Escude ile ilgili girişimler başladı diye biliyorum hayırlısı bakalım.Santos'un kalecisi de Milan'a gider heralde.
Printable View
1 yılda transfer yasağı alsak hani fena olmaz diye düşünüyorum bazen.
Beşiktaş'ın mali durumu sanıldığı kadar kötü değil bence, yapılan hamleler bunu gösteriyor.
Ortada bir tezatlık var, o da gençleşiyoruz derken Escude gibi isimlerin geçmesi. Bunun dışındaki söylemlerde beklentileri düşürmek için bence.
Zannediyorum gençleşme planı o kadar rafa kalktı ki, o plana konu olan gençler bile yaşlandı.
Escude'yi isteyip de Ernst'i gençleştirme adı altında takımda yollamak da enteresan..
Quaresma'ya talip var mı peki?
Quaresma'ya Sevilla ve Lokomotiv Moskova talip'i diye biliyorum ayrıca Beşiktaş şuanki kadrosuyla bile Ligde ilk3 için adaydır.Yönetim heralde kadroyu , bütçeyi toparlayıp Avrupaya gitmek istiyor o yüzden 1 sene daha vazgeçebiliriz diye düşünüyorum.
Aybaba gitse yeter yahu. Beşiktaş'ın iyiliği için ilk 7 haftada galibiyet almayalım istiyorum. Başarılı olacaksak şu adamla olmayalım. Webo'yla görüşmüşmüş olmamışmış. Ya sen birbirine benzeyen aynı stilli 3 forveti ne yapacaksın? Beşiktaş'ın elindekileri oynatması lazım. Zaten mali durum belli. Kimseyi satamazsın. Takımdan göndermek istedigin adam alacaklarına karsılık gidecek. Sen çıkıp Quaresma ve Ernst kadroda olmayacak dersen bu adamları satacağın varsa bile satamazsın artık. Alacak olan takım oyuncuların serbest kalmalarını bekliyor zaten.
Beşiktaş'ın Yıldırım Demirören döneminden pek farkı yok gibi.Tamam Yıldırım Demirören gibi saçma sapan paralar harcamıyorlar ama onun gibi plansız ve programsız hareket ediyorlar gibi geldi.Önce gençleştirecez dediler şimdide 30'luk Webo ve yine 30'u devirmiş Escude'yi transfer etmek istiyorlar ki takımda stoper oynabilen Sivok,Toraman,Ersan,Berat,Sezer,Atınç gibi isimler varken.
iyide webo 3 forvet ile ayni degilki webo holoskodanda almeidandada mustafadandanda cok iyi ve tecrubeli bir adam besiktas ilerde top tutmak istiyorsa ve son vuruslarda SIKINTI cekmek istemiyorsa Webo tam besiktaslik bence.
Almeida Mustafa ve Webo'nun stilleri aynıdır. Hatta yetenekleri bile çok az fark dışında aynıdır bence.
Webo, saydığın iki oyuncudan da kaliteli. Hem tekniği iyi, hem hızlı, hem de topsuz alanda iyi yer tutuyor. Mustafa iyi bir sprinter, çevik, teknik ama fiziği zayıf.
Almeida, Hakan Şükür kadar atletik değil. Pozisyon alamıyor ve en kötüsü hımbıl.
Samet Aybaba bu ''Feda'' olayını iyice abarttı.Quaresma'yı yıllık maaş'ı yüzünden yolladığı ortada iken sistemime uymuyor diye sallamaya çalışıyor.
Üstüne adama 2 M Feda et takımda kal demiş.Bu çok saçma 2 Milyondan bahsediyoruz.500-600 dersin tamamda 2 M çok saçma geldi bana
Adama zamanında net para verilmiş. 3.750 alacaksın sen buna layıksın demişler. Ancak şimdi birden o kadar indirim yap diye dayatınca adam haklı olarak indirime gitmiyor. Haklı diyorum çünkü bu adam profesyonel birisi. Babasının takımında oynamıyor. Kendi bu parayı garantilemiş, bu parayı haketmiş ve kontrat yapmış. Elbette hakkından vazgeçmez veya feragat etmez. Çok kızmamak lazım. 2 tarafta haklı bence. Lakin bu indirimi eski yönetim uygulasaydı o zaman yanlış derdim çünkü hem bu kadar kulübü zarar sokacaksın hemde oyunculardan indirim bekleyeceksin diyebilirdim. Ancak şuanki teknik heyete ve yönetime birşey diyemem doğru olanı yapıyorlar. Q7'nin Beşiktaş'a hiç bir faydası yok.
http://www.ligtv.com.tr/haber/kartala-yeni-amokachi
[YOUTUBE="SbvRgJyW__k"]Sone Aluko[/YOUTUBE]
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine Glasgow Rangers'ta forma giyen Sone Aluko geldiği iddia edildi. Forvet arkasında ve orta sahanın sağ kanadında görev yapan genç Nijeryalı, geçtiğimiz sezon 21 maçta 12 gol attı.
Devlete olan borçları nedeniyle 3.Lig'e düşürülen Rangers ile sözleşmesi sona eren Aluko'nun bonservisi elinde.
Siyah beyazlıların gönlünde taht kuran Daniel Amokachi'nin de transferde devreye girdiği belirtiliyor.
Yalanlanmış.
Beşiktaşın böyle transferler yapması lazım işte. Hem genç, hemde bonservisi elinde.
Maliyeti düşük yabancı transfer arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta yeni hedef Türk asıllı Avustralyalı futbolcu Aziz Behiç…
Hazırlık çalışmalarını Avusturya’da sürdüren siyah beyazlı ekip, bir yandan da yabancı transferde mesafe kat etmeye çalışıyor. Kara Kartalların son hedefi, Avustralya’nın Melbourne Heart kulübünde forma giyen sol bek Aziz Behiç. 22 yaşındaki Türk asıllı genç oyuncunun bonservis bedeli 500 ila 700 bin dolar arasında gösteriliyor.
Avustralya 23 yaş altı milli takımının da formasını giyen yetenekli oyuncu, bir önceki sezon gösterdiği üstün performans ile en başarılı genç futbolcu seçilmişti.
Medyaspor
ALuko ne adammış yahu. GeLirse bir kaç sezon sonra bedavaya aLdığımız adamı en az 5-6 MiLyon Euro ya okutabiLiriz.
Böyle bir haberi de ben okudum şimdi:
Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; " Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Amokachi'nin Beşiktaş'ı tavsiye etmesi üzerine Sone Aluko'nun menajerlerine "Beşiktaş'ı çok istiyorum"dediği öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile temasa geçen Aluko'nun Türkiye'de ki haklarını elinde bulunduran menajeri Beşiktaş Kulübü'nden bir randevu talep etti. Aluko'nun da Beşiktaş'ı çok istemesini dikkate alan Beşiktaşlı yöneticiler, Aluko'nun menajeri ile yarın bir görüşme gerçekleşecek. Yapılacak görüşmede olumlu bir kararın çıkması durumunda Aluko'nun, Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacağı öğrenildi."
Holosko kampa götürülmemiş.Samet Aybaba istemiyormuş.
Aluko bana menajer oyunu gibi geliyor.
Biraz kapalı oldu söylemim.:) Oyuncusunun fiyatını artırmak için bizi kullanıyor demek istemiştim "oyun" derken.Amokachi falan uydurma olabilir.He bizim böyle pırpır bir karaoğlana ihtiyacımız var forvette,uygunsa değerlendirilebilir aslında ama bir sonuç çıkmaz gibime geliyor.
O basında çıkmıştı sadece.
Aluko bence iş yapar bu ligde...Alınmalı üstelik bonservissiz gelecek...