Sayfa 326 / 480 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
9,751 ile 9,780 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu sene adam akıllı transfer olmayacak sanırım.Gerekirse Almeida'yı Quaresma'yı takasta kullanmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Futbolcu Oğuzhan Özyakup'un transferi için Arsenal FC'ne 500,000.Euro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisine ise;
    2012-13 Sezonu: 400,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
    2013-14 Sezonu: 425,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
    2014-15 Sezonu: 450,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
    2015-16 Sezonu: 475,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
    ödenecektir.

Futbolcuya ayrıca ilk sezon için 100,000avro imza parası ödenecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1.85 M + 500,000 Euro + Maç Başı bu adam 4 Senede bize patlar 3-3,5 M Euro değermi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by indie View Post
    Hoca gelmeden transfer yapılıyor diyenleri anlamıyorum. 19-20 yaşında u21 seviyesinde milli olmuş Türk pasaportlu oyuncular (Oğuzhan, Berat) alınırken illa hocaya mı sorulması gerekiyor?

Hani Almeida kule forvet, sistemime uymaz ya da Quaresma bencil, ben oynatmam diyen hocayı anlarım da Oğuzhan'ı neden aldınız, hayatta forma vermem diyecek hoca zaten Beşiktaş'a gelmesin. Hatta hocalığı bıraksın limon satsın.

Zaten eldeki takımı toparlayacak, geçen seneki sistemsizlikte formu düşen kaliteli oyuncularımızı ve hala gelişme potansiyeli olan Necip, Ersan, Cenk, Tanju, Burak, Mustafa, İsmail (iyileşince) gibi gençleri parlatacak bir hoca istiyoruz şu durumda, gelen adamın bana onu alın bunu alın 10 kişi gönderin 10 kişi getirin diyecek lüksü olmayacak.
    Belki gelecek hocanın farklı planları var.Bildiği tanıdığı başka genç yetenekler var.Belki adam bu oyuncuya bu kadar para verilmez o paraya daha iyilerini biliyorum vs. diyecek.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Belki gelecek hocanın farklı planları var.Bildiği tanıdığı başka genç yetenekler var.Belki adam bu oyuncuya bu kadar para verilmez o paraya daha iyilerini biliyorum vs. diyecek.
    500 bin euro bonservisle türk pasaportlu genç ve daha iyi bir yetenek biliyorsa gelen hoca onu da alırlar. Beşiktaş'ın mali durumu ne kadar kötü olsa da Oğuzhan'ı aldı diye batacak hali yok. Farzedin altyapımızdan çıkmış, bu sene kontrat yeniledik.

Beşiktaş belki 20 sene sonra genç oyuncularla yeni bir yapılanmaya gidebileceği bir sezona giriyor, bırakılsın da bu sene genç yetenekler doldurulsun takıma. sonra sezonun ortasında eldeki tek tük 2-3 genç çocuk bocalarsa alternatifimiz olsun, tabata, aurlio, yusuf gibi transferlere saldrmayalım.

Galatasaray Arda'yı yetiştirene kadar, Fenerbahçe Tuncay'ı çıkarana kadar aynı tipte belki 10 tane genç yetenek denediler ve harcadılar. Sende de Hasan Türk, Erkut, Necip, Oğuzhan, Muhammed, Alves vs. oyuncular mücadele verir, içlerinden 1 tanesi avrupa seviyesine gelebilirse ne mutlu, 2 tanesi parlarsa bonus olur.

Ha gidersin ne idüğü belirsiz bir alman 3. lig takımından Barış Özbek tipinde (ki o bile ilk senesinde katkı verdi) sırf gurbetçi diye futbolcu alırsın, anlarım eleştiriyi, lakin bu çocuk hollanda u21de kaç sezon kaptanlık yapmış, Wenger'in gözüne girmiş, arsenal rezervlerinde istatistik yapmış, cv'si gayet sağlam.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oğuzhan Özyakup hayırlı olsun. Sonuçta Arsenal'den genç bir futbolcu alıyoruz ve verilen paralar da gayet makul. Transferlere, gelecek hocanın da karşı çıkacağını sanmıyorum; çünkü genç yetenekler, hele de Oğuzhan gibi kendini duyurmuş futbolcular reddedilmez bu mali yapıda.

Fikret Orman da, transfer komitesini boşuna kurmadı ve İbrahim Altınsay'ı boş yere getirmedi göreve. Bu sene transfer onların elinde. Bununla ilgili, başkanımız: 'Transferleri hocalar yapıyor, bir sürü adam alıyorlar ve onlar gidince aldıkları futbolcular elimizde kalıyor.' diye bir açıklama yapmıştı. Anlaşılan, bu yönetim öncekilerin düştüğü hatalara düşmeyecek.

