Quote:
Originally Posted by
peluk
1. Askerlik hayatı boyunca araştırma şefliğini devrettiğiniz arkadaşınız araştırma şefliği için gerekli olan organizasyon-iş bölümü-geri besleme yapma-ekip ile iç içerlik hususunda eksik kaldı. Ben sizin şefliğiniz altında çalışmadım ama umarım adam gibi ekip oluşturulur ve işler baştan sağma yapılmaz.
2. Kezman'ın bitiricliğini düşürürken bunu kendi başınıza değil de, Fenerbahçe'yi araştıran arkadaşlarla yapmanız daha doğru olmaz mıydı? Birşey soracağım. Siz araştırma şefisiniz. Fenerbahçe'yi bu yıl kimin araştırdığını biliyor musunuz? Veya Beşiktaş'ı? Yani ben şefim, kafama göre takılırım mıdır olay?
3. Bu iş bundan sonra da böyle mi gidecek? Yani biri, belki de hiç tanımadığınız biri Fenerbahçe'nin maçlarını izleyip not alacak. Sonra bunları dataya işleyecek. Sonra da siz kafanıza göre değiştireceksiniz. Ha dersiniz ki bu adam abartmış CA'ları, kriter dışına çıkmış, tamam deriz. Ama ilgilendiğiniz şeyler çok spesifik ve bunlar için başka insanlardan, o takımı araştıranlardan bilgi almalısınız. Kusra bakmayın ama bu iş böyle yürümez.
Doğru szöe ne hacet,harika,mantıklı ve tam yerinde bir açıklama olmuş,tebrik ediyorum tespitleriniz ve ilginiz için