drenthe'yi abartmayin hemen real de oynadi diye :) bana göre ismail'den artisi yok.. ismail iyilesene kadar ugur boral da oynar orda..
Printable View
drenthe'yi abartmayin hemen real de oynadi diye :) bana göre ismail'den artisi yok.. ismail iyilesene kadar ugur boral da oynar orda..
Epeydir gündem takip edemediğim için tam anlayamadım, kusura bakmayın: Simao, üste para verilerek mi satıldı, yoksa bana mı öyle geldi?
Açıkçası bir tane haber okudum bununla ilgili; "Beşiktaş kulübü, Espanyol ile anlaşan futbolcusu Simao Sabrosa ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti" gibisinden bir şeyler yazıyordu. Haber yanlış değilse buradan, en iyimser ihtimalle, adamın alacaklarının değerinden fazla olduğu sonucu çıkıyor.
Forvet yok Beşiktaş'ta kiralasalar ya Bienvenu'yu.
Almeida kesin gidici gibi. Pektemek'te sakatlandı. Batuhan ve Holosko ile sezonun sonunu getiremezsin. Yönetimden Lazovic hamlesi bekliyorum, umuyorum.
Lazovic forvet değil diye biliyorum. Oyunu açık olan bi teyit ederse iyi olur.
Samet Aybaba, Drenthe transferini veto etti. Beşiktaş, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncunun transferinden son anda vazgeçti.
Almeida için 1 forvet alınacaktı şimdi bir de Mustafa'nın yerine birisini almamız lazım.
En az 2 forvet lazım bize. İlk olarak Muhammet Demir alınabilir korkusuz bir forvet her yerden vuruyor çekinmiyor.
muhammet demir bencede etkili olur samet hoca gençlere onem veren birisi zaten kalitesi tartisilmaz bir cok futbolcu kazandirdi ki muhammette yetenekli birisi.
Muhammet için çok para isterler.
Gerek yok. Gaziantep'ten topçu almayalım.
webo'yu alsak veya djibril cisse
beşiktaş bence şuan adı sanı pek duyulmamış ama yetenekli birini bulmalı artık gözlemci ekibimi bulur samet aybaba mı bulur orasını bilemem veya almeida yı takasta kullanabilir tabide kendi keşfettiği bi oyuncuyu hem ucuza mal eder hemde ilerde büyük meblalara satabilir eğer tutarsa
Luka modric , hulk , falcao , lawandowski
Sistemi kurduktan sonra her ortamda olur
saydigin isimlere kluplerinin verdigi katkilar onemli bir fark yalniz. hulk ya da lewandowski turkiyeye gelse bu degere ulasabilir miydi sence. bence de genc yetenek bul, 10-15 katina sat utopik bir yaklasim. hele ki boyle bir durumda, hic hesapta yokken olusan bir acik dolayisiyla yapilacak transfer icin.
edit: sonradan mesajina ekledigin sekilde olursa tabii ki bunu gerceklestirmek kolay olur ama Turkiyede oyle bir sey olabilecegini dusunuyor musun :D
Luka Modric örneği de ilginç olmuş Tottenham'a 21 milyon € ya geldi. Euro 2008 de parlamıştı zaten herkes peşindeydi Tottenham en yüksek parayı verdi.
10 a 15 e satmasına gerek yok alsın kullansın yeter bence :D işte daha önce dediğim gibi Bobo ve Colman büyük örnek Bobo ya özellikle vaktinde Marsilyaya 8 m € a vermemişti Beşiktaş keza şuanda Colmanın gidiceği konuşuluyor Trabzonda bi 7 m € kadar alır diye tahmin ediyorum çok zor bişey değil bence bu oyuncuları keşfetmek Kayseriye bakıyosun Cangele , Amrabat , Biseswar , Mouche daha önceden bi çok futbolcu böyle sayabilceğim hatta gurbetçi olarak H.Ali , S.Kesimal vs. vs. denemeden bu tip oyuncular bulamazsın Beşiktaş'ın kaybedicek bişeyi yok bana kalırsa kadro sınırlamasıda yok özellikle gurbetçilere bol bol yatırım yapması lazım
Beşiktaş'ın önceliği alıp satmak olmamalı. Zaten bir hedef için alıyorsan maddi boyutu sonra düşünmen daha makul olur.
Bu saatten sonra ALmeida gitmez. 1 forvet transferi oLacak. Benim gönLüm Webo dan yana ama İBB hayatta bırakmaz gibi. Zaten bu saatten sonra aLınacak forvet ne kadar katkı verebiLir orası tartışıLır. BreziLya ya da Arjantin Liginden seçim yapmak daha mantıkLı. Sezon ortasına geLdiLer ve oradan herhangi bir takımın as forvetini transfer etmek çokta zor oLmaz.
Samet Aybaba yönetimle konuşup forvet konusunda şartların zorlanmasını istemiş. Twitter'da görmüştüm bugün.
Beşiktaş bu kadar genç bir takım kuruyorken forvet için tam bitirici bir forvet almalı bence. Yaşı hiç önemli değil. Yoksa bu proje bozulur. Bir şekilde takım puan alsın ki gençler ile oynanmaya devam edilsin.