Originally Posted by
darkkobal123
Saçma ve desteksiz değil kanıtlarımla, yanlışları ile sallıyorum. Beşiktaşlıyım diye her yapılan yanlışı görmezden mi geleceğim yani ? Dost acı söyler. Sallayan çıksın veya çıkmasın benim için sorun değil ben sadece düşüncemi söylüyorum. İsteyen okur isteyen okumaz kimseyi zorlamıyoruz burada.
Ya seçime girerken sponsor falan hepsi hazırdı ne oldu ? Sponsor'dan haber alamıyoruz. Ronaldinho diyorlar, gülüyorum. Daha 500 bin Euro fark yüzünden Tolga'yı alamayan bu yönetim Ronaldinho'yu alacak. Ne Ronaldinho'su ya, alabileceğimiz en iyi oyuncu Eneramo olur anca. Bu çapsızlıkla alabileceğimiz oyuncu profili çok açık ve net. Yok o firmayla bu sponsorla anlaşılmış da getirilecekmiş. Kim anlaşacak, 2 senedir basketbol takımına sponsor bulamayan yönetim mi anlaşacak ? Geldiklerinden beri yaptıkları zaten FEDA, sponsor bulamıyoruz, çok iyi savunma yaptık, borç ödüyoruz vs. Geldiğinden beri fakir edebiyatı bakalım nereye kadar sürecek.
Al bak en yakın örneği, sakat adam hala transfer etmek istiyorlar. Bedava ya hani, o yüzden. Bedava olsunda para ödemeyelim. Başkanın taraftarlığını yapmam takımımın taraftarı olurum !