan sana geliyor diyor ki "eyvallah kardeşim sana borcumuz çok ama kulübün durumunu biliyorsun birazcık yardımcı ol ve taksitlere bölelim" diyor ve sen kabul etmiyorsun. Sen ihanet ediyorsun demektir bu durumda. Ekmeğini yediğin yere ihanet ediyorsundur. Kusura bakma ama kesinlikle katılmıyorum görüşüne. En azından kendi kulübüme ve onun bir oyuncusuna ben bunu yakıştırmıyorum. Bir başka kulüp yakıştırır ya da yakıştırmaz orası beni ırgalamaz.
Kimsenin parası kimsede kalmaz. Bunu isteme şekli ve isteme zamanı çok yanlış. Nihat, Beşiktaş sayesinde geldi bir yerlere. İnsanda biraz vefa duygusu olmalı. Bu zamana kadar alay konusu olan Baki Mercimek'e bakıp feyz alsın azıcık. Bizden biri olmayan Nouma'ya bakıp onu örnek alsın. Düşene bir tekme de kendisi vurmasın. Yoksa niye paranı istiyorsun Nihat, onu bize bağışlasana diyen olmadı şimdiye kadar. Bizim kızgınlığımız; yanlış zamanda, yanlış şekilde bunu yapmasına.
EDİT: Şunu Fernandes yapsa tepkimiz aynı olmazdı, buna da emin olabilirsin. Çünkü, Nihat bizim gözümüzde çok değerli ve başkaydı; ama artık değil. En azından benim için.
Bazı arkadaşlar biz sanki Nihat'ın ekmek parasına göz dikmişiz gibi yorumlar yapıyor. O para O'nun hakkı illaki öyle veya böyle. Ancak kulübün böylesine zor bir durumdan geçtiğini bildiği halde bu kadar zorluk çıkarması deyim yerindeyse bizi sırtımızdan vurması sıkıntı olan. Kendisine böylesini yakıştırıyor demekki. Hakkı neyse en kısa zamanda alır.
İnşallah Almeida ile yollar ayrılır adamın kafadan başka birşeyi yok o da anca kafasına gelirse kendi koşmuyor , posizyon yaratmıyor.Almeida gitsin Cenk Tosun veya Umut Bulut gelsin Almeida'nın parasıyla 2sini birdende alabiliriz.
Quaresma, Holosko, Almeida gitmeli bence. Şu dönemden sonra yabancı teknik adamda gelmemeli.
Quaresma ve Almeida takasta kullanılacak futbolcular değiller. Piyasaları olan futbolcular ve satılıp para kazanılması daha uygun. Zaten onların aldığı ücreti göz önünde bulundurursak, takasta alacağımız futbolcular da onların kalitesine yakın olmalı ve aldığı paralar da Q7 ve Almeida'nın ücretine yakın olan futbolcular olur, kalitelerini varsayarsak. Bizim de öyle yüksek ücret verecek lüksümüz kalmadı. Bu yüzden ikisinin satılması en makuludür. Holosko için bir şey diyemem. Onun da yıllığı yüksek, 2 milyon euro civarı alıyor; fakat takasta kullanabileceğimiz düzeyde bir futbolcu.
Valla onu bunu bilmemde Beşiktaş'ın işi çok zor Allah yardımcıları olsun büyük kulüplerimizden biri İnşallah sonsuza dek yaşar. :)
Ersan Adem Gülüm ile Yeni Sözleşme
11.06.2012
Beşiktaşlı duruşu sergileyerek mevcut sözleşmesinde belirli oranda fedakarlık yapmayı kabul eden Ersan Adem Gülüm, yarın yeni sözleşmesini imzalayacak.
http://www.bjk.com.tr/images/news/kkk_348.jpg
Kulübümüzün zor günlerinde Beşiktaşlılık Duruşu'nun ne demek olduğunu gösterip kendisine önerilen yeni şartlarla sözleşme imzalamayı kabul eden Ersan Adem Gülüm ile Futbol Komitesi Başkanımız Tamer KIRAN, yarın saat 14.00'te imza töreninde bir araya gelecek.
Ersan Adem Gülüm'üm örnek teşkil eden imza töreni, BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52525
Ersan ADAM Gülüm.
sahi ya bir ersan vardi ne oldu bu adama :) sakatliklar yakasini birakmadi bir türlü..
Adam dediğin böyle olur :)
Bravo Ersan'a, adamlığını göstermiş. Aynı hassasiyeti ve duruşu diğer futbolcuların da göstermesini bekliyorum. :)
Yeni hocanın Eriksson olduğu ve İbrahim Altınsay'ın istifa ettiği haberleri var.Şampiyonluğun üstüne hiç iyi olmadı bu haberler valla.
Eriksson'u ben de duydum. Gündemdeki 2 yabancı teknik adamdan birisi Sven-Goran Eriksson muymuş yani? İlginç.
İbrahim Altınsay'ın istifa sebebi, istediği hocanın gelmemesi olabilir. Eriksson haberiyle birlikte istifa etti çünkü.
Eriksson pek de az ücret istemez gibi geliyor bana ama...
Iste bu haber sampiyonluktan sonra hiç olmadi....
Hikmet Hocaya biraz guvenseler varya takimi ucurur adam.
hem taktik analiz yapiyor hemde foto çekiniyor adam :D
gs transfer listesindeki arkadasin attigi linki okuyordum iste tam hikmet hocaya geldi bu yuzden avrupaya gidiyor adam durmadan :D
Quote:
Şimdi... Büyük maçları, büyük hocaların takımlarını gidip yerinde izleyen Hikmet Karaman'ın çok iyi gördüğü bir konu var. Gaziantepspor'u aldıktan sonra köklü bir değişiklik yaptı. 2-3 haftada takım kaptanlarından biri de olan Emre Güngör'ü yedeğe çekti ve kısacık boylu, ön libero Binya'yı stopere aldı.Binya 1.76 falandır herhalde ki stoper için bayağı kısa.
Bunu neden yaptı? Karcemarskas gibi çok çabuk bir kalecisi var. Savunma arkasına atılan toplara zıpkın gibi çıkabilen bir kaleci Karcemarskas.
Dany gibi ligin en hızlı, en çabuk stoperi elinde...
Bir de onunla aynı ülke vatandaşı olan, aynı dili konuşan Binya'yı da stopere çekti. Binya da kısa, çok çabuk bir ön libero idi ve 27 yaşına kadar hiç stoper oynamamıştı.
Bunu nereden görüp takımına uyguladı Karaman? Muhtemelen Mascherano'dan yani Guardiola'dan.
Ülkedeki diğer meslektaşları oturduğu yerden hocalık yapıp cd'den oyuncu aldırırken o gidip yerinde izliyor kendisini kanıtlamış büyük hocaları ve takımlarını.