Konuyla alakalı, indie'nin de tüm yazdıklarına aynen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ntv Spor'dan Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre Beşiktaş'ın yeni hoca adayı Pierre Van Hooijdonk'muş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ntv Spor'dan Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre Beşiktaş'ın yeni hoca adayı Pierre Van Hooijdonk'muş.
    NtvSpor sitesine ekleyip bana kaynak yarattı : )
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...medium=twitter
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hooijdonk gelirse ancak yardımcı hoca olarak gelir bence. Hakan Gündoğar da bu aralar epey yanıldı. Ralf, Gerets, Rıza Çalımbay, Zico vs. hep an meselesiydi. Bu da diğerlerine benzer umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yonetim umarim o hatayi yapmaz resmen besiktasi kobay yerine kullanmaya gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Hooijdonk'u arkadaş ya. Tarihinin hatası olur takımın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hooijdonk gelirse bu sezonda başarıyı unutalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Belli ki yönetim hoca konusunu çözmek isterken bir şeyler hep önlerinde engel oluyor. Bunların başında ekonomik sorunlar geliyor. Malum yabancı bir hoca gelmek isterken dünyaları istiyor. Yerli hocaların çoğuna taraftar olumlu yaklaşmıyor. Madem böyle tercih yapılacak takımı tanıyan takımın içinden biri olan Robert Koch'a şans verilsin daha iyi. Şahsen isterim. Çok öncelerden Daum döneminde Daum kokain davasından dolayı takımdan ayrı kalmış ve takımı 5,6 maçlık Koch yönetmiş. İyi sonuçlar alınmış. Böyle bir risk alınmasını isterim. Van Hooijdonk'ın gelmesinden iyidir. Gerçi haber Hakan Gündoğar'a ait söylediği bütün isimler hep patladı. Kabak tadı vermeye başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Basketbol'da Ergin Ataman'la denk bir isim bulamıyoruz Futbol'da.

Bazı kesim Mustafa Denizli diyor ama ben onu da istemiyorum. Aklımda tek isim vardı o da Slaven Biliç ama o da başka takıma gitti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Basketbol'da Ergin Ataman'la denk bir isim bulamıyoruz Futbol'da.

Bazı kesim Mustafa Denizli diyor ama ben onu da istemiyorum. Aklımda tek isim vardı o da Slaven Biliç ama o da başka takıma gitti.
    Biliç süper olurdu fakat elimizde para yok adama istediği ortamı ayarlayamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaşı kurtaracak en makbul isim lucescu bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk yonetıcıler : Van Hooijdonk'u menajerler onerdı dogru ama gundemımızde kesınlıkle yok.Olma ıhtımalı de yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bjk yonetıcıler : Van Hooijdonk'u menajerler onerdı dogru ama gundemımızde kesınlıkle yok.Olma ıhtımalı de yok.
    Kaynak alabilirmiyiz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@AtakanKurt
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi ; "Uğur Boral ile ilgileniyoruz"

Orman, yaptığı açıklamada;

"Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yanlış bir düşünce, evet bu adamlar milyonlar alıyor, ülkenin %90'nından daha fazla gelire sahipler, böyle mağdur oldum diye ortalıkta dolaşmaları çok gülünç ama bu adama o sözleşmeyi öneren senin kulübün. Değeri önemli değil, imzalar atılmış ve o para artık onun hakkı. Hakkını da istemesi kadar doğal bir şey yok, benim eğer daha 31 yaşında futbolu bırakmama sebep oldularsa, kalan ömrümü garantiye almak için paramı son kuruşuna kadar isterim.

Eğer Fikret Orman'ın gerçekten böyle bir açıklaması varsa, Nihat'ın yerinde olsam artık asla vazgeçmem. Taraftara oynamış Fikret Orman, Nihat'ı ortaya atmış, belki tepkiler gelir de vazgeçerse diye ama Nihat ve onun gibiler söylemi hoş değil, kapının önünden geçmez belki ama hacizle kapıyı bile alır gerekirse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yanlış bir düşünce, evet bu adamlar milyonlar alıyor, ülkenin %90'nından daha fazla gelire sahipler, böyle mağdur oldum diye ortalıkta dolaşmaları çok gülünç ama bu adama o sözleşmeyi öneren senin kulübün. Değeri önemli değil, imzalar atılmış ve o para artık onun hakkı. Hakkını da istemesi kadar doğal bir şey yok, benim eğer daha 31 yaşında futbolu bırakmama sebep oldularsa, kalan ömrümü garantiye almak için paramı son kuruşuna kadar isterim.

