Sayfa 35 / 480 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Atouba haberLeri bir dönemde yapıLdı. Hatta Riise nin yedeği oLarak Atouba ismi söyLeniyordu.

VaLLa soL taraf için çok faydaLı oLur.

Umarım bizimkiLer artık bir işi bitirebiLirLer

Yoksa AnıL seni ve beni aLıcakLar en sonunda transfer diye
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Atouba bilmecesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler hergün yeni bir isim önerirken, bu kez ilginç bir gelişme yaşandı. Hamburg'un başarılı sol kanat oyuncusu Thimothee Atouba'nın İstanbul'a geldiği ve siyah beyazlı ekiple görüşeceği iddia edildi. Kamerunlu futbolcunun menajerleri, Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduklarını ve son kez bugün görüşeceklerini ifade ederken, Beşiktaş, bu iddiayı net bir dille reddetti. Siyah beyazlı yönetimin önemli isimleri, 27 yaşındaki futbolcuyla kesinlikle ilgilerinin olmadığını söyleyerek menajerleri yalanladı.

LigTv

Nesil
    2006

ntvsporda editor abi atoubanin gorusmek icin geldigini soylemisti, bana gore yonetim yabanci kontenjani dolu oldugu icin yalanladi. sonucta gidicek oyuncunun ve alicak kulubun eline koz vermek istemiyor, ve iyi bir paraya satmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anlamadığım Atouba ayağımıza gelmiş,bonservisi elinde ve yalanlıyolar...

Riise'yi getirecem diyorsan eyvallah...

Atouba çok iyi bir bek.Bu sene başında ağır bir sakatlık geçirdi ve oynayamadı.Sakatlığı geçer geçmez Hamburg'ta oynamaya başladı tekrar.Zaten çok güçlü bir oyuncu,kampta toparlar rahatlıkla...

Fizik olarak çok iyi,çok güçlü ve futbolu biliyor.Bir bek olarak Türkiye'ye onun kadar tekniği gelmedi diyebiliriz(Ergün Penbe belki).Çok rahat adam geçer,çok iyi uzun top atar,ortalarıda fena değildir.Özellikle alışılmışın tersine sıfıra inmeden geriden kestiği ortalar çok tehlikeli...

Disiplin sorunu var yalnız.Ama bu konuda M.Denizli faktörü ortaya çıkar.Ve taraftar ile çok içli dışlı biri.Seversen,bağrına basarsan coşar.Küfür edersen,oda sana eder...

27 yaşında Şampiyonlar Ligi ve Milli takım tecrübeleri var.Bonservisi elinde(Hamburg istiyor ancak kendisi yenilemek istemiyor)

Zaten 10 yıllık Deli İbo kazmasından sonra böyle teknik bir beki kaldıramayız heralde;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Knz2RS0uGw[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH231Qqpsn4[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TIaP39OPVEI[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F20mY1Z8Mo8[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WG6JxP896ec&feature=related
    [/youtube]

Buda var tabi;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSPGVtU_tpE&feature=related[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Cale gelmeden önce bizlede adı geçmişti..Çok iyi bir oyuncu..Anilton'un dediği gibi Üzülmez'in üstüne harika olur ama yönetim niye yalanlamış anlamadım ? Futbolcunun menejerleri Bjk ile anlaşmaya geldik diye yırtınıyor nerdeyse ama Bjk'de tık yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Atouba iyi olur aslında ama bi yabancı göndermemiz gerek alabilmemiz için...Bobo için daha kimse teklif yapmadı mı yahu !?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

show tv spor haberlerinde Denizlispor'dan iki oyuncuyla anlaştığımız yönünde bi haber geçti. Birisi Çağlar diğerini unuttum
    Çağlar kısmı ilgilendirdiği için beni o aklımda kalmış malum bek lazım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Diğeri Cenk Gönen olmasın?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Diğeri Cenk Gönen olmasın?
    Evet Kaleci Cenk...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tello'nun serbest vuruşları dışında kaç tane yan toptan gol attık farkında olan varmı acaba? Hala ayaklarına kadar gelen fırsatı geri tepiyorlar! Atouba gibi bir adam hele de bonservisi yokken bulunmaz maden bana göre. Riise'yi alacagız dıyorlar tamam eyvallah ama ona da 5 mılyon euro para veremıyorlar. Nobre'ye yıllık 2.5 veren yönetim Riise'ye 3 veremiyor hayret yahu! Bari Atouba olsun sol kanadımız rahatlasın ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

videoları izledim bayıldım atouba'ya çok rahat adam yahu.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Atouba buraya tatile gelmiş, menejeri pazarlamak için anlaştık tarzında açıklamalar yapıyormuş galiba. Ntvspor da öyle bir şeyler duydum gün içinde. Adamın haberi bile yokmuş, ilgi karşısında şaşırmış hatta. xD

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz derinden gidiyoruz ya alacağımız adamlar da bilmiyoruz ayağına takılıyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Atouba Beşiktaş iLe anLaşmak için geLdi asLında ama Beşiktaş haLa yabancı kontenjanda boşLuk oLuşturamadığından bunu gizLiyor. Daha sonra ki demeçte zaten menajeri kıvırıp tatiLe geLdik feLan demeye başLadı..

Gerçi şöyLe birşey var.. Şimdi ÇağLar ı istiyoruz madem, Atouba neden. Bobo yu satıcaksın diyeLim ee yine yabancı kontenjanından bir forvet aLıcaksın, o zaman neden Bobo gibi bir adamı satmayı göze aLıyorsun. Bobo yu satıp NisteLrooy u getirirsin hadi eyvaLLah deriz. Bobo yu gereksiz yere satıp sıradan bir forvet geLirse ne oLacak ? Ne gerek var..

Cissi gitti Fink geLdi.. Zapo ya da Bobo gidecekte biriLeri geLicek..

Beşiktaş ı bir sıkıntıya sokanda bütün yabancıLarın kontratLarı haLa sürüyor. Bir tek Cisse vardı o da hemen gönderiLdi zaten fırsat buLunup. SözLeşmeLerin sürmeside sıkıntı yaratıyor.

Hadi diyeLim Yabancı transferi yapmıyoruz tamam ama en iyi yerLi oyuncuLarı da kaçırdık, aLınacak yerLi adam da kaLmadı..

Karma karışık bir durumda takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Abi Deli İbo 1 yıl ya oynar ya oynamaz o yüzden hem Atouba hem Çağlar'ı almaya çalışıyoruz bence...ve bana göre eğer satabilirsek Zapo'yu sattıktan hemen sonra Atouba ile sözleşme imzalanacak... Bobo'nun yerine değil

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zaman ÇağLar için para ödemek gereksiz. Zapo yu göndericekLer diyoruz da şu anda takımda Bobo dışında taLip oLunan oyuncu yok. Zapo yu satmayı bırak adamın fiyatı ne kadar diyen biLe yok.. En kötü kiraLanacak ama bu da çözüm değiL ki..

KontratLarın haLa devam ediyor oLması. DeLgado, Zapo ve Sivok gibi oyuncuLarı aLırken büyük paraLarın ödenmesi de sıkıntıya sokuyor bizi, bir anda siLip atamıyoruz..

BöyLe oLunca da taraftarın sevgiLisi HoLosko yu gözden çıkarmak yerine 300 bin doLar gibi bir rakama aLınıp artık para kazandırma zamanı geLdi diye düşünüLen Bobo yu gözden çıkarmak mantıkLı gibi geLiyor ama bu gün Bobo yu 8 e satsan onun yerini doLduracak kapasitede bir adam aLmak istiyorsan da en az bir 10 u gözden çıkarmaLısın.

Cidden çok karışık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayrettin abi felaket tellalı mısın yahu içim karardı Ama gerçekler acıdır diye bir söz var ve suankı durumumuz maalesef bu sözle paralel ..

Ben yönetimi anlayamıyorum gercekten, Mustafa Hoca iyi ya da kötü tartışılır bir fikri var Güney Amerika'dan oyuncu almam diyor .. Yönetim seneye ŞL'deyiz üst düzey futbolcu alacagız dıyor Fink diye birini kadroya katıyor .. Bizim bakkal Can abinin defteri kulüp transfer listesinden daha temiz valla

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Özsoy:"Anlaştığımızı söylemedim"

Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaştıkları yönünde bir açıklama yapmadığını söyledi.
    Bugün bir haber ajansı tarafından servis edilen "Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı" şeklindeki haber üzerine Lig TV muhabiri Ersoy Özden'e konuştu.
    Mehmet Özsoy, bu şekilde bir açıklama yapmadığını ifade ederken "Ben sadece Beşiktaş'ın bu oyuncularla ilgilendiğini ve başkanımız Ali İpek ile Yıldırım Demirören'in bu konuda görüştüğünü, ancak çıkan sonucu bilmediğimi söyledim" dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Unutmuşum Kaynak:LigTv
    Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 18.Haziran.2009 at 02:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizle adı çıkan çark ediyor arkadaş ne iştir ya

