Sayfa 356 / 480 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
10,651 ile 10,680 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

900 bin euro garanti ve maç başı 12.500 euro.
    Es-Es'e 250.000 euro kiralama bedeli.
    3 milyon euro satın alma bedeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk Batuhan'ı kiraladı..250.000 Euro kiralama bedeli..Batuhan'a 900bin garanti + maç başı 12.500.. 3m satış opsiyonu
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Hayirli olsun, istemiyordum ama basarili olacak gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Batuhan Besiktasami geliyor ?
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bizim Baris Memis yeni takimin hayirli olsun yazmis twiiterdan kendisine, Batuhanda 2 saat once "FEDA" yazmis. Oldu heralde transfer
    Demistim. Batuhan bu sansi aslinda haketmiyor ama insAllah Besiktasin formasiyla kendini artik gelistirmeye baslar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    900 bin euro garanti ve maç başı 12.500 euro.
    Es-Es'e 250.000 euro kiralama bedeli.
    3 milyon euro satın alma bedeli.
    900 bin TL.Neyse en azından bu riskli transfer çok maliyetli olmamış.İnşallah verilen şansı değerlendirir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aklıma şöyle bir senaryo geldi.Eskişehir Batuhan'ı kaybetmek istemiyor.Ersun Yanal ile belli bir yere gidecekler.Ersun Yanal'ın kötü bir anında kovulacak.Böylece Batuhan'ı kaybetmeyecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Aklıma şöyle bir senaryo geldi.Eskişehir Batuhan'ı kaybetmek istemiyor.Ersun Yanal ile belli bir yere gidecekler.Ersun Yanal'ın kötü bir anında kovulacak.Böylece Batuhan'ı kaybetmeyecekler.
    Öyle bir lüksleri yok ki. Opsiyonlu aldık. İstediğimiz an alabiliriz 3 milyona.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas have confirmed that Espanyol have enquired about signing Portuguese playmaker Simao Sabrosa. The Turkish club are keen to sell the 32-year-old but are yet to decide upon a fee.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Q7'yle uğraşamayacak olan hoca Batuhan'la her gün ilgilenecek.İlginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Q7'yle uğraşamayacak olan hoca Batuhan'la her gün ilgilenecek.İlginç.
    Batuhan hem yerli hemde bu takımın alt yapısından çıkma bir oyuncudur. Bu konuda biraz daha anlayışlı olmalarının sebebi o
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quaresma'nın gönderilmesi tamamen yönetimin tasarrufu. Batuhan transferi ile Quaresma'nın gönderilmek istenmesi tamamen farklı. 21 yaşında ve kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu sorunlu olsa ne olur sorunlu olmasa ne olur. En fazla zararı ne olabilir ki. Batuhan için Beşiktaş bir fırsat. Kendini ispatlarsa uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar. Aksi taktirde sonu Serdar Özkan gibi olur. Transferi şahsen istemiyordum ama olan oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    900 bin TL.Neyse en azından bu riskli transfer çok maliyetli olmamış.İnşallah verilen şansı değerlendirir.
    Doğru yanlış görmüşüm...

Acaba Aybaba Pektemek'ten memnun değil mi?3lü forvet çıkmayacağına göre Pektemek'e gözükür kulübe.Batuhan anladığım kadarıyla as çıkar.Almeida'yıda Aybaba kesmez.Aybaba geldikten sonra takımdan gönderilmesini istemediğini söylemişti.Batuhan'ı kazanmaya çalışırken Pektemek körelicek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pektemek kampın en vasatlarındanmış okuduğuma göre.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yanlış anlamayın arkadaşlar ama başarılı olacağını hiç düşünmüyorum.Belki başlarda biraz hırslı olabilir iyi gözükmek için ama ne biliyim zor yani.Keşke başarılı olsada milli takımda iyi bir forvet kazansa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitterda kendisine olumsuz yönde çok tivit atıldı. Sırf bunları kafaya takıp hırs yapsa şampiyon eder bizi o derece ama söz konusu Batuhan olunca işte..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İnşallah futboluna bakar da, beni ve bu transfere benim gibi olumsuz bakanları utandırır. Yalnız, satarken bile 2 milyon € almıştık, opsiyonuna 3 milyon € koymak ağır geldi biraz. Değerini arttıracak bir performans göremedik zira.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quaresma'nın maaliyeti çok çok fazla. Batuhan ile kıyaslanamaz. Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum benzin parasını bile kulüp karşılıyormuş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yıllık Beşiktaş adına gideri 11-12 Milyon Euro diye okumuştum. Benzin parasının yanı sıra her türlü Uçak masrafı vs de klüp tarafından ödeniyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yıllık Beşiktaş adına gideri 11-12 Milyon Euro diye okumuştum. Benzin parasının yanı sıra her türlü Uçak masrafı vs de klüp tarafından ödeniyor.
    bu adamın yıllık maaşı 3.5 veya o civarda bir şey değil mi ? maç başı ile olsun 4.5 - 5. Antremana her gün uçakla gelmiyorsa bence o rakam doğru değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok düz ve ağır bir oyuncu Batuhan çok abartıldı bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Ben Baros'u bekliyordum Beşiktaş'tan, Batuhan çıktı. Hadi bakalım hayırlısı.

Her yıl buna benzer transferler gerçekleşiyor ligimizde, her seferinde benzer şeyleri söylüyoruz... " bu son şansı, bu son fırsatı, hırs yaparsa, aklını başına toplarsa" gibi. "Son" fırsatı değerlendiren bir tek Burak'ı gördüm bu güne kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaybedeceğimiz pek bir şey yok aslında. Sonuçta kiralandı ve 1 yıl oynayacak. İlk maçta ne olduğunu belli edecek bir oyuncu zaten Batuhan. Göreceğiz ne olup ne olamayacağını.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

4-4-2 için Batuhan-Pektemek iyi bir ikili. Batuhan yerine Almeida, Pektemek yerine Holosko da kullanılabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Almeida bu takımın as forveti. Batuhan,Holosko ikilisi Almeida ve Pektemek'in alternatifi olur. Holosko hazırlık kampına götürülmediği için hazır değildir.

Yönetim Batuhan'ın alınmasından sonra transferi büyük ölçüde kapayacaktır. Forvet hattında Almeida,Pektemek,Batuhan,Holosko,Mehmet Akyüz yeterli. Yabancı bir forvet alıp inşallah kadroyu şişirmezler. Artık oyuncu alımı yerine oyuncu satışı yapılmalı. Samet Aybaba'nın kampa götürüp elediği oyunculardan (Tanju,Burak) bazıları hala boştalar. Bu oyuncular inşallah başka takımlara kiralanır. Alves ve Simao bu oyuncularda hala bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Almeida bu takımın as forveti. Batuhan,Holosko ikilisi Almeida ve Pektemek'in alternatifi olur. Holosko hazırlık kampına götürülmediği için hazır değildir.

Yönetim Batuhan'ın alınmasından sonra transferi büyük ölçüde kapayacaktır. Forvet hattında Almeida,Pektemek,Batuhan,Holosko,Mehmet Akyüz yeterli. Yabancı bir forvet alıp inşallah kadroyu şişirmezler. Artık oyuncu alımı yerine oyuncu satışı yapılmalı. Samet Aybaba'nın kampa götürüp elediği oyunculardan (Tanju,Burak) bazıları hala boştalar. Bu oyuncular inşallah başka takımlara kiralanır. Alves ve Simao bu oyuncularda hala bizde.
    Quaresma ve Simao kullanılmayacaksa takım kanat kanat diye bağırıyor. Hatta kullanılacaksa bile en azından 1 tane yedek olarak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Quaresma ve Simao kullanılmayacaksa takım kanat kanat diye bağırıyor. Hatta kullanılacaksa bile en azından 1 tane yedek olarak lazım.
    Aynı düşüncedeyim. Q7 kalsın, Simao yollansın. Kanatlardan birine de 1 yerli alternatif alınsın isterim. Olcay-Q7 ve yedek kanat oyuncusu yeterli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Batuhan ilk birkaç maç iyi oynayacaktır. Sonra adından olumlu bahsedilmeye başlandıktan bi süre sonra gereksiz haberler,diyaloglarla gazetelerde çıkmaya başlar. Sonra kulüpten ceza alır, biriyle tartışır vs. Kira sonunda Eskişehir'e geri döner.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Simao büyük ihtimaL EspanyoL`a gidiyor. ALves`e de yurtdışında bir takım buLunmuş ve kiraLık gidecek. Q7 ye Aybaba 7 numaraLı formasını da verdiğine göre ve geriye de bir tek Q7 kaLdığına göre GS maçında Q7 yi kuLübede görebiLiriz. Artık vazgeçin şu inadınızdan da Q7 dönsün geri.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Q7 hakikaten oynamalı. Yazık oluyor o yeteneğe. Adam makul bir indirim de yapıyor diyorlar, kusura bakmayın ama 2.700'den vs aşağıya da Quaresma Türkiye'de oynamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Q7 hakikaten oynamalı. Yazık oluyor o yeteneğe. Adam makul bir indirim de yapıyor diyorlar, kusura bakmayın ama 2.700'den vs aşağıya da Quaresma Türkiye'de oynamaz.
    Bi de şöyle birşey var; kusura bakma ama 2.7'den fazla da Quaresma'ya Türkiye'den başka yerde vermezler.

Mesaj Yetkileri