Sayfa 416 / 480 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466 ... SonSon
12,451 ile 12,480 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

  1. #12451
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Paraya kıyıp Aykut'u alsak şu an çok mantıklı olacaktı ama işte.. ama...
    FM Gazetesi

  2. #12452
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Ersan için başkan 6 istiyoruz demişti; ama ona güven olmuyor ki! 4-5 arası bir fiyata satabilir. İnşallah öyle bir şey olmaz.

    Ben de dün Malaga, Ersan'dan vazgeçti diye bir haber okumuştum; demek ki doğruluğu yok.

  3. #12453
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Ronaldinho'da sona doğru!

    Ve Ronaldinho'nun menajeri İstanbul’da... Beşiktaş, Brezilyalı yıldız için önemli bir hamle yaptı. Ronaldinho’nun menajeriyle Türkiye’de masaya oturan siyah-beyazlılar, oyuncunun maliyeti için de sponsorlarla görüşüyor.





    Beşiktaş'ta Ronaldinho transferinde mutlu sona yaklaşıyor.

    Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldızın abisi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Roberto Assis akşam saatlerinde siyah-beyazlı kulübün davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Daha önce Beşiktaş'ın yaptığı teklif için süre isteyen Assis’in siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerim olumlu geçmesi üzerine ani bir kararla İstanbul’a gelmesi camiada heyecan yarattı.

    Geçen hafta Atletico Mineiro’nun Libertadores Kupası’nı kaldırmasında önemli rol oynayan 33 yaşındaki yıldız, Olimpia maçının ardından ayrılık sinyalleri vermiş, yeniden Avrupa'da forma giymek istediğini söylemişti.

    Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi aralık ayında sona erecek Brezilyalı futbolcu için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır... Siyah-beyazlılar, imza parası ve yıllık ücret için ismi sır gibi saklanan bir sponsor ile anlaştığı gelen haberler arasında... Dünyaca ünlü yıldızın abisi ve menajeri olan Roberto Assis’in İstanbul'da hem siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceği hem de sponsor firma ile masaya oturacağı öğrenildi.


    Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Assis 3 gün içerisinde İstanbul’dan ayrılarak son karar için Ronaldinho ile görüşecek.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  4. #12454
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Ronaldinho'nun bizim takımdaki pozisyonu eğer gelirse ne olacak anlayabilmiş değilim. Fernandes'in bu takımdan kesilmeyeceği kesin. Ronaldinho ve Fernandesli 3 lü orta sahaya DMC olarak en zirve zamanındaki Cambiasso'yu koysan dahi para etmez defansif olarak zayıf kalır. E Ronaldinho'yu kanat da oynatamayacağımıza göre? Bu adamın yeri nedir aklında bir fikir olan var mı ?

  5. #12455
    Nesil
    2009
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    5,135

    Default

    Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, geçen sezon PSV Eindhoven'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'un transferinin Beşiktaş'ın devreye girmesiyle tıkanma noktasına geldiğini belirterek, ''Atiba'yı Beşiktaş'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi'' dedi.

    Gencer, yaptığı açıklamada, Atiba ile yaptıkları görüşmelerde iki defa sona geldiklerini ancak birtakım sorunlar nedeniyle bir türlü mutlu sona ulaşamadıklarını ifade etti.

    İspanyol takımı Sevilla, Yunanistan'dan Olimpiyakos ve Panathinaikos, Hollanda ile İngiltere liglerindeki takımların da oyuncuyla ilgilendiğini bildiklerini anlatan Gencer, Atiba'yı Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna ettiklerini daha sonra oyuncu ile görüşen diğer takımlardan kaynaklanan maddi sorunlar yaşadıklarını kaydetti.

    Gencer, ''Biz bu maddi sorunların diğer takımların da girdiği transfer çalışmalarından kaynaklandığını düşünüyorduk. Dün akşam 22.00 itibarıyla Atiba son kararını kulübümüze açıklayacaktı. Futbolcunun Antalyaspor'u değil de başka bir kulübü tercih ettiği yönünde haber aldık. Bu kulübün kim olduğunu öğrendik ki maalesef günlerdir bizimle oyuncuyu karşı karşıya getiren kulübün Beşiktaş olduğu ortaya çıktı. Gündüz Beşiktaş kulübü yöneticileriyle yaptığım görüşmede Atiba'nın transferinin gündemlerinde olmadığını söylediler. Daha önce gündemlerinde olduğunu ancak kendileri için kapandığını belirterek 'Antalyaspor'a hayırlı olsun' dediler. Daha sonra geç saatlerde bu kulübün Beşiktaş olduğunu üzülerek duyduk'' diye konuştu.