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bizle adı çıkan çark ediyor arkadaş ne iştir ya
    Birde bakıyoruz ki transfer sezonu bitmiş,kimseyi alamamışız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Birde bakıyoruz ki transfer sezonu bitmiş,kimseyi alamamışız...
    Bundan tırsmıyor değilim hee Millet çatır çatır transfer yapıyor biz 'fink atıyoruz'

Umarım yönetim doğru duzgun bır transfer polıtıkasıyla hareket eder .. FM'dekı player search bolumunden transfer yapar gıbı yapıyorlar yahu!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bundan tırsmıyor değilim hee Millet çatır çatır transfer yapıyor biz 'fink atıyoruz'

Umarım yönetim doğru duzgun bır transfer polıtıkasıyla hareket eder .. FM'dekı player search bolumunden transfer yapar gıbı yapıyorlar yahu!
    Aslında bencede sorun Hayrettin Abi'nin dediği gibi yabancıların kontratlarının sürmesi ve en iyi yerlileri Fener'in alması...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Aslında bencede sorun Hayrettin Abi'nin dediği gibi yabancıların kontratlarının sürmesi ve en iyi yerlileri Fener'in alması...
    Bak yine dediğğim noktaya geliyoruz .. Bu yasananlar gösterir ki kulübümüzün maalesef duzgun bır transfer polıtıkası yok .. Eger sezon ıcınde bunlar planlansaydı yanı gelecekler, gıdecekler vs vs suan bu durumda olmazdık .. Yanı hersey oldu bıttıye getırılmeye calısılıyor .. Mıllet imza attı sonradan vazgectı dıyor Nihat için ama bgun gazetede V'real baskanı bızı kımse aramadı bıle demıs .. Saha cuma İstanbul'da diyorlar, bana gelen teklıf yok İngilterede kalmak istiyorum demiş .. Taraftrın tepkisini hiç mi düşünmüyorlar anlamadım gitti ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bak yine dediğğim noktaya geliyoruz .. Bu yasananlar gösterir ki kulübümüzün maalesef duzgun bır transfer polıtıkası yok .. Eger sezon ıcınde bunlar planlansaydı yanı gelecekler, gıdecekler vs vs suan bu durumda olmazdık .. Yanı hersey oldu bıttıye getırılmeye calısılıyor .. Mıllet imza attı sonradan vazgectı dıyor Nihat için ama bgun gazetede V'real baskanı bızı kımse aramadı bıle demıs .. Saha cuma İstanbul'da diyorlar, bana gelen teklıf yok İngilterede kalmak istiyorum demiş .. Taraftrın tepkisini hiç mi düşünmüyorlar anlamadım gitti ..
    Yahu zaten saçma bi transfer politikamızın olduğunu cümle alem kavrayabilmiştir...
    Bu arada avatarımda Kaka net olarak belli oluyo mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oluyor rahat ol da bu mesajlar silinmeyecek mi özelden sorsana ..

Bu arada Nene olayı noldu bilen var mı arkadaşlar ??

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Silinmez merak etme geyik yapmıyoruzki burda doğru-düzgün bir şekilde transfer politikasını değerlendiriyoruz
    Nene'mi ? İlk defa senden duydum vallahi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Dortmund dan Dede ile beraber geliceklermiş Şaka bir yana Dede sola iyi olur beşiktaş için aslında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Espriyi yeni anladım diyorum Dede ne alaka kimse yazmadı çizmedi

Ama gercekten ıyı bır transfer olur da cok tuzlu adam o ve senelerdır Dortmund'da oynuyor bu yastan sonra bırakacagını zannetmıyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün Radyospor programında Turgay Demir Bobo satılır satılmaz Utaka alınacak dedi.Ne derece doğru bilemeyiz tabi...

Zapo'nun büyük ihtimalle Ertuğrul Sağlam'ın isteğiyle Bursa'ya gideceğini ve Şampiyonlar Ligi için sağlam bir savunma oyuncusunun alınacağını söyledi...

Bobo'ya Werder ve Olympiakos'un yanı sıra Shakthar takımıda talip olmuş...

İyi oyuncu Beşiktaş için çok faydalı olur..Taraftarlar İbo'dan kurtulurlar artık

Mesaj Yetkileri