Her iki durumda doğru :) , Beşiktaşlılar da sanıyorum ikiye bölündüler Q7 konusunda.
Printable View
Bu Quaresma, Simao, Alves ve diger gidecekler bir an önce sonuclansin. Ayrica Alves'e hoca neden sans tanimiyor anlamiyorum, Simao ve Quaresma'yi yeterince izlemistirde ama Alves'i izledigini sanmiyorum.
O bölgemiz en kalabalık olan bölge o yüzden pek düşünmüyordur kendisini. Oğuzhan , Necip , Veli , Fernandes , Hasan Türk gibi isimlerin arasından Alves'in sıyrılması zor. Kaldı ki zaten yabancı konusunda biraz sıkıntımız olacak gibi yerli bir sağ bek oynatmadığımız takdirde.
SON DAKİKA : Simao Espanyol kulübü ile anlaşmaya vardı. (ntvspor)
Çok büyük karşılığı sıfır olan bir maliyetten daha kurtulduk.Güzel oldu.
Alves'de kiralık gidiyor.
batuhan bu sene bjk maçlarını izleme sebebim olacaktır severim bu tip topçuları
HABER1903
Alves Sporting Lizbona 1 yıllığına kiralandı.
Güzel haber de Sporting ne yapacak Alves'i :)
Bugünkü gelişmelere sevindim. Alves'i kiralama bedeli de alırız umarım. Simao alacaklarını bırakıp bonservisini almış zaten, orada sorun yok. :)
Siamo 700 bin alarak ayrılıyormuş diye duydum.
Alves'in %50 si Atletico da falan diye haberler vardı. satılırsa ne olacak bonservisin yarısı atleticoya mı gidilecek ?.
Obrigado Simao! sevdigim bir oyuncuydu ama malesef pek katki saglamamisti gittigi iyi oldu. Alves'in kiralanmasina sevindim umarim orda bolca sans bulur.
Simao ilk geldiği dönem baya iyiydi.Ancak sonraki sezon hayal kırıklığıydı.Bunda pas yapma ve hücumda çoğalma konusunda sıkıntılı bir takımda oynaması etkili oldu.Tabii yaşlanmasının getirdiği fiziki zayıflık ve babasının vefatının da önemli payı vardı.Yolu açık olsun.A.Madrid'e ve Fenerbahçe'ye attığı golleri hiç unutmayacağım.
Takım içi ücret dengesini sağlamak için artırıma gitmişler herhalde.Başka bir mantıklı açıklaması yok ama çok fazla olmuş bence.Neyse umarım Cenk kendisini bu sezon toparlar da (pek umudum yok) aldığı parayı hak eder.
Quote:
Yeni sözleşmesi;
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
Şirketimiz, Kalecisi Cenk Gönen ile 2014-2015 sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesinin şartlarını aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir.
Futbolcunun kendisine her sezon için; 1.500.000 TL’sı garanti ücret ve 10.000 TL maç başı ücret ödenecektir.
Quote:
Eski sözleşmesi;
Cenk Gönen Beşiktaş'tan 2010-2011 sezonu için 500.000 lira garanti 10.000 lira maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 600.000 lira garanti 11.000 lira maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 675.000 lira garanti 12.000 lira maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 700.000 lira garanti 13.000 lira maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 800.000 lira garanti ve 15.000 lira maç başı ücreti alacak.
Ben hiç bir anlam veremedim. Takımda herkes hak ettiğini alıyor zaten. Çok yüksek alanlar dışında. Cenk'te fiyat arttırmayı hak edecek bir performans sergilemedi. Bana kalırsa saçma sapan bir sözleşme imzalandı. Gereksiz.
Simao'nun,Fenerbahçe'ye gelişine vurduğu o golü hiç unutmam.Ligimizde atılan en güzel 15 gole sokarım o golü.Çok fena vurmuştu.
Redd'in solisti de FM'ci sanırım :)
http://img221.imageshack.us/img221/6158/ekranalntsm.png
Fernandes ve Almeida, Besiktas'tan ayrilmak istediklerini Samet Aybaba'ya bildilrdiler . (LigTV /Atakan Kurt)
E hani kalmak istiyordu bu oyuncular kendileri de söylemişti. Sezon başladıktan sonra yapılacak şey mi bu?
Portekiz oyunları başladı, Quaresma'dan kaynaklı bunlar. Affedilirse sorunlar kalkacak ortadan. Ancak eğer kalmak istemiyorlar gidebilirler. Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.
Portekizli tayfanın bir araya gelip karar verdiğini düşünüyorum.
Hollanda'da Basininda Theo Janssen haberleri.
2 gündür internete giremedim. Ortasahaya ya da forvete transfer düşüncesi var mı Samet hocanın İBB maçından sonra?
Bütün forvet tiplerimiz aynı be abi. Ortasahamız aslında ligin en iyi mücadeleci ortasahalarından. Ama bütün oyuncularımız Fernandes'e bağlı oynuyor. Bir takım eğer bir oyuncunun ayağına bakıyorsa o takımdan bir halt olmaz ki. Önce bizim anlayışı değiştirmemiz lazım. Ondan sonra ona göre oyuncu almak lazım. Beşiktaş sohbet konularında bazen görüyorum bazı kişiler şu şu iyi oynarsa kazanırız yazıyor. Çok yanlış bu.
Q7 nere Baroş nere ? yahu Baroş'u alacağına Beşiktaş bizden Bienvenu'yu kiralasın daha iyi. sadece maaşını karşılarlar :)
Olay sonuçlanmış sanırım
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...siktas-soyledi