Brezilyadan hala ses yok değil mi ?
Printable View
Brezilyadan hala ses yok değil mi ?
Ben duymadım daha.
Aybaba Brezilyaya tatile gitmiş olmasında.
Bu arada Ekrem'in ayrılması kesinleşmiş.Şampiyon olduğumuz sezon katkı sağlamıştı ama sonraki sezonlar felaketti açıkcası.Bekte oynarken yedirdiği goller falan.Tabii suç onda değil,bu hatalarına rağmen ısrarla bekte oynatan hocalardaydı.Neyse yolu açık olsun Ekrem'in,efendi adamdı.
Quote:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcumuz Ekrem Hayyam Dağ ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
1 milyonun yanında artı maç başı yoksa kabul edilebilir de, bir de maç başına ücret varsa sözleşmede niye indirimden bahsediyoruz ki o zaman? Egemen'e indirim bir yana zam yapılması lazım bu durumda. :)
Olcay için dileyeceğim tek şey: 'Umarım aldığı parayı hak eder.'
sanırım sizin için sadece yaz turizmi var :)
Herkesten indirim bekliyorken daha kendini ispatlamamis bir futbolcuya 1 milyon veriyorlar.. umarim bir bildikleri vardir..
Abi maç başı ücret yok,olsa açıklarlardı.Ama maç başı ücretlerle maksimum 1 milyon avro kazanma olasılığı olsa kimse bir şey demezdi.Bu adam yeterli performansı sergileyemeyip yedek kalsa veya uzun süreli sakatlansa bile bu parayı alacak.Neyse olan olmuş artık.İnşallah kazandığı paranın hakkını verir de,bunları sorgulamamamız değerini yitirir.
Haklısın Şemsi, garanti ücret olarak da 1 milyon çok zaten. Ben 500.00 euro garanti, 5000 euro da maç başı verilir diye bekliyordum tahminen. Her neyse, olan oldu artık.
Bu da son açıklamalar:
Bugün basında çıkan "Beşiktaş'ta Yattara sesleri" ve "Robinson Beşiktaş'a doğru" haberlerinin ardından Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yattara transferi ile ilgilenmediklerini söyleyen Kavalcı, Robinson ile şu an için resmi bir anlaşma sağlanmadığını vurguladı.
HABER1903
Oh bee, diyebilir miyiz? :roll:
Edit: Yanlış görmüşüm pardon :D
Robinson diyor haberde, Robinho değil.
Ertem Şener Twitter;
-Son dakika ! Quaresma sanırım artık Beşiktaş'ta Oynamayacak
Bunu bide neye dayanarak söyledin yazsaydın keşke :icon_frown:
Bugünleride mi görecektim :) Dualarım kabul oldu çok şükür.
Bu arada Sivok tekrar dönüyorum biliyorsunuz değil mi?
Olcay şimdilik kötü transfer.Göreceğiz.
Yeni teknik direktörü Samet Aybaba ile anlaştıktan sonra takımda revizyona giden ve mali sıkıntı nedeniyle oyuncuların kontratlarında indirim isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi biten ve istediği yıllık 1,5 Milyon Euro garanti para nedeniyle anlaşılamayan Sivok, Beşiktaş'la tekrar sözleşme imzalamaya çok yakın.
Cnntürk'e konuşan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Sivok'la tekrar görüşmeye başladıklarını ve anlaşmaya çok yakın olduklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ilk olarak önerdiği yıllık 600 Bin Euro'yu az bulan ve 1,5 Milyon Euro isteyen Sivok ile Beşiktaş ortada bir miktarı bulmaya çok yaklaştı.
28 yaşındaki başarılı stoper, 2008 yılından beri Beşiktaş forması giyiyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen Sivok, toplamda 93 maça çıktı ve 8 gol attı.
Diğer yandan Egemen konusunda da açıklama yapan Çebi, "Egemen sözleşmesinde indirime gitmemişti ve var olan sözleşmesiyle devam etme kararı almıştık karşılıklı anlaşarak. Ancak 3-4 gündür Egemen bize haber yolluyor. Belli ki bazı sıkıntılar var. Anlayamadık biz de. Yarın oturup konuşacağız" dedi.
http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=529
Egemen + Sivok muhteşem olur , Sadece Egemen veya Sivok olması gerekir.Yani birinden birisi olması şart benim önceliğim Egemen olur yanına koyarsın Atınç'ı sırıtmaz.Sivokta olursa daha iyi olur gibi.
Atınç'a güvenerek koca bir sezona başlayamayız. Çocuk daha doğru düzgün oynamadı ligde.
Semih Kaya zaten biliniyordu. Ama Atınç daha süper lig tecrübesi edindi mi onu bile hatırlamıyorum. Sevmediğim Toraman'ı bile ona tercih ederim. Tamam gelecek vadeden bir defans Atınç ama önce bir pişmesi gerekiyor. Ki neden hala kiraya vermiyorlar anlamış değilim.
İbrahim Seten twitterda: LATE NİGHT TWEET: Beşiktaş, Hamburg'un kalecisi Jaroslav Drobny'yi alıyor.. Samet Aybaba'dan teyitli:)
drobny'yi ben begenmiyorum öyle bi adam alinana kadar kapi gibi rüstü vardi kadroda 1 sene daha oynayabilirdi sonucta bjk avrupayada gitmiyor onu gectim cenk oynasin bari öyle bi adam alinacaksa..
Bence kaleye McGregor geçecek yeni sezonda. G.Rangers'in durumu netleştikten sonra belli olur.
Jaroslav Drobny Hertha Berlin'de oynarken izlemiştim gayet iyi maçlar çıkartıyordu, hala o seviyedeyse veya üzerine bir şeyler koymuşsa bence başarılı olabilir. Cenk varken gerek ekonomik gerekse yabancı sınırlaması açısından ne kadar doğru olur orası tartışılır.
Beşiktaş Macheda'yı kiralıyormuş.