Atouba haberLeri bir dönemde yapıLdı. Hatta Riise nin yedeği oLarak Atouba ismi söyLeniyordu.
VaLLa soL taraf için çok faydaLı oLur.
Umarım bizimkiLer artık bir işi bitirebiLirLer :D
Yoksa AnıL seni ve beni aLıcakLar en sonunda transfer diye :D
Printable View
Atouba haberLeri bir dönemde yapıLdı. Hatta Riise nin yedeği oLarak Atouba ismi söyLeniyordu.
VaLLa soL taraf için çok faydaLı oLur.
Umarım bizimkiLer artık bir işi bitirebiLirLer :D
Yoksa AnıL seni ve beni aLıcakLar en sonunda transfer diye :D
Atouba bilmecesi
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler hergün yeni bir isim önerirken, bu kez ilginç bir gelişme yaşandı. Hamburg'un başarılı sol kanat oyuncusu Thimothee Atouba'nın İstanbul'a geldiği ve siyah beyazlı ekiple görüşeceği iddia edildi. Kamerunlu futbolcunun menajerleri, Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduklarını ve son kez bugün görüşeceklerini ifade ederken, Beşiktaş, bu iddiayı net bir dille reddetti. Siyah beyazlı yönetimin önemli isimleri, 27 yaşındaki futbolcuyla kesinlikle ilgilerinin olmadığını söyleyerek menajerleri yalanladı.
LigTv
ntvsporda editor abi atoubanin gorusmek icin geldigini soylemisti, bana gore yonetim yabanci kontenjani dolu oldugu icin yalanladi. sonucta gidicek oyuncunun ve alicak kulubun eline koz vermek istemiyor, ve iyi bir paraya satmak istiyor.
Anlamadığım Atouba ayağımıza gelmiş,bonservisi elinde ve yalanlıyolar...
Riise'yi getirecem diyorsan eyvallah...
Atouba çok iyi bir bek.Bu sene başında ağır bir sakatlık geçirdi ve oynayamadı.Sakatlığı geçer geçmez Hamburg'ta oynamaya başladı tekrar.Zaten çok güçlü bir oyuncu,kampta toparlar rahatlıkla...
Fizik olarak çok iyi,çok güçlü ve futbolu biliyor.Bir bek olarak Türkiye'ye onun kadar tekniği gelmedi diyebiliriz(Ergün Penbe belki).Çok rahat adam geçer,çok iyi uzun top atar,ortalarıda fena değildir.Özellikle alışılmışın tersine sıfıra inmeden geriden kestiği ortalar çok tehlikeli...
Disiplin sorunu var yalnız.Ama bu konuda M.Denizli faktörü ortaya çıkar.Ve taraftar ile çok içli dışlı biri.Seversen,bağrına basarsan coşar.Küfür edersen,oda sana eder...:)
27 yaşında Şampiyonlar Ligi ve Milli takım tecrübeleri var.Bonservisi elinde(Hamburg istiyor ancak kendisi yenilemek istemiyor)
Zaten 10 yıllık Deli İbo kazmasından sonra böyle teknik bir beki kaldıramayız heralde;:D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Knz2RS0uGw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH231Qqpsn4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TIaP39OPVEI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F20mY1Z8Mo8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WG6JxP896ec&feature=related
[/youtube]
Buda var tabi;:)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSPGVtU_tpE&feature=related[/youtube]
Cale gelmeden önce bizlede adı geçmişti..Çok iyi bir oyuncu..Anilton'un dediği gibi Üzülmez'in üstüne harika olur ama yönetim niye yalanlamış anlamadım ? Futbolcunun menejerleri Bjk ile anlaşmaya geldik diye yırtınıyor nerdeyse ama Bjk'de tık yok..:)
Atouba iyi olur aslında ama bi yabancı göndermemiz gerek alabilmemiz için...Bobo için daha kimse teklif yapmadı mı yahu !?
show tv spor haberlerinde Denizlispor'dan iki oyuncuyla anlaştığımız yönünde bi haber geçti. Birisi Çağlar diğerini unuttum :p
Çağlar kısmı ilgilendirdiği için beni o aklımda kalmış :D malum bek lazım
Diğeri Cenk Gönen olmasın? :)
Tello'nun serbest vuruşları dışında kaç tane yan toptan gol attık farkında olan varmı acaba? Hala ayaklarına kadar gelen fırsatı geri tepiyorlar! Atouba gibi bir adam hele de bonservisi yokken bulunmaz maden bana göre. Riise'yi alacagız dıyorlar tamam eyvallah ama ona da 5 mılyon euro para veremıyorlar. Nobre'ye yıllık 2.5 veren yönetim Riise'ye 3 veremiyor hayret yahu! Bari Atouba olsun sol kanadımız rahatlasın ..!
videoları izledim bayıldım atouba'ya :D çok rahat adam yahu.
Atouba buraya tatile gelmiş, menejeri pazarlamak için anlaştık tarzında açıklamalar yapıyormuş galiba. Ntvspor da öyle bir şeyler duydum gün içinde. Adamın haberi bile yokmuş, ilgi karşısında şaşırmış hatta. xD
Biz derinden gidiyoruz ya alacağımız adamlar da bilmiyoruz ayağına takılıyorlar :D
Atouba Beşiktaş iLe anLaşmak için geLdi asLında ama Beşiktaş haLa yabancı kontenjanda boşLuk oLuşturamadığından bunu gizLiyor. Daha sonra ki demeçte zaten menajeri kıvırıp tatiLe geLdik feLan demeye başLadı..