Eğer Fikret Orman'ın gerçekten böyle bir açıklaması varsa, Nihat'ın yerinde olsam artık asla vazgeçmem. Taraftara oynamış Fikret Orman, Nihat'ı ortaya atmış, belki tepkiler gelir de vazgeçerse diye ama Nihat ve onun gibiler söylemi hoş değil, kapının önünden geçmez belki ama hacizle kapıyı bile alır gerekirse.
    Yönetim Nihat'ın alacaklarını elbette ödeyecektir ama Nihat kulübün bu zor döneminde yeni yönetime bin türlü zorluk çıkartmış. Nihat şu dakika taraftarın gözünde bitmiştir. Ayrıca Fikret Orman'ın taraftara oynayacak bir başkan olduğunu düşünmüyorum. En iyisi çıkıp ne oluyor ne bitiyor açıklayacak taraftarda ona göre hareket edecektir. Sanki bu paraları hak edecek bir performans sergiledi efendimiz faizini alıyor. Son olarak Nihat'ın futbolu bırakmasına sebep Beşiktaş değil. Nihat Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse 1 sezon futbol oynamadı. Nihat'ı bitiren Beşiktaş değil sakatlıklar oldu. Bizdeyken 57575 defa sakatlanmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alacakları olabilir, hakkıdır tabi alacaktır. Ama bunun bir yolu yordamı bulunur. Fikret Orman'da bunu bir düzene oturtmak istemiş ama Nihat bencillik yapmış. Başkan işi kolaylaştırmaya çalışırken o zorlaştırıyor. Bunun geleceğini garantiye almakla alakası yok. Sonuçta paranı vermeyelim dememiş, taksite bölelim falan filan seçenek sunmuş. Fikret Orman'ın bu konuda sonuna kadar arkasındayım. Eminim çoğu kişi de arkasındadır.

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Yönetim Nihat'ın alacaklarını elbette ödeyecektir ama Nihat kulübün bu zor döneminde yeni yönetime bin türlü zorluk çıkartmış. Nihat şu dakika taraftarın gözünde bitmiştir. Ayrıca Fikret Orman'ın taraftara oynayacak bir başkan olduğunu düşünmüyorum. En iyisi çıkıp ne oluyor ne bitiyor açıklayacak taraftarda ona göre hareket edecektir. Sanki bu paraları hak edecek bir performans sergiledi efendimiz faizini alıyor. Son olarak Nihat'ın futbolu bırakmasına sebep Beşiktaş değil. Nihat Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse 1 sezon futbol oynamadı. Nihat'ı bitiren Beşiktaş değil sakatlıklar oldu. Bizdeyken 57575 defa sakatlanmıştı.
    Aynen öyle. Zaten bizde oynadığı oyunla hakettiğinden fazlasını aldı. Sömürdü kulübü. Tek bir tane faydasını görmedim geldiği zaman.

Ayrıca Hooijdonk twitter üzerinden BJK'ye geleceğini yalanlamış.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne umutlarla almıştık Nihat'ı oynadığı futbol tek kuruş etmez aslında.Sözleşme imzalandıysa vermek zorunludur artık ama Nihat Kahveci'de Beşiktaşlılığını göstermeliydi bu konuda.Nasıl o istediği için Sözleşmeyi fesh ettik oda bunun cevabı olarak bunu yapmamalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de, sözleşmeler, başarılı olursa parayı hakeder şeklinde değil ki. O para adamın hakkı. İstemek de en doğal hakkı, vermediği için icra takibi yaptırmak da en doğal hakkı.

Fedakarlık yapsın şeklinde düşünülüp yorum yapılabilir ama zaten ne verdi ki parayı istiyor demek doğru değil. İsterse hiç maça çıkmamış olsun, o para onun hakkı. O dönemde alması gereken parayı alamadıysa, o dönemin kurundan hesaplatacak. Adam hakkını, parasını istiyor diye böyle açıklamalar olmamalı bence, hesabını Nihat'tan değil, kulübe haciz gelmesini sağlayanlardan sorsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi de, sözleşmeler, başarılı olursa parayı hakeder şeklinde değil ki. O para adamın hakkı. İstemek de en doğal hakkı, vermediği için icra takibi yaptırmak da en doğal hakkı.

