Sayfa 412 / 480 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462 ... SonSon
12,331 ile 12,360 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu takıma sadece Tolga ve Ronaldinho gelse takım uçar tutulmaz.Ronaldinho'dan pek umudum yok ama insan bekliyor işte
    Hem Fernandes'e yüklenen görev azalır hemde şuanda bir maçta Fernandes'i markaj altına aldıklarında oynayacak sadece Ozi kalıyor oyun kurma açısından onuda kapatabilirlerse en kötü beraberlik ama Ronaldinho'yu kolay kolay kimse tutamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Bu takıma sadece Tolga ve Ronaldinho gelse takım uçar tutulmaz.Ronaldinho'dan pek umudum yok ama insan bekliyor işte
    Hem Fernandes'e yüklenen görev azalır hemde şuanda bir maçta Fernandes'i markaj altına aldıklarında oynayacak sadece Ozi kalıyor oyun kurma açısından onuda kapatabilirlerse en kötü beraberlik ama Ronaldinho'yu kolay kolay kimse tutamaz.
    Valla o uçacak potansiyeli ben Beşiktaşta göremiyorum.

Kötü oyuncular mı var derseniz, tabii ki hayır derim ancak hepsi tek tek isim olarak baktığımızda iyi oyuncular bir bütün olarak bir türlü istenilen seviyeye ulaşılamadı.

Bu sezondan da çok ümitli değilim, bir forvet karmaşasıdır gidiyor. Eneramo sadece küçük takımların forveti olabilecek kapasitede ki o bile gelmeden bir sorun yaşattı takıma sağlıksal olarak..

Fernandes'in şuanda üstündeki yükü farkında olduğuna bile emin değilim. Birazcık farkında olsa bence daha başka şeyler olurdu..

Kadro da sorun olsa transfer yaparsın düzelir ancak Beşiktaşın sorunu kadro değil. Takım sorunudur bana göre..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ronaldinho gelse nerde oynayacak ?

Tek aklıma gelen Fernandes'in Guti olduğu zamanki gibi MC'ye çekilmesi ve önüne R10'un gelmesi olur. Tabii ki bu durumda Fernandes'in yanına da bir transfer şart. Ne Necip ne de Veli oradaki yükü çekebilir.

Eneramo konusunda ben yönetimi destekliyorum Türkiye ligini bilen forvet. Bakın Türkiye'ye gelip de Anadolu takımlarında bile oynasalar ve dikiş tuttursalar Türkiye'de iş yapar seviyeye geliyorlar. Emenike ve Webo örneği önümüzde, Eneramo'nun tarzı farklı o yüzden sistemi/taktiği değiştirdiğimiz maçlarda işe yarayabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ronaldinho gelse nerde oynayacak ?

Tek aklıma gelen Fernandes'in Guti olduğu zamanki gibi MC'ye çekilmesi ve önüne R10'un gelmesi olur. Tabii ki bu durumda Fernandes'in yanına da bir transfer şart. Ne Necip ne de Veli oradaki yükü çekebilir.

Eneramo konusunda ben yönetimi destekliyorum Türkiye ligini bilen forvet. Bakın Türkiye'ye gelip de Anadolu takımlarında bile oynasalar ve dikiş tuttursalar Türkiye'de iş yapar seviyeye geliyorlar. Emenike ve Webo örneği önümüzde, Eneramo'nun tarzı farklı o yüzden sistemi/taktiği değiştirdiğimiz maçlarda işe yarayabilir.
    Ronaldinho, Fernandes, Oğuzhan, Muhammed biraz fazla bana göre de.

Eneramo'nun menajeri çok fazla para istiyormuş galiba onu biraz aşağı çekebilirsek ben de sıcak bakıyorum Enaramo'ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho ve F.Orman aynı ortamda ha, gerçekten komik. Rüyamda görsem bu rüya der uyanırım o derece. Ne Ronaldinho'su kendinizi kandırmayın. Dikkat edelimde Ronaldinho bizim başkanı almasın. Eneramo konusuna gelelim, neden zorluyoruz bu transferi hala anlamıyorum. Sanki bulunmaz hint kumaşı arkadaş. Bir adam ya sakattır ya değildir yahu, uzatmanın anlamı ne. Kısaca tam bir saçmalık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fikret Orman Trabzona gitmis

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 acemi yönetim ancak bu kadar saçma sapan bir hale dönüştürebilirdi sıradan bir transferi. Arap saçına dönüşen bir süreç ve gereksiz açıklamalar, kimlerin yetkili olduğu, kimlerin görüş bildireceği belli değil. Resmen midem bulandı artık, çözülsün bir an öce şu iş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Futbolcu Beşiktaş'ı istiyor, Trabzon futbolcuyu vermeye yanaşıyor, Beşiktaş'ın isteği zaten ortada. Böyle bir durumda, bir transfer ancak bu kadar uzatılabilirdi. Emeği geçenleri tebrik (!) ediyorum.

kardeşim bonservisi bir klübün elindei futbolcu da sadık bir adam o yuzden klübün belirlediği rakamı ödemek zorundasın çünkü yukarıdaki durumlar pazarlık şansını azaltıyor. Kısacası basarsın parayı alırsın.
    Dediğin gibi çok uzadı hemen sonuç alıp gerekirse başka oyunculara yönelmek gerekiyordu. En azından basında bu tip haberlerin önü açılırdı hafifte olsa Tolga konusunda bir pazarlık şansı yaratabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    2 acemi yönetim ancak bu kadar saçma sapan bir hale dönüştürebilirdi sıradan bir transferi. Arap saçına dönüşen bir süreç ve gereksiz açıklamalar, kimlerin yetkili olduğu, kimlerin görüş bildireceği belli değil. Resmen midem bulandı artık, çözülsün bir an öce şu iş.
    Yönetime saçma ve desteksiz birşekilde sallıyorsun. Fenerbahçeli olmama rağmen ben bile rahatsız oldum. Sonuçta yazdıklarına karışamayız ama bjk yönetimini beğenen ve destek veren arkadaşlar olabilir. Alaycı tavırlarından ziyade, objektif ve destekli bir şekilde yazarsan sağlıklı bir tartışma ortamı olabilir. Ama bu şekilde yazmaya devam edersen seni pek sallayan çıkacağını sanmıyorum. (Ronaldinho'yuyu alabilir mi bu yönetim, Ronaldinho alır onları tarzı aşağılayıcı yazılarından bahsediyorum)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    kardeşim bonservisi bir klübün elindei futbolcu da sadık bir adam o yuzden klübün belirlediği rakamı ödemek zorundasın çünkü yukarıdaki durumlar pazarlık şansını azaltıyor. Kısacası basarsın parayı alırsın.
    Dediğin gibi çok uzadı hemen sonuç alıp gerekirse başka oyunculara yönelmek gerekiyordu. En azından basında bu tip haberlerin önü açılırdı hafifte olsa Tolga konusunda bir pazarlık şansı yaratabilirdi.
    Bu transferin uzamasının tek sebebi de bu zaten. 500 bin euroluk fark yüzünden günlerdir, haftalardır bekliyoruz. Umarım, önümüzdeki hafta içinde bu sorunu da hallederler ve dediğin gibi diğer transferlere yöneliriz artık. Çok zaman kaybettik Tolga konusunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fatih Doğan @fatihdogan_38 24 dk
    Akşam açıklanmadan ilk ben açıklayayım :-) Eneramo bu sabah menisküs ameliyatı oldu. 5 hafta yok 1)

Fatih Doğan @fatihdogan_38 21 dk
    2- Eneramo'da Bjk her konuda anlaştı. Ancak kalp ritim problemindeki sıkıntı ve 3 farklı rapor nedeniyle Tff Sağlık Kur.lisansı bekletiyor

Fatih Doğan @fatihdogan_38 11 dk
    İlk gün söyledim Eneramo da yönetimin isteği yok, Biliç'in isteği var. Bonservisi olmadığındn YK'nin onayı var. Biliç kararı gözden geçirmeli

Fatih Doğan @fatihdogan_38 8 dk
    Bonservisi olmayan maliyeti yıllık 1.2 milyon Eneramo'yu alırım. Ancak menisküs+kalpte ritim bozukluğu olan Eneramo riskini şahsen almam.

Tek söyleyeceğim şey, yazıklar olsun! Bu işin içinde mutlaka menajer oyunu var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir yanda Adebayor deniliyor bir yanda sakat Eneramo deniliyor. Fikret Orman'ın "transfer edilecek oyuncular alternatifleri ile belli" demesinden kastı bu muydu? Yanlış anlaşılmasın, Eneramo'nun gelmesini belli şartlarda (parasal anlamda) isterim, Türkiye Ligi'ni biliyor ve iş yapar ancak adam sakat yahu sakat!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bir yanda Adebayor deniliyor bir yanda sakat Eneramo deniliyor. Fikret Orman'ın "transfer edilecek oyuncular alternatifleri ile belli" demesinden kastı bu muydu? Yanlış anlaşılmasın, Eneramo'nun gelmesini belli şartlarda (parasal anlamda) isterim, Türkiye Ligi'ni biliyor ve iş yapar ancak adam sakat yahu sakat!
    Tamam işte bizim takıma uyum sağlamada sıkıntı yaşamaz ne güzel

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Yönetime saçma ve desteksiz birşekilde sallıyorsun. Fenerbahçeli olmama rağmen ben bile rahatsız oldum. Sonuçta yazdıklarına karışamayız ama bjk yönetimini beğenen ve destek veren arkadaşlar olabilir. Alaycı tavırlarından ziyade, objektif ve destekli bir şekilde yazarsan sağlıklı bir tartışma ortamı olabilir. Ama bu şekilde yazmaya devam edersen seni pek sallayan çıkacağını sanmıyorum. (Ronaldinho'yuyu alabilir mi bu yönetim, Ronaldinho alır onları tarzı aşağılayıcı yazılarından bahsediyorum)
    Saçma ve desteksiz değil kanıtlarımla, yanlışları ile sallıyorum. Beşiktaşlıyım diye her yapılan yanlışı görmezden mi geleceğim yani ? Dost acı söyler. Sallayan çıksın veya çıkmasın benim için sorun değil ben sadece düşüncemi söylüyorum. İsteyen okur isteyen okumaz kimseyi zorlamıyoruz burada.

Ya seçime girerken sponsor falan hepsi hazırdı ne oldu ? Sponsor'dan haber alamıyoruz. Ronaldinho diyorlar, gülüyorum. Daha 500 bin Euro fark yüzünden Tolga'yı alamayan bu yönetim Ronaldinho'yu alacak. Ne Ronaldinho'su ya, alabileceğimiz en iyi oyuncu Eneramo olur anca. Bu çapsızlıkla alabileceğimiz oyuncu profili çok açık ve net. Yok o firmayla bu sponsorla anlaşılmış da getirilecekmiş. Kim anlaşacak, 2 senedir basketbol takımına sponsor bulamayan yönetim mi anlaşacak ? Geldiklerinden beri yaptıkları zaten FEDA, sponsor bulamıyoruz, çok iyi savunma yaptık, borç ödüyoruz vs. Geldiğinden beri fakir edebiyatı bakalım nereye kadar sürecek.

Al bak en yakın örneği, sakat adam hala transfer etmek istiyorlar. Bedava ya hani, o yüzden. Bedava olsunda para ödemeyelim. Başkanın taraftarlığını yapmam takımımın taraftarı olurum !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu Ronaldinho kutsanmış mı ?

Gelse ne olacak ki takımın sorunu transfer değil tamamen uyum sorunu transfere Milyonlar harcayan Monaco bile Frankfurt'a yeniliyor.

Hazırlık maçlarıyla karamsarlığa düşüp direk yönetime kesmeyin bileti Adalının gelip transfer budalalığı yapmasından da iyidir şuan ki yönetimin stili ve yapısı...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Saçma ve desteksiz değil kanıtlarımla, yanlışları ile sallıyorum. Beşiktaşlıyım diye her yapılan yanlışı görmezden mi geleceğim yani ? Dost acı söyler. Sallayan çıksın veya çıkmasın benim için sorun değil ben sadece düşüncemi söylüyorum. İsteyen okur isteyen okumaz kimseyi zorlamıyoruz burada.

Ya seçime girerken sponsor falan hepsi hazırdı ne oldu ? Sponsor'dan haber alamıyoruz. Ronaldinho diyorlar, gülüyorum. Daha 500 bin Euro fark yüzünden Tolga'yı alamayan bu yönetim Ronaldinho'yu alacak. Ne Ronaldinho'su ya, alabileceğimiz en iyi oyuncu Eneramo olur anca. Bu çapsızlıkla alabileceğimiz oyuncu profili çok açık ve net. Yok o firmayla bu sponsorla anlaşılmış da getirilecekmiş. Kim anlaşacak, 2 senedir basketbol takımına sponsor bulamayan yönetim mi anlaşacak ? Geldiklerinden beri yaptıkları zaten FEDA, sponsor bulamıyoruz, çok iyi savunma yaptık, borç ödüyoruz vs. Geldiğinden beri fakir edebiyatı bakalım nereye kadar sürecek.

Al bak en yakın örneği, sakat adam hala transfer etmek istiyorlar. Bedava ya hani, o yüzden. Bedava olsunda para ödemeyelim. Başkanın taraftarlığını yapmam takımımın taraftarı olurum !
    O fakir edebiyatı dediğin şey şimdi yapılmazsa 30 yıl sonra tutacağın, destekleyeceğin, onun için bağıracağın, çocuklarına miras bırakacağın bir Beşiktaş Jimnastik Kulübü olmayacak. Yönetimin her şeyi doğru mu? Tabiki de değil, geldikleri ilk günden beri hataları var ama azıcık usturuplu eleştiri yap. Dediğin gibi başkan taraftarlığı yapma(Serdal-Adalı), Beşiktaşlıysan elde olan şartlarla Beşiktaşlılığını savun yok sportif başarıymış, kulüp zenginliğiymiş, yıldız oyuncuymuş. Yok yok ya Beşiktaş'ta. En az 3 sene de olmayacak. Böyle bir takımla işim olmaz diyorsan Türkiye'de sportif başarı olarak ve mali açıdan bizden iyi 2 kulüp var. Seçimini yaparsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    O fakir edebiyatı dediğin şey şimdi yapılmazsa 30 yıl sonra tutacağın, destekleyeceğin, onun için bağıracağın, çocuklarına miras bırakacağın bir Beşiktaş Jimnastik Kulübü olmayacak. Yönetimin her şeyi doğru mu? Tabiki de değil, geldikleri ilk günden beri hataları var ama azıcık usturuplu eleştiri yap. Dediğin gibi başkan taraftarlığı yapma(Serdal-Adalı), Beşiktaşlıysan elde olan şartlarla Beşiktaşlılığını savun yok sportif başarıymış, kulüp zenginliğiymiş, yıldız oyuncuymuş. Yok yok ya Beşiktaş'ta. En az 3 sene de olmayacak. Böyle bir takımla işim olmaz diyorsan Türkiye'de sportif başarı olarak ve mali açıdan bizden iyi 2 kulüp var. Seçimini yaparsın.
    30 yıl sonra miras olarak bırakacağım peki o tutmak isteyecek mi ? Diğer takımlar alıp başını giderken biz 10 senede 1 şampiyon oluruz. Gelecek nesil bu takımı mı tutmak isteyecek ? Bunu geç, benim taraftarlığı mı sen mi soruşturuyorsun ? Ben 8-0 hezimetinden sonra bile " yok kardeşim tutulmaz bu takım " demedim, Beşiktaş'lı olmanın gururunu takımım darmadağın olsa bile madalya gibi göğsümde taşıdım. Ama gider yönetimden de bunun hesabını sorarım. Herşeye rağmen takımımın yanındayım, ama yeri geldiğinde en ağır şekilde eleştiririm. Aradaki farkı iyi anla.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beyler birbirinizle iyi geçinmeye bakın, tartışmalar devam ederse forumda huzursuzluk çıkaran üyeler uzaklaştırılacaktır bilginiz olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolga Besiktasta

Baris Yurduseven

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2364591087. kez Beşiktaş'ta heralde. Hayırlı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tolga, Cenk, Günay üçlüsü ile kaleyi sağlama alırız. Hadi hayırlısı artık bitsin şu transfer. Daha ön libero ve forvet alınacak. alınırsa tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım bu son ve kesin haberdir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

30 yıl sonra miras olarak bırakacağım peki o tutmak isteyecek mi ? Diğer takımlar alıp başını giderken biz 10 senede 1 şampiyon oluruz. Gelecek nesil bu takımı mı tutmak isteyecek ? Bunu geç, benim taraftarlığı mı sen mi soruşturuyorsun ? Ben 8-0 hezimetinden sonra bile " yok kardeşim tutulmaz bu takım " demedim, Beşiktaş'lı olmanın gururunu takımım darmadağın olsa bile madalya gibi göğsümde taşıdım. Ama gider yönetimden de bunun hesabını sorarım. Herşeye rağmen takımımın yanındayım, ama yeri geldiğinde en ağır şekilde eleştiririm. Aradaki farkı iyi anla.
    arkadasım ben 26 yasındayım yani 1987 dogumluyum benim hatırladıgım kendimi bildigim sampiyonluklar olarak tam olarak hatırlayamadıgım 8 yasındayken 1995 yılındaki sampiyonluk 2003 deki ve 2009 daki sampiyonluklar 26 yılda tam olarak hatırladıgım 2 sampiyonluk var. Ve ben buna ragmen beşiktaşlıyım biz bu takımı sportif basarılar icin mi tutuyoruz? sahsen ben bu renklere asıgım sadece o formayı görüp marsları dinledigimde bile mutlu oluyorum. ileriki nesilde basarıya göre bu takımı tutacaksa varsın tutmasınlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga Zengin'in şu sıralarda Trabzonspor ile sözleşmesini feshetmek için Trabzonspor Kulübü Tesisleri'ne gittiği öğrenildi

Bu transferin 2 Milyon 750 bin Euro karşılığında bittiği edinilen bilgiler arasında

Haber1903

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolga bu sefer gerçekten bitti sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kadere bak ilk mac tuttugun takima karsi

Yolun acik olsun kaptan

bjk herseyden once bir "adam" transfer etti. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2 taraf için de güzel transfer oldu. Onur varken tolga fazlaydı. Bjk için çok daha faydalı olacak, aslında onurdan da iyi tolga. Sürekli 11 oynarsa milli takımın da vazgeçilmezi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haftalardır öyle paranoyak olduk ki ben tam olarak sevinemiyorum. Tolga çok iyi bir kaleci, uzun yıllar görev yapacağından eminim. Hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri