1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aluko bana menajer oyunu gibi geliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aluko bana menajer oyunu gibi geliyor.
    Olabilir Şemsi; ama öyle bile olsa 23 yaşında ve bonservisi de yok. Elde kalmaz yani. Ayrıca, Daniel Amokachi'nin önerdiği söyleniyor, gidip de kötü bir ismi önereceğini sanmıyorum ben. Gelirse görürüz bakalım, ne olduğunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Olabilir Şemsi; ama öyle bile olsa 23 yaşında ve bonservisi de yok. Elde kalmaz yani. Ayrıca, Daniel Amokachi'nin önerdiği söyleniyor, gidip de kötü bir ismi önereceğini sanmıyorum ben. Gelirse görürüz bakalım, ne olduğunu.
    Biraz kapalı oldu söylemim. Oyuncusunun fiyatını artırmak için bizi kullanıyor demek istemiştim "oyun" derken.Amokachi falan uydurma olabilir.He bizim böyle pırpır bir karaoğlana ihtiyacımız var forvette,uygunsa değerlendirilebilir aslında ama bir sonuç çıkmaz gibime geliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Biraz kapalı oldu söylemim. Oyuncusunun fiyatını artırmak için bizi kullanıyor demek istemiştim "oyun" derken.Amokachi falan uydurma olabilir.He bizim böyle pırpır bir karaoğlana ihtiyacımız var forvette,uygunsa değerlendirilebilir aslında ama bir sonuç çıkmaz gibime geliyor.
    Söylemek istediğini ben anladım Şemsi, sıkıntı yok. Anlatmak istediğim de, bonservisi olmadığı için sorun olmayacağı. Gidip de 3 milyon falan verecek değiliz zaten, en fazla 1-1,5 civarına bağlarlar eğer alınabilirse. Aluko'nun menajerine de, istediğini vereceklerini düşünmüyorum çok yüksek fiyatlar çekerse; çünkü durumlar ortada.

İhtiyacımız olan forvet konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Senin dediğin pırpırı Schuster de istemişti 2 sene evvel; ama gidip Almeida'yı almıştı önceki yönetim. Aluko bu tabire uygun olabilir, umarım alabiliriz.

Mesaj Yetkileri