Fedakarlık yapsın şeklinde düşünülüp yorum yapılabilir ama zaten ne verdi ki parayı istiyor demek doğru değil. İsterse hiç maça çıkmamış olsun, o para onun hakkı. O dönemde alması gereken parayı alamadıysa, o dönemin kurundan hesaplatacak. Adam hakkını, parasını istiyor diye böyle açıklamalar olmamalı bence, hesabını Nihat'tan değil, kulübe haciz gelmesini sağlayanlardan sorsun.
    Ne oynadı ki o parayı istiyor demek doğru değil ama ne oynadı ki kulüp bu kadar zor durumdayken parasını almak için bu kadar zorluk çıkartıyor demek bence doğru.O dönemde oynadığı futbolla gerçekten hak etse bu kadar da kızamazdık.Adam oynadı hak etti derdik.Onu bu şartlarda transfer edeni zaten hergün anıyoruz. Başkanımızın açıklamalarına gelirsek zaten parasını istemesini değil,kulüp zor durumdayken parasını almakta kolaylık sağlamamasını eleştirmiş haber doğruysa,bence haklı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, teknik direktörünü Ümraniye'de buldu

Beşiktaş'ta Havutçu'nun ekibinde göreve başlayan Alman antrenör Roland Koch'a takımın emanet edilebileceği görüşü ön plana çıktı.

17:16 | 09 Haziran 2012
    Beşiktaş, teknik direktörünü Ümraniyede buldu

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi hala bir sonuca ulaşamadı.
    Yerli ve yabancı bazı teknik adamlarla görüşen futbol komitesi, ayrıca menajerler tarafından kendilerine önerilen 66 teknik direktör arasında da seçim yapmaya çalışıyor. Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntı sebebiyle temasta bulunulan bazı teknik adamarla anlaşamayan yönetim kurulu, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba gibi yerli teknik direktörleri takımın başına getirme konusunda fikir ayrılığı yaşadılar.
    Bu durum karşısında dün yapılan yönetim kurulu toplantısında 2011-2012 sezonu öncesi teknik direktör Tayfur Havutçu'nun ekibinde göreve başlayan Alman antrenör Roland Koch'a takımın emanet edilebileceği görüşünün masaya yatırıldığı öğrenildi. Bazı yöneticilerin bu fikri olumlu karşıladığı, diğer isimlerin ise bu düşünceye karşı çıktığı belirtildi.
    Koch, geçen sezon başında Tayfur Havutçu'nun tutuklu olarak yargılandığı dönemde kısa bir süre takımın başında kalmış ve İspanya'nın Grana'da kentinde yapılan üçlü turnuvada takımı çalıştırmıştı. Daha Sonra Carlos Carvalhal'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yeniden yardımcı antrenörlük görevine dönmüştü. Ayrıca Koch'un geçmiş sezondan alacaklarının bulunması, yeni sezon içinde 500 bin Euro alacak olması, bu rakamlara yeni bir teknik adam arayan yönetimin Alman çalıştırıcı ile yola devam etmesini sağlayabileceği belirtildi.
    Önümüzdeki günlerde bu konunun yeniden görüşüleceği ve Roland Koch'un yenş sezonda teknik direktör alternatiflerinden biri olabileceği kaydedildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Belli ki yönetim hoca konusunu çözmek isterken bir şeyler hep önlerinde engel oluyor. Bunların başında ekonomik sorunlar geliyor. Malum yabancı bir hoca gelmek isterken dünyaları istiyor. Yerli hocaların çoğuna taraftar olumlu yaklaşmıyor. Madem böyle tercih yapılacak takımı tanıyan takımın içinden biri olan Robert Koch'a şans verilsin daha iyi. Şahsen isterim. Çok öncelerden Daum döneminde Daum kokain davasından dolayı takımdan ayrı kalmış ve takımı 5,6 maçlık Koch yönetmiş. İyi sonuçlar alınmış. Böyle bir risk alınmasını isterim. Van Hooijdonk'ın gelmesinden iyidir. Gerçi haber Hakan Gündoğar'a ait söylediği bütün isimler hep patladı. Kabak tadı vermeye başladı.
    Vay arkadaş yorumumu okudular herhalde Haber doğru çıkar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay arkadaş yorumumu okudular herhalde Haber doğru çıkar umarım.
    Benimde direk sen aklıma geldin
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alt yapıda dünyada markalaşmış Hollanda ve Arsenal alt yapısından yetişmiş Oğuzhan Özyakup'un bonservisi 500 bin avro,bizim de ilgilendiğimiz Salih 1.5 milyon avro.Maddi sıkıntıdan dolayı da olsa artık kazıklanmayacak olmamız güzel.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri