Sayfa 359 / 480 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
10,741 ile 10,770 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

drenthe'yi abartmayin hemen real de oynadi diye bana göre ismail'den artisi yok.. ismail iyilesene kadar ugur boral da oynar orda..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Güntekin Onay da kaynağın sağLam oLduğu ve transferin bittiği söyLedi bu açıkLamaya rağmen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Epeydir gündem takip edemediğim için tam anlayamadım, kusura bakmayın: Simao, üste para verilerek mi satıldı, yoksa bana mı öyle geldi?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Epeydir gündem takip edemediğim için tam anlayamadım, kusura bakmayın: Simao, üste para verilerek mi satıldı, yoksa bana mı öyle geldi?
    Alacaklarının karşılığı verildi ve gönderildi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Açıkçası bir tane haber okudum bununla ilgili; "Beşiktaş kulübü, Espanyol ile anlaşan futbolcusu Simao Sabrosa ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti" gibisinden bir şeyler yazıyordu. Haber yanlış değilse buradan, en iyimser ihtimalle, adamın alacaklarının değerinden fazla olduğu sonucu çıkıyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Açıkçası bir tane haber okudum bununla ilgili; "Beşiktaş kulübü, Espanyol ile anlaşan futbolcusu Simao Sabrosa ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti" gibisinden bir şeyler yazıyordu. Haber yanlış değilse buradan, en iyimser ihtimalle, adamın alacaklarının değerinden fazla olduğu sonucu çıkıyor.
    adama 1M verildi giderken.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Forvet yok Beşiktaş'ta kiralasalar ya Bienvenu'yu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Almeida kesin gidici gibi. Pektemek'te sakatlandı. Batuhan ve Holosko ile sezonun sonunu getiremezsin. Yönetimden Lazovic hamlesi bekliyorum, umuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lazovic forvet değil diye biliyorum. Oyunu açık olan bi teyit ederse iyi olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba, Drenthe transferini veto etti. Beşiktaş, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncunun transferinden son anda vazgeçti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Lazovic forvet değil diye biliyorum. Oyunu açık olan bi teyit ederse iyi olur.

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Samet Aybaba, Drenthe transferini veto etti. Beşiktaş, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncunun transferinden son anda vazgeçti.
    Ne güzel gerçekleşecekti transfer ne oldu şimdi birden ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ne güzel gerçekleşecekti transfer ne oldu şimdi birden ?
    Mustafa'nın sakatlığından dolayı önceliği forvet tranfserine vermiş , bu yüzden vazgeçmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida için 1 forvet alınacaktı şimdi bir de Mustafa'nın yerine birisini almamız lazım.

En az 2 forvet lazım bize. İlk olarak Muhammet Demir alınabilir korkusuz bir forvet her yerden vuruyor çekinmiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muhammet demir bencede etkili olur samet hoca gençlere onem veren birisi zaten kalitesi tartisilmaz bir cok futbolcu kazandirdi ki muhammette yetenekli birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammet için çok para isterler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerek yok. Gaziantep'ten topçu almayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

webo'yu alsak veya djibril cisse

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beşiktaş bence şuan adı sanı pek duyulmamış ama yetenekli birini bulmalı artık gözlemci ekibimi bulur samet aybaba mı bulur orasını bilemem veya almeida yı takasta kullanabilir tabide kendi keşfettiği bi oyuncuyu hem ucuza mal eder hemde ilerde büyük meblalara satabilir eğer tutarsa

20. Default

Quote Originally Posted by Facx View Post
    beşiktaş bence şuan adı sanı pek duyulmamış ama yetenekli birini bulmalı artık gözlemci ekibimi bulur samet aybaba mı bulur orasını bilemem veya almeida yı takasta kullanabilir tabide kendi keşfettiği bi oyuncuyu hem ucuza mal eder hemde ilerde büyük meblalara satabilir eğer tutarsa
    Bu dediklerin bu ortamda olmaz. Anca FM'de olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Bu dediklerin bu ortamda olmaz. Anca FM'de olur.
    çok basit bi örnek vericem Colman Bobo daha niceleri

