900 bin euro garanti ve maç başı 12.500 euro.
Es-Es'e 250.000 euro kiralama bedeli.
3 milyon euro satın alma bedeli.
Printable View
900 bin euro garanti ve maç başı 12.500 euro.
Es-Es'e 250.000 euro kiralama bedeli.
3 milyon euro satın alma bedeli.
Bjk Batuhan'ı kiraladı..250.000 Euro kiralama bedeli..Batuhan'a 900bin garanti + maç başı 12.500.. 3m satış opsiyonu
Hayirli olsun, istemiyordum ama basarili olacak gibime geliyor
Aklıma şöyle bir senaryo geldi.Eskişehir Batuhan'ı kaybetmek istemiyor.Ersun Yanal ile belli bir yere gidecekler.Ersun Yanal'ın kötü bir anında kovulacak.Böylece Batuhan'ı kaybetmeyecekler.
Besiktas have confirmed that Espanyol have enquired about signing Portuguese playmaker Simao Sabrosa. The Turkish club are keen to sell the 32-year-old but are yet to decide upon a fee.
Q7'yle uğraşamayacak olan hoca Batuhan'la her gün ilgilenecek.İlginç.
Quaresma'nın gönderilmesi tamamen yönetimin tasarrufu. Batuhan transferi ile Quaresma'nın gönderilmek istenmesi tamamen farklı. 21 yaşında ve kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu sorunlu olsa ne olur sorunlu olmasa ne olur. En fazla zararı ne olabilir ki. Batuhan için Beşiktaş bir fırsat. Kendini ispatlarsa uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar. Aksi taktirde sonu Serdar Özkan gibi olur. Transferi şahsen istemiyordum ama olan oldu.
Doğru yanlış görmüşüm...
Acaba Aybaba Pektemek'ten memnun değil mi?3lü forvet çıkmayacağına göre Pektemek'e gözükür kulübe.Batuhan anladığım kadarıyla as çıkar.Almeida'yıda Aybaba kesmez.Aybaba geldikten sonra takımdan gönderilmesini istemediğini söylemişti.Batuhan'ı kazanmaya çalışırken Pektemek körelicek.
Pektemek kampın en vasatlarındanmış okuduğuma göre.
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama başarılı olacağını hiç düşünmüyorum.Belki başlarda biraz hırslı olabilir iyi gözükmek için ama ne biliyim zor yani.Keşke başarılı olsada milli takımda iyi bir forvet kazansa.
Twitterda kendisine olumsuz yönde çok tivit atıldı. Sırf bunları kafaya takıp hırs yapsa şampiyon eder bizi o derece ama söz konusu Batuhan olunca işte..
İnşallah futboluna bakar da, beni ve bu transfere benim gibi olumsuz bakanları utandırır. Yalnız, satarken bile 2 milyon € almıştık, opsiyonuna 3 milyon € koymak ağır geldi biraz. Değerini arttıracak bir performans göremedik zira.
Quaresma'nın maaliyeti çok çok fazla. Batuhan ile kıyaslanamaz. Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum benzin parasını bile kulüp karşılıyormuş.
Yıllık Beşiktaş adına gideri 11-12 Milyon Euro diye okumuştum. Benzin parasının yanı sıra her türlü Uçak masrafı vs de klüp tarafından ödeniyor.
Çok düz ve ağır bir oyuncu Batuhan çok abartıldı bence
Ben Baros'u bekliyordum Beşiktaş'tan, Batuhan çıktı. Hadi bakalım hayırlısı.
Her yıl buna benzer transferler gerçekleşiyor ligimizde, her seferinde benzer şeyleri söylüyoruz... " bu son şansı, bu son fırsatı, hırs yaparsa, aklını başına toplarsa" gibi. "Son" fırsatı değerlendiren bir tek Burak'ı gördüm bu güne kadar.
Kaybedeceğimiz pek bir şey yok aslında. Sonuçta kiralandı ve 1 yıl oynayacak. İlk maçta ne olduğunu belli edecek bir oyuncu zaten Batuhan. Göreceğiz ne olup ne olamayacağını.
4-4-2 için Batuhan-Pektemek iyi bir ikili. Batuhan yerine Almeida, Pektemek yerine Holosko da kullanılabilir.
Almeida bu takımın as forveti. Batuhan,Holosko ikilisi Almeida ve Pektemek'in alternatifi olur. Holosko hazırlık kampına götürülmediği için hazır değildir.
Yönetim Batuhan'ın alınmasından sonra transferi büyük ölçüde kapayacaktır. Forvet hattında Almeida,Pektemek,Batuhan,Holosko,Mehmet Akyüz yeterli. Yabancı bir forvet alıp inşallah kadroyu şişirmezler. Artık oyuncu alımı yerine oyuncu satışı yapılmalı. Samet Aybaba'nın kampa götürüp elediği oyunculardan (Tanju,Burak) bazıları hala boştalar. Bu oyuncular inşallah başka takımlara kiralanır. Alves ve Simao bu oyuncularda hala bizde.
Batuhan ilk birkaç maç iyi oynayacaktır. Sonra adından olumlu bahsedilmeye başlandıktan bi süre sonra gereksiz haberler,diyaloglarla gazetelerde çıkmaya başlar. Sonra kulüpten ceza alır, biriyle tartışır vs. Kira sonunda Eskişehir'e geri döner.
Simao büyük ihtimaL EspanyoL`a gidiyor. ALves`e de yurtdışında bir takım buLunmuş ve kiraLık gidecek. Q7 ye Aybaba 7 numaraLı formasını da verdiğine göre ve geriye de bir tek Q7 kaLdığına göre GS maçında Q7 yi kuLübede görebiLiriz. Artık vazgeçin şu inadınızdan da Q7 dönsün geri.
Q7 hakikaten oynamalı. Yazık oluyor o yeteneğe. Adam makul bir indirim de yapıyor diyorlar, kusura bakmayın ama 2.700'den vs aşağıya da Quaresma Türkiye'de oynamaz.