Gerçi şöyLe birşey var.. Şimdi ÇağLar ı istiyoruz madem, Atouba neden. Bobo yu satıcaksın diyeLim ee yine yabancı kontenjanından bir forvet aLıcaksın, o zaman neden Bobo gibi bir adamı satmayı göze aLıyorsun. Bobo yu satıp NisteLrooy u getirirsin hadi eyvaLLah deriz. Bobo yu gereksiz yere satıp sıradan bir forvet geLirse ne oLacak ? Ne gerek var..
Cissi gitti Fink geLdi.. Zapo ya da Bobo gidecekte biriLeri geLicek..
Beşiktaş ı bir sıkıntıya sokanda bütün yabancıLarın kontratLarı haLa sürüyor. Bir tek Cisse vardı o da hemen gönderiLdi zaten fırsat buLunup. SözLeşmeLerin sürmeside sıkıntı yaratıyor.
Hadi diyeLim Yabancı transferi yapmıyoruz tamam ama en iyi yerLi oyuncuLarı da kaçırdık, aLınacak yerLi adam da kaLmadı..
Karma karışık bir durumda takım.
Abi Deli İbo 1 yıl ya oynar ya oynamaz o yüzden hem Atouba hem Çağlar'ı almaya çalışıyoruz bence...ve bana göre eğer satabilirsek Zapo'yu sattıktan hemen sonra Atouba ile sözleşme imzalanacak...:) Bobo'nun yerine değil
O zaman ÇağLar için para ödemek gereksiz. Zapo yu göndericekLer diyoruz da şu anda takımda Bobo dışında taLip oLunan oyuncu yok. Zapo yu satmayı bırak adamın fiyatı ne kadar diyen biLe yok.. En kötü kiraLanacak ama bu da çözüm değiL ki..
KontratLarın haLa devam ediyor oLması. DeLgado, Zapo ve Sivok gibi oyuncuLarı aLırken büyük paraLarın ödenmesi de sıkıntıya sokuyor bizi, bir anda siLip atamıyoruz..
BöyLe oLunca da taraftarın sevgiLisi HoLosko yu gözden çıkarmak yerine 300 bin doLar gibi bir rakama aLınıp artık para kazandırma zamanı geLdi diye düşünüLen Bobo yu gözden çıkarmak mantıkLı gibi geLiyor ama bu gün Bobo yu 8 e satsan onun yerini doLduracak kapasitede bir adam aLmak istiyorsan da en az bir 10 u gözden çıkarmaLısın.
Cidden çok karışık.
Hayrettin abi felaket tellalı mısın yahu içim karardı :D Ama gerçekler acıdır diye bir söz var ve suankı durumumuz maalesef bu sözle paralel ..
Ben yönetimi anlayamıyorum gercekten, Mustafa Hoca iyi ya da kötü tartışılır bir fikri var Güney Amerika'dan oyuncu almam diyor .. Yönetim seneye ŞL'deyiz üst düzey futbolcu alacagız dıyor Fink diye birini kadroya katıyor .. Bizim bakkal Can abinin defteri kulüp transfer listesinden daha temiz valla :D
Özsoy:"Anlaştığımızı söylemedim"
Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaştıkları yönünde bir açıklama yapmadığını söyledi.
Bugün bir haber ajansı tarafından servis edilen "Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı" şeklindeki haber üzerine Lig TV muhabiri Ersoy Özden'e konuştu.
Mehmet Özsoy, bu şekilde bir açıklama yapmadığını ifade ederken "Ben sadece Beşiktaş'ın bu oyuncularla ilgilendiğini ve başkanımız Ali İpek ile Yıldırım Demirören'in bu konuda görüştüğünü, ancak çıkan sonucu bilmediğimi söyledim" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Unutmuşum Kaynak:LigTv
Bizle adı çıkan çark ediyor arkadaş ne iştir ya :D
Bak yine dediğğim noktaya geliyoruz .. Bu yasananlar gösterir ki kulübümüzün maalesef duzgun bır transfer polıtıkası yok .. Eger sezon ıcınde bunlar planlansaydı yanı gelecekler, gıdecekler vs vs suan bu durumda olmazdık .. Yanı hersey oldu bıttıye getırılmeye calısılıyor .. Mıllet imza attı sonradan vazgectı dıyor Nihat için ama bgun gazetede V'real baskanı bızı kımse aramadı bıle demıs .. Saha cuma İstanbul'da diyorlar, bana gelen teklıf yok İngilterede kalmak istiyorum demiş .. Taraftrın tepkisini hiç mi düşünmüyorlar anlamadım gitti ..
Oluyor rahat ol da bu mesajlar silinmeyecek mi özelden sorsana .. :D
Bu arada Nene olayı noldu bilen var mı arkadaşlar ??
Espriyi yeni anladım diyorum Dede ne alaka kimse yazmadı çizmedi :D
Ama gercekten ıyı bır transfer olur da cok tuzlu adam o ve senelerdır Dortmund'da oynuyor bu yastan sonra bırakacagını zannetmıyorum ..
Bugün Radyospor programında Turgay Demir Bobo satılır satılmaz Utaka alınacak dedi.Ne derece doğru bilemeyiz tabi...
Zapo'nun büyük ihtimalle Ertuğrul Sağlam'ın isteğiyle Bursa'ya gideceğini ve Şampiyonlar Ligi için sağlam bir savunma oyuncusunun alınacağını söyledi...
Bobo'ya Werder ve Olympiakos'un yanı sıra Shakthar takımıda talip olmuş...
İyi oyuncu Beşiktaş için çok faydalı olur..Taraftarlar İbo'dan kurtulurlar artık :)