Luka modric , hulk , falcao , lawandowski

Sistemi kurduktan sonra her ortamda olur

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Luka modric , hulk , falcao , lawandowski
    saydigin isimlere kluplerinin verdigi katkilar onemli bir fark yalniz. hulk ya da lewandowski turkiyeye gelse bu degere ulasabilir miydi sence. bence de genc yetenek bul, 10-15 katina sat utopik bir yaklasim. hele ki boyle bir durumda, hic hesapta yokken olusan bir acik dolayisiyla yapilacak transfer icin.

edit: sonradan mesajina ekledigin sekilde olursa tabii ki bunu gerceklestirmek kolay olur ama Turkiyede oyle bir sey olabilecegini dusunuyor musun

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    saydigin isimlere kluplerinin verdigi katkilar onemli bir fark yalniz. hulk ya da lewandowski turkiyeye gelse bu degere ulasabilir miydi sence. bence de genc yetenek bul, 10-15 katina sat utopik bir yaklasim. hele ki boyle bir durumda, hic hesapta yokken olusan bir acik dolayisiyla yapilacak transfer icin.

edit: sonradan mesajina ekledigin sekilde olursa tabii ki bunu gerceklestirmek kolay olur ama Turkiyede oyle bir sey olabilecegini dusunuyor musun
    Buna da yakın zamandaki en güzel örnek Bobo'dur bence. Bobo yanılmıyorsam 20-21 yaşlarında Beşiktaş'a geldi. Hollanda'ya, Almanya'ya falan transfer olsaydı Beşiktaş yerine şuan da çok farklı yerlerde olabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Luka Modric örneği de ilginç olmuş Tottenham'a 21 milyon € ya geldi. Euro 2008 de parlamıştı zaten herkes peşindeydi Tottenham en yüksek parayı verdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

10 a 15 e satmasına gerek yok alsın kullansın yeter bence işte daha önce dediğim gibi Bobo ve Colman büyük örnek Bobo ya özellikle vaktinde Marsilyaya 8 m € a vermemişti Beşiktaş keza şuanda Colmanın gidiceği konuşuluyor Trabzonda bi 7 m € kadar alır diye tahmin ediyorum çok zor bişey değil bence bu oyuncuları keşfetmek Kayseriye bakıyosun Cangele , Amrabat , Biseswar , Mouche daha önceden bi çok futbolcu böyle sayabilceğim hatta gurbetçi olarak H.Ali , S.Kesimal vs. vs. denemeden bu tip oyuncular bulamazsın Beşiktaş'ın kaybedicek bişeyi yok bana kalırsa kadro sınırlamasıda yok özellikle gurbetçilere bol bol yatırım yapması lazım

27. Default

Beşiktaş'ın önceliği alıp satmak olmamalı. Zaten bir hedef için alıyorsan maddi boyutu sonra düşünmen daha makul olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu saatten sonra ALmeida gitmez. 1 forvet transferi oLacak. Benim gönLüm Webo dan yana ama İBB hayatta bırakmaz gibi. Zaten bu saatten sonra aLınacak forvet ne kadar katkı verebiLir orası tartışıLır. BreziLya ya da Arjantin Liginden seçim yapmak daha mantıkLı. Sezon ortasına geLdiLer ve oradan herhangi bir takımın as forvetini transfer etmek çokta zor oLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba yönetimle konuşup forvet konusunda şartların zorlanmasını istemiş. Twitter'da görmüştüm bugün.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş bu kadar genç bir takım kuruyorken forvet için tam bitirici bir forvet almalı bence. Yaşı hiç önemli değil. Yoksa bu proje bozulur. Bir şekilde takım puan alsın ki gençler ile oynanmaya devam edilsin.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri