Hocam anormal olduğunu falan düşündüğümden yazmadım zaten :icon_wink:
Printable View
Hemen Fatih Terim - Bilic olayına çevirmeyin daha durun bakalım. :) Fatih Terim son 2 senenin şampiyonu, geçen yılın Şampiyonlar Liginin çeyrek finalisti abi. Biliç ile karşılaştırmayın hemen adamı. Ayaklarımız yere basmalı, stadımız yok, kadro olarak Terim bizden çok ileride, sonra adam medyaya hakim. Bilic'i basın yarın öbür gün yazıp çizmeye başlar Schuster gibi. Fazla bu basına gelmeyelim getirmeyelim, yavaş yavaş geçen yıl gibi gitsin Aybaba'nın yaptığı hataları yapmasın yeter. Bu yönetimden şampiyonluk beklemiyorum zaten, bu adama sabredelim bakalım. Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk. :)
dMuhammed Demirci Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup gibi değerlere sahip çıksın , şampiyon olmasakta olur ilk sezon.
Bundan daha iyisi olamazdı bence, İyi veya kötü olmasından ziyade dinamik ve iştahlı bir hoca olması Beşiktaş için oldukça avantaj olacaktır. Önder Özen iyi bir şekilde kontak kurup, Bilic'in isteyeceği bir kaç adamı da getirebilirse geçen sezonun çok çok üstünde bir Beşiktaş görebiliriz.
İlk seneyi kazasız atlatırsa bjkde iyi işler yapar
http://totemspor.com/yazarlar/ali-ec...dahi-mi-250613
Buyrun arkadaşlar çok güzel bi yazı.
3 senelik anlaşma imzalandı. Allah utandırmasın , hayırlı uğurlu olsun..
https://www.bjk.com.tr/images/news/bilicbbbb.jpg
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada Slaven Bilic'in Futbol Takımımız'ın teknik direktörlüğü görevine getirildiği bildirildi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:
Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisine;
- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro
- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro
- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro
ödeme yapılacaktır.
Ücreti ve sözleşme süresi makul. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Medya da, başlamış şimdiden Hırvatları transfer haberlerimizde yazmaya. D.Zagreb'ten 22 yaşındaki orta saha futbolcusu Arijan Ademi gündeme gelmiş. Hakkında bilgisi olan var mı? İş yapar mı eğer gelirse?
yine yanlis bir sozlesme basarisiz olursa ne olcak ayni samet aybabanin durumu gibi olcak adam parasini çatir çatir alicak.
sezonu 5. bitirirsek bile bilic'in gönderilmemesinden yanayım
Kesinlikle.
Eğer Fikret Orman Bilic'i de hemen gönderirse ikinci sefer tükürdüğünü yalamış olacak. Ama ben devamlılığın geleceğini zannediyorum. Sık yapılan teknik direktör değişikliğinin bir faydası olmadığını artık anlamamız gerekiyor. Senin de söylediğin gibi, 5. bile bitirsek gitmemesinden yanayım.
Direk 3 yıllık anlaşma olması demek, artık iyi sonuçta da kötü sonuçta da her şekilde Bilic ile devam edilecek demek. Ben bu sözleşmeden bunu anladım. 2+1 olsa belki bir şüphe olurdu kafamda. Yerinde bir sözleşme olmuş.
Beşiktaş, bir süredir transferi için uğraş verdiği Ömer Şişmaoğlu'nun transferini noktalandırdı.
Siyah-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor'un başarılı hücum oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...glu-besiktasta
Ömer Şişmanoğlu resmen Beşiktaş’ta
Antalyasporum.com ‘un daha önce belirttiği gibi Ömer Şişmanoğlu, 1.5-2 Milyon euro arası bonservis bedeli, sonraki satışından % pay ve 1 veya 2 futbolcu takası karşılığında Beşiktaş’a satıldı.
Edinilen bilgilere göre Ömer Şişmanoğlu, 1 milyon 650 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a verildi. Ayrıca futbolcunun sonraki satışından pay ile Beşiktaş’tan 1 veya 2 futbolcu Antalyaspor’a gelecek.
Beşiktaş’tan gelecek futbolcuların siyah beyazlı kulübün kampından sonra belli olacak. Ancak edinilen ilk bilgilere göre Mehmet Akyüz ismi ön plana çıkıyor.
Sonraki satıştan pay bozmuş işi.
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri 1 dk
Besiktas have made an offer for Uruguay international and Napoli midfielder Walter Gargano, according to Sky Italy
Benim bildiğim Gargano co-owned.Yani bonservisi iki takım arasında paylaşılmış bulunmakta.İnter'de oynuyor herhalde bonservisi de Napoli'nin elinde.Beşiktaş o yüzden Napoli'yle anlaşmak zorunda.3 gün sonra İnter ile olan sözleşme sona eriyor ve 2016'ya kadar olan Napoli sözleşmesi devam ediyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/w...ler_52266.html
Ömer de alternatif olması açısından güzel transfer. Önder Özen etkisi diyorum başka bir şey demiyorum.
Bilic de Hırvatistan'dan Mateo Kovacic ayarında bir iki genç kapıp getirse dadından yenmez :)
Kovacic ayarında?
Bu kadar bek sıkıntısı çekilen ülkede bence Tanju büyük takımlar için iyi bir alternatif olabilirdi ama hiç oynayamadı.İyi mi değildi hocadan mı kaynaklıydı bilmiyorum Beşiktaş'ı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir.Aynı şekilde Burak Kaplan'da Leverkusen'de bazen ilk 11 çıkıyordu.
Tanju bu sene kadroda düşünülüyor , aldığım duyumlara göre :)
DHA'nın haberine göre, G.Antep teklifimizi kabul ederse Cenk Tosun ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağız.
Sanırım, Ömer ismi Cenk'in fiyatını düşürmek için ortaya atılan bir yem ya da geçen sene yaşanan forvet sıkıntısı, bu sene de yaşanmak istenmiyor.
Daha Pektemek ve kalırsa Almeida, giderse yeni bir yabancı forvet de var. Arkadan gelecek olan gençlerin önü kesilmiş olur bence, hem Cenk hem de Ömer gelirse.
Benim isteğim, Ömer'in alınması ve Almeida'nın gönderilip 1 yabancı forvetin transfer edilmesi.