    ''Beşiktaş'ta Transferi Yönetim Değil Bilic Yapıyor''
    Bu durumu telefonla arayarak, kulüp yöneticileriyle paylaştığını vurgulayan Gencer, şunları söyledi:

    ''Bana transferi Bilic yapmış olabilir dediler. Demekki Beşiktaş gibi bir camiada bu kadar yönetim, bu kadar kişi varken transferi hoca yapıyor. Transfer görüşmelerinden kendilerinin haberlerinin olmadığını ve Bilic tarafından transferin yapılabileceği söylendi ve biz üzüldük. Atiba'yı Beşiktaş'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi. Bu durumun hem Türk ekonomisi hem de Türk takımlarına zararı oldu, ülkemiz için de iyi olmadığını üzülerek söylüyorum. Bunlar tabiki bir duyum. Yarın daha da netlik kazanacak.''

    ''Beşiktaş bu durumu ne kadar Bilic'in üzerine atsa da yarın her şeyin gerçek yüzü ortaya çıkacak, bu hoş değil'' diyen Gencer, iki defa transferde bitme noktasına geldiklerini ve hatta transfere bitti gözüyle baktıklarını ifade etti.

    "Antalyaspor, Basite Alınmayacak Bir Kulüp"

    Gencer, şunları kaydetti:

    ''Beşiktaş ya devreden çıkacak veya Beşiktaş'a oyuncu imza atarsa transferde fiyat yükselmesine neden olan kulübün kim olduğu çok net açıklanmış olacak. Biz oyuncunun fiyatının yükselmesine Yunan takımlarının neden olduğunu düşünüyorduk. Bu kadar dostluklarımız, karşılıklı alışverişimiz olan bir kulüp ile Atiba yüzünden karşı karşıya gelmemiz çok üzücü. Beşiktaş kulübü asbaşkanı ile görüştüm. O da kamptaki yöneticilerle görüşüp 'bizim haberimiz yok, hoca transferi yapmış olabilir' demesi ne kadar kaçamak bir cevap olduğunun göstergesi. Oyuncunun menejeri ile de görüştüm ve bana kulübün Beşiktaş olduğunu iletti. Beşiktaş'a evet dediklerini söylediler. Beşiktaş, bugün bir açıklama yapılmaması yönünde futbolcudan söz almış. Kulüp olarak açıklama yapacaklarını iletmişler. Bizim bu kadar rahat herkese ulaşamayacağımızı sanıyorlar. Antalyaspor'u basite alıyorlar galiba. Antalyaspor'un basite alınmayacak bir kulüp olduğunu zamanla herkes öğrenecek.''

    Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'un transferinin gündemlerinden çıkarıldığını yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Bunun üzerine Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gencer, Beşiktaş'ın oyuncuyu transfer gündeminden çıkarması üzerine oyuncu ile görüşmelere başladıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.

  6. #12456
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ronaldinho'nun bizim takımdaki pozisyonu eğer gelirse ne olacak anlayabilmiş değilim. Fernandes'in bu takımdan kesilmeyeceği kesin. Ronaldinho ve Fernandesli 3 lü orta sahaya DMC olarak en zirve zamanındaki Cambiasso'yu koysan dahi para etmez defansif olarak zayıf kalır. E Ronaldinho'yu kanat da oynatamayacağımıza göre? Bu adamın yeri nedir aklında bir fikir olan var mı ?
    Gelsin de +4 olarak tribünde oturur



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  7. #12457
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Ronaldinho bu yahu her maçta iş yapar. Amc oynar büyük ihtimal
    FM Gazetesi

  8. #12458
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Tolga
    Serdar - Sivok - Franco - Sol bek
    Ön Libero
    Fernandes - Oğuzhan
    Ronaldinho - Forvet - Olcay

    gibi bir şey olabilir. Roni diyoruz ya! Bir gelsin de, oynatacak yer bulunur. Alex tarzı, forvet arkası da oynayabilir yardımcı forvet gibi.

  9. #12459
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Heyecan sardı beni Geliyor sanırım. Umarım olur.

    Edit: Bu arada Ronaldinho gelince Fernandes ile birlikte oynayacağından dolayı artık daha çok sağlam bi ön liberoya ihtiyacımız olmuş olacak. Tüm açıkları kapamalı. Tabi gelirse Ronaldinho
    FM Gazetesi

  10. #12460
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Bence siz 10 kişilik bir kadro kurun,Ronaldinho'yu da salın ortaya istediği gibi oynasın.Çok rahat çift hanelere ulaşır hem gol hem asist olarak.Basketbol tabiriyle sezonu double-double yaparak kapatır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  11. #12461
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta. (LİGTV)

    Bir menajer transferi daha. Antalya'ya gitmemiş miydi bu adam?

  12. #12462
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya
    Mesajlar
    1,274

    Default

    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta. (LİGTV)

    Bir menajer transferi daha. Antalya'ya gitmemiş miydi bu adam?
    Beşiktaş son anda devreye girdi demiş Antalyaspor'un başkanı.

  13. #12463
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Beşiktaş son anda devreye girdi demiş Antalyaspor'un başkanı.
    O açıklamada, Sevilla, Panathinaikos, Olympiakos gibi takımların yanı sıra, Hollanda ve İngiltere'den de bazı kulüplerin istediği yer alıyordu. Gerçekten böyle bir şey olsa, neden Türkiye'yi seçsin ki? Kaldı ki, gerçekten böyle bir şey varsa bile istemem gelmesini. G.Torres ya da daha farklı genç bir ismi alsak, kat kat çok sevineceğim.

  14. #12464
    Nesil
    2011
    Yer
    Adana
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2,410

    Default

    Atiba Hutchinson transferine karşı çıkan taraftarlar oyuncunun kaç maçını izlediler merak ediyorum. Bence gayet yerinde bir transfer oldu. Hatta Tolga Zengin ve Pedro Franco'dan sonra elle tutulur üçüncü transferimiz oldu diyebilirim. Hem ön libero, hem sağ bek oynayabiliyor. Esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda da gayet iyidir. Hollanda ligine merakım olduğu için epey izlemişliğim vardır Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş hem sağ bek, hem ön libero oynayabilen yönlü oyuncular. Ön liberoda kullanabileceğimiz Necip ve Veli'de var. Yani tam donanımlı bir ön libero alınmasa da eldeki isimlerde yeterli olacaktır. Bence iyi transfer Antalyaspor transfer ettiğinde çok şaşırmıştım hatta. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sakatlık sorunu da yok. Gayet güçlü, çevik ve fizik olarak iyi bir oyuncu. Teknik olarak ta fena sayılmaz hani.

  15. #12465
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Atiba Hutchinson transferine karşı çıkan taraftarlar oyuncunun kaç maçını izlediler merak ediyorum. Bence gayet yerinde bir transfer oldu. Hatta Tolga Zengin ve Pedro Franco'dan sonra elle tutulur üçüncü transferimiz oldu diyebilirim. Hem ön libero, hem sağ bek oynayabiliyor. Esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda da gayet iyidir. Hollanda ligine merakım olduğu için epey izlemişliğim vardır Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş hem sağ bek, hem ön libero oynayabilen yönlü oyuncular. Ön liberoda kullanabileceğimiz Necip ve Veli'de var. Yani tam donanımlı bir ön libero alınmasa da eldeki isimlerde yeterli olacaktır. Bence iyi transfer Antalyaspor transfer ettiğinde çok şaşırmıştım hatta. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sakatlık sorunu da yok. Gayet güçlü, çevik ve fizik olarak iyi bir oyuncu. Teknik olarak ta fena sayılmaz hani.
    Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.

  16. #12466
    Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    5,459

    Default

    Ronaldinho gelirse Beşiktaş buyursun Arena' da oynasın maçlarını Yazıktır dandik statlara kalmasın
    Football is simple,but Football Manager is not

  17. #12467
    Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir
    Yaş
    38
    Mesajlar
    626

    Default

    ronaldinho da byük ihtimal geliyor..

  18. #12468
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Hutchinson ve Ronaldinho'ya kesin gözüyle bakiyorum ancak tek korkum forvet alinmamasi. Almeida yollanip Adebayor gelse tadindan yenmez.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  19. #12469
    Nesil
    2011
    Yer
    Adana
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2,410

    Default

    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.
    Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.

  20. #12470
    Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,373

    Default

    Kendisini pek izlemedim ama okuduguma göre Atiba gecen sene PSV'de baska alternatif olmadigi icin mecbur sag bek oynadi asil mevkisi orta saha. Topla saglam topu cabuk kaybetmiyor. DM degilde daha çok CM.

  21. #12471
    Nesil
    2011
    Yer
    Adana
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2,410

    Default

    Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Kendisini pek izlemedim ama okuduguma göre Atiba gecen sene PSV'de baska alternatif olmadigi icin mecbur sag bek oynadi asil mevkisi orta saha. Topla saglam topu cabuk kaybetmiyor. DM degilde daha çok CM.
    Manolev vardı sağ bek devre arasında Fulham'a kiralanmıştı. O bölgede oynayan oyuncuları yetersizdi. Savunmada iki iyi oyuncu olsa şampiyonluğu Ajax'a kaptırmazlardı. Geçen sezon çoğunluk sağ bek oynadı ama bizde ortada oynayacağı kesin bir şey. Gerektiğinde sağ bek hatta sağ önde oynayabilecek bir isim. Dediğin gibi topla oynamayı seven bir oyuncu. Bize de böylesi gerekliydi. Veli gibi tek pasa dayalı, kaçak oynayacak oyuncu değil. Ama yaşı gereği en fazla iki yıl oynar. İnşallah sözleşmede ona göre yapılır. En fazla üç yıllık olur.

  22. #12472
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Kaldı sol bek ve forvet.tabi bence birde sağ açık ama yönetimden bu konuda hiç ