Paraya kıyıp Aykut'u alsak şu an çok mantıklı olacaktı ama işte.. ama...
Printable View
Paraya kıyıp Aykut'u alsak şu an çok mantıklı olacaktı ama işte.. ama...
Ersan için başkan 6 istiyoruz demişti; ama ona güven olmuyor ki! 4-5 arası bir fiyata satabilir. İnşallah öyle bir şey olmaz.
Ben de dün Malaga, Ersan'dan vazgeçti diye bir haber okumuştum; demek ki doğruluğu yok.
Ronaldinho'da sona doğru!
Ve Ronaldinho'nun menajeri İstanbul’da... Beşiktaş, Brezilyalı yıldız için önemli bir hamle yaptı. Ronaldinho’nun menajeriyle Türkiye’de masaya oturan siyah-beyazlılar, oyuncunun maliyeti için de sponsorlarla görüşüyor.
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/402/r2_XJIAT.jpg
Beşiktaş'ta Ronaldinho transferinde mutlu sona yaklaşıyor.
Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldızın abisi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Roberto Assis akşam saatlerinde siyah-beyazlı kulübün davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Daha önce Beşiktaş'ın yaptığı teklif için süre isteyen Assis’in siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerim olumlu geçmesi üzerine ani bir kararla İstanbul’a gelmesi camiada heyecan yarattı.
Geçen hafta Atletico Mineiro’nun Libertadores Kupası’nı kaldırmasında önemli rol oynayan 33 yaşındaki yıldız, Olimpia maçının ardından ayrılık sinyalleri vermiş, yeniden Avrupa'da forma giymek istediğini söylemişti.
Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi aralık ayında sona erecek Brezilyalı futbolcu için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır... Siyah-beyazlılar, imza parası ve yıllık ücret için ismi sır gibi saklanan bir sponsor ile anlaştığı gelen haberler arasında... Dünyaca ünlü yıldızın abisi ve menajeri olan Roberto Assis’in İstanbul'da hem siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceği hem de sponsor firma ile masaya oturacağı öğrenildi.
Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Assis 3 gün içerisinde İstanbul’dan ayrılarak son karar için Ronaldinho ile görüşecek.
Ronaldinho'nun bizim takımdaki pozisyonu eğer gelirse ne olacak anlayabilmiş değilim. Fernandes'in bu takımdan kesilmeyeceği kesin. Ronaldinho ve Fernandesli 3 lü orta sahaya DMC olarak en zirve zamanındaki Cambiasso'yu koysan dahi para etmez defansif olarak zayıf kalır. E Ronaldinho'yu kanat da oynatamayacağımıza göre? Bu adamın yeri nedir aklında bir fikir olan var mı ?
Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, geçen sezon PSV Eindhoven'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'un transferinin Beşiktaş'ın devreye girmesiyle tıkanma noktasına geldiğini belirterek, ''Atiba'yı Beşiktaş'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi'' dedi.
Gencer, yaptığı açıklamada, Atiba ile yaptıkları görüşmelerde iki defa sona geldiklerini ancak birtakım sorunlar nedeniyle bir türlü mutlu sona ulaşamadıklarını ifade etti.
İspanyol takımı Sevilla, Yunanistan'dan Olimpiyakos ve Panathinaikos, Hollanda ile İngiltere liglerindeki takımların da oyuncuyla ilgilendiğini bildiklerini anlatan Gencer, Atiba'yı Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna ettiklerini daha sonra oyuncu ile görüşen diğer takımlardan kaynaklanan maddi sorunlar yaşadıklarını kaydetti.
Gencer, ''Biz bu maddi sorunların diğer takımların da girdiği transfer çalışmalarından kaynaklandığını düşünüyorduk. Dün akşam 22.00 itibarıyla Atiba son kararını kulübümüze açıklayacaktı. Futbolcunun Antalyaspor'u değil de başka bir kulübü tercih ettiği yönünde haber aldık. Bu kulübün kim olduğunu öğrendik ki maalesef günlerdir bizimle oyuncuyu karşı karşıya getiren kulübün Beşiktaş olduğu ortaya çıktı. Gündüz Beşiktaş kulübü yöneticileriyle yaptığım görüşmede Atiba'nın transferinin gündemlerinde olmadığını söylediler. Daha önce gündemlerinde olduğunu ancak kendileri için kapandığını belirterek 'Antalyaspor'a hayırlı olsun' dediler. Daha sonra geç saatlerde bu kulübün Beşiktaş olduğunu üzülerek duyduk'' diye konuştu.
''Beşiktaş'ta Transferi Yönetim Değil Bilic Yapıyor''
Bu durumu telefonla arayarak, kulüp yöneticileriyle paylaştığını vurgulayan Gencer, şunları söyledi:
''Bana transferi Bilic yapmış olabilir dediler. Demekki Beşiktaş gibi bir camiada bu kadar yönetim, bu kadar kişi varken transferi hoca yapıyor. Transfer görüşmelerinden kendilerinin haberlerinin olmadığını ve Bilic tarafından transferin yapılabileceği söylendi ve biz üzüldük. Atiba'yı Beşiktaş'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi. Bu durumun hem Türk ekonomisi hem de Türk takımlarına zararı oldu, ülkemiz için de iyi olmadığını üzülerek söylüyorum. Bunlar tabiki bir duyum. Yarın daha da netlik kazanacak.''
''Beşiktaş bu durumu ne kadar Bilic'in üzerine atsa da yarın her şeyin gerçek yüzü ortaya çıkacak, bu hoş değil'' diyen Gencer, iki defa transferde bitme noktasına geldiklerini ve hatta transfere bitti gözüyle baktıklarını ifade etti.
"Antalyaspor, Basite Alınmayacak Bir Kulüp"
Gencer, şunları kaydetti:
''Beşiktaş ya devreden çıkacak veya Beşiktaş'a oyuncu imza atarsa transferde fiyat yükselmesine neden olan kulübün kim olduğu çok net açıklanmış olacak. Biz oyuncunun fiyatının yükselmesine Yunan takımlarının neden olduğunu düşünüyorduk. Bu kadar dostluklarımız, karşılıklı alışverişimiz olan bir kulüp ile Atiba yüzünden karşı karşıya gelmemiz çok üzücü. Beşiktaş kulübü asbaşkanı ile görüştüm. O da kamptaki yöneticilerle görüşüp 'bizim haberimiz yok, hoca transferi yapmış olabilir' demesi ne kadar kaçamak bir cevap olduğunun göstergesi. Oyuncunun menejeri ile de görüştüm ve bana kulübün Beşiktaş olduğunu iletti. Beşiktaş'a evet dediklerini söylediler. Beşiktaş, bugün bir açıklama yapılmaması yönünde futbolcudan söz almış. Kulüp olarak açıklama yapacaklarını iletmişler. Bizim bu kadar rahat herkese ulaşamayacağımızı sanıyorlar. Antalyaspor'u basite alıyorlar galiba. Antalyaspor'un basite alınmayacak bir kulüp olduğunu zamanla herkes öğrenecek.''
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'un transferinin gündemlerinden çıkarıldığını yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Bunun üzerine Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gencer, Beşiktaş'ın oyuncuyu transfer gündeminden çıkarması üzerine oyuncu ile görüşmelere başladıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.
Ronaldinho bu yahu :) her maçta iş yapar. Amc oynar büyük ihtimal
Tolga
Serdar - Sivok - Franco - Sol bek
Ön Libero
Fernandes - Oğuzhan
Ronaldinho - Forvet - Olcay
gibi bir şey olabilir. Roni diyoruz ya! Bir gelsin de, oynatacak yer bulunur. Alex tarzı, forvet arkası da oynayabilir yardımcı forvet gibi.
Heyecan sardı beni :D Geliyor sanırım. Umarım olur.
Edit: Bu arada Ronaldinho gelince Fernandes ile birlikte oynayacağından dolayı artık daha çok sağlam bi ön liberoya ihtiyacımız olmuş olacak. Tüm açıkları kapamalı. Tabi gelirse Ronaldinho :)
Bence siz 10 kişilik bir kadro kurun,Ronaldinho'yu da salın ortaya istediği gibi oynasın.Çok rahat çift hanelere ulaşır hem gol hem asist olarak.Basketbol tabiriyle sezonu double-double yaparak kapatır.
Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta. (LİGTV)
Bir menajer transferi daha. Antalya'ya gitmemiş miydi bu adam?
O açıklamada, Sevilla, Panathinaikos, Olympiakos gibi takımların yanı sıra, Hollanda ve İngiltere'den de bazı kulüplerin istediği yer alıyordu. Gerçekten böyle bir şey olsa, neden Türkiye'yi seçsin ki? Kaldı ki, gerçekten böyle bir şey varsa bile istemem gelmesini. G.Torres ya da daha farklı genç bir ismi alsak, kat kat çok sevineceğim.
