Sayfa 336 / 480 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
10,051 ile 10,080 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Brezilyadan hala ses yok değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben duymadım daha.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aybaba Brezilyaya tatile gitmiş olmasında.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Ekrem'in ayrılması kesinleşmiş.Şampiyon olduğumuz sezon katkı sağlamıştı ama sonraki sezonlar felaketti açıkcası.Bekte oynarken yedirdiği goller falan.Tabii suç onda değil,bu hatalarına rağmen ısrarla bekte oynatan hocalardaydı.Neyse yolu açık olsun Ekrem'in,efendi adamdı.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcumuz Ekrem Hayyam Dağ ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    adam 27 macta 1 gol 2 asist yapmis gecen sene bundesligada.. bir sag aciga göre kötü bir istatistik.. egemen gibi bir adam 1 milyon euro alirken indirime git diye israr etmeleri böyle bi adama 1 milyonu gözü kapali vermeleri gercekten düsündürücü.. bjk li arkadaslar alinmasinda ben daha öncedende yazmistim fikret orman futboldan pek anlamiyor sanki..

İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir, ama asıl görünmesi gerekeni göstermez
    ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Aybaba Brezilyaya tatile gitmiş olmasında.
    Bu vakitte Brezilya'ya tatile gidilir mi? Kış
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

1 milyonun yanında artı maç başı yoksa kabul edilebilir de, bir de maç başına ücret varsa sözleşmede niye indirimden bahsediyoruz ki o zaman? Egemen'e indirim bir yana zam yapılması lazım bu durumda.

Olcay için dileyeceğim tek şey: 'Umarım aldığı parayı hak eder.'

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

sanırım sizin için sadece yaz turizmi var
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Herkesten indirim bekliyorken daha kendini ispatlamamis bir futbolcuya 1 milyon veriyorlar.. umarim bir bildikleri vardir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    1 milyonun yanında artı maç başı yoksa kabul edilebilir de, bir de maç başına ücret varsa sözleşmede niye indirimden bahsediyoruz ki o zaman? Egemen'e indirim bir yana zam yapılması lazım bu durumda.

Olcay için dileyeceğim tek şey: 'Umarım aldığı parayı hak eder.'
    Abi maç başı ücret yok,olsa açıklarlardı.Ama maç başı ücretlerle maksimum 1 milyon avro kazanma olasılığı olsa kimse bir şey demezdi.Bu adam yeterli performansı sergileyemeyip yedek kalsa veya uzun süreli sakatlansa bile bu parayı alacak.Neyse olan olmuş artık.İnşallah kazandığı paranın hakkını verir de,bunları sorgulamamamız değerini yitirir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haklısın Şemsi, garanti ücret olarak da 1 milyon çok zaten. Ben 500.00 euro garanti, 5000 euro da maç başı verilir diye bekliyordum tahminen. Her neyse, olan oldu artık.

Bu da son açıklamalar:

Bugün basında çıkan "Beşiktaş'ta Yattara sesleri" ve "Robinson Beşiktaş'a doğru" haberlerinin ardından Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yattara transferi ile ilgilenmediklerini söyleyen Kavalcı, Robinson ile şu an için resmi bir anlaşma sağlanmadığını vurguladı.

HABER1903

Oh bee, diyebilir miyiz?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Edit: Yanlış görmüşüm pardon

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Robinson diyor haberde, Robinho değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Robinson diyor haberde, Robinho değil.
    Hay gözlerimi varya Kalkar kalkmaz bilgisayara geçersen olacağı bu Neyse mesajı editleyeyim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ertem Şener Twitter;

-Son dakika ! Quaresma sanırım artık Beşiktaş'ta Oynamayacak

Bunu bide neye dayanarak söyledin yazsaydın keşke

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ertem Şener Twitter;

-Son dakika ! Quaresma sanırım artık Beşiktaş'ta Oynamayacak

Bunu bide neye dayanarak söyledin yazsaydın keşke
    Bir kaç gün önce Twitter'dan yazdım. Samet Aybaba, Quaresma ile çalışmayacağını söyledi. Menajeri de takım arıyoruz, istenmiyoruz dedi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugünleride mi görecektim Dualarım kabul oldu çok şükür.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir kaç gün önce Twitter'dan yazdım. Samet Aybaba, Quaresma ile çalışmayacağını söyledi. Menajeri de takım arıyoruz, istenmiyoruz dedi.
    quaresmayi bu haliyle hangi takim kabul eder gerci orasi düsündürücü rusya ya felan gidebilir bu saatten sonra avrupa liglerinde oynayamaz yada portoya gider..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Sivok tekrar dönüyorum biliyorsunuz değil mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Olcay şimdilik kötü transfer.Göreceğiz.

Yeni teknik direktörü Samet Aybaba ile anlaştıktan sonra takımda revizyona giden ve mali sıkıntı nedeniyle oyuncuların kontratlarında indirim isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi biten ve istediği yıllık 1,5 Milyon Euro garanti para nedeniyle anlaşılamayan Sivok, Beşiktaş'la tekrar sözleşme imzalamaya çok yakın.

Cnntürk'e konuşan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Sivok'la tekrar görüşmeye başladıklarını ve anlaşmaya çok yakın olduklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ilk olarak önerdiği yıllık 600 Bin Euro'yu az bulan ve 1,5 Milyon Euro isteyen Sivok ile Beşiktaş ortada bir miktarı bulmaya çok yaklaştı.

28 yaşındaki başarılı stoper, 2008 yılından beri Beşiktaş forması giyiyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen Sivok, toplamda 93 maça çıktı ve 8 gol attı.

Diğer yandan Egemen konusunda da açıklama yapan Çebi, "Egemen sözleşmesinde indirime gitmemişti ve var olan sözleşmesiyle devam etme kararı almıştık karşılıklı anlaşarak. Ancak 3-4 gündür Egemen bize haber yolluyor. Belli ki bazı sıkıntılar var. Anlayamadık biz de. Yarın oturup konuşacağız" dedi.

http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=529

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Egemen + Sivok muhteşem olur , Sadece Egemen veya Sivok olması gerekir.Yani birinden birisi olması şart benim önceliğim Egemen olur yanına koyarsın Atınç'ı sırıtmaz.Sivokta olursa daha iyi olur gibi.
    Last edited by pele96 : 01.Temmuz.2012 at 22:02 Reason: eksik kelime.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atınç'a güvenerek koca bir sezona başlayamayız. Çocuk daha doğru düzgün oynamadı ligde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Atınç'a güvenerek koca bir sezona başlayamayız. Çocuk daha doğru düzgün oynamadı ligde.
    Sivok + Egemen Lüks olur .Egemen + Toraman + Atınç yada Sivok + Toraman + Atınç ideal.Önümüzde Semih Kaya örneği var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sivok + Egemen Lüks olur .Egemen + Toraman + Atınç yada Sivok + Toraman + Atınç ideal.Önümüzde Semih Kaya örneği var.
    Semih Kaya zaten biliniyordu. Ama Atınç daha süper lig tecrübesi edindi mi onu bile hatırlamıyorum. Sevmediğim Toraman'ı bile ona tercih ederim. Tamam gelecek vadeden bir defans Atınç ama önce bir pişmesi gerekiyor. Ki neden hala kiraya vermiyorlar anlamış değilim.
    FM Gazetesi

İbrahim Seten twitterda: LATE NİGHT TWEET: Beşiktaş, Hamburg'un kalecisi Jaroslav Drobny'yi alıyor.. Samet Aybaba'dan teyitli

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

drobny'yi ben begenmiyorum öyle bi adam alinana kadar kapi gibi rüstü vardi kadroda 1 sene daha oynayabilirdi sonucta bjk avrupayada gitmiyor onu gectim cenk oynasin bari öyle bi adam alinacaksa..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bence kaleye McGregor geçecek yeni sezonda. G.Rangers'in durumu netleştikten sonra belli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Jaroslav Drobny Hertha Berlin'de oynarken izlemiştim gayet iyi maçlar çıkartıyordu, hala o seviyedeyse veya üzerine bir şeyler koymuşsa bence başarılı olabilir. Cenk varken gerek ekonomik gerekse yabancı sınırlaması açısından ne kadar doğru olur orası tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş Macheda'yı kiralıyormuş.

Mesaj Yetkileri