Atiba Hutchinson transferine karşı çıkan taraftarlar oyuncunun kaç maçını izlediler merak ediyorum. Bence gayet yerinde bir transfer oldu. Hatta Tolga Zengin ve Pedro Franco'dan sonra elle tutulur üçüncü transferimiz oldu diyebilirim. Hem ön libero, hem sağ bek oynayabiliyor. Esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda da gayet iyidir. Hollanda ligine merakım olduğu için epey izlemişliğim vardır :) Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş hem sağ bek, hem ön libero oynayabilen yönlü oyuncular. Ön liberoda kullanabileceğimiz Necip ve Veli'de var. Yani tam donanımlı bir ön libero alınmasa da eldeki isimlerde yeterli olacaktır. Bence iyi transfer Antalyaspor transfer ettiğinde çok şaşırmıştım hatta. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sakatlık sorunu da yok. Gayet güçlü, çevik ve fizik olarak iyi bir oyuncu. Teknik olarak ta fena sayılmaz hani.
Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.
Ronaldinho gelirse Beşiktaş buyursun Arena' da oynasın maçlarını :D Yazıktır dandik statlara kalmasın
ronaldinho da byük ihtimal geliyor..
Hutchinson ve Ronaldinho'ya kesin gözüyle bakiyorum ancak tek korkum forvet alinmamasi. Almeida yollanip Adebayor gelse tadindan yenmez.
Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.
Kendisini pek izlemedim ama okuduguma göre Atiba gecen sene PSV'de baska alternatif olmadigi icin mecbur sag bek oynadi asil mevkisi orta saha. Topla saglam topu cabuk kaybetmiyor. DM degilde daha çok CM.
Manolev vardı sağ bek devre arasında Fulham'a kiralanmıştı. O bölgede oynayan oyuncuları yetersizdi. Savunmada iki iyi oyuncu olsa şampiyonluğu Ajax'a kaptırmazlardı. Geçen sezon çoğunluk sağ bek oynadı ama bizde ortada oynayacağı kesin bir şey. Gerektiğinde sağ bek hatta sağ önde oynayabilecek bir isim. Dediğin gibi topla oynamayı seven bir oyuncu. Bize de böylesi gerekliydi. Veli gibi tek pasa dayalı, kaçak oynayacak oyuncu değil. Ama yaşı gereği en fazla iki yıl oynar. İnşallah sözleşmede ona göre yapılır. En fazla üç yıllık olur.
Kaldı sol bek ve forvet.tabi bence birde sağ açık ama yönetimden bu konuda hiç ses yok.devre arası veya seneyede bir sağ ve sol bek alırız ve toparlarız.
Mustafa Pektemek, Almeida ve Eneramo Neye yetmiyor ? 4-2-4 oynatmak gibi bir amac mı var anlamıyorum.. :)
Asıl mevkii sağ bek ama biz ön libero diye aldık. Kapalı kutu şuan bana kalırsa, izleyip göreceğiz. Ernst, Cisse, Guinti etkisi yaratır umarım.
Bu arada FM'de baktım, asıl mevkisi MC görülüyor.
ronaldinho ve fernandes in yanına 8 tane velli kavlak lazım
8 tane velli kavlakimiz yok ama 1 tane Veli Kavlak'imiz var idare edicekler artik.
Fanatik ve fotomaçla işim olmaz. Tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam o gazeteleri. İsmi geçenler ise, Guilherme Torres, Imbula Wanga ve Malanda şu an aklıma gelen isimler. Hepsi de genç; ama potansiyelli futbolcular. Birisini Marsilya yeni transfer etti zaten. G.Torres ise, Önder Özen'in üzerinde en çok durduğu isim. Önder Özen'i de biz bostan korkuluğu diye getirmedik. Bu isimler, hep onun eseri. Eğer o adamın söylediklerini değil de, kendi bildiklerini alacaklarsa, Önder Özen'in takımda kalması pek uzun ömürlü olmayacak gibi görünüyor.
Veli'ye ben de tercih ederim Atiba'yı, o başka bir konu; ama bize 30 yaşını geçkin yabancı bir futbolcu gelecekse, bu Ronaldinho olsun isterim; Atiba değil.
Diğer yazdıklarına da, genel itibariyle katılıyorum. Sağ açık transferi mutlaka şart. Ronaldinho da gelsin de, oynatacak bir yer elbet bulunur. Gerekirse, sistemi onun üzerine kurarlar. Ronaldinho bu sonuçta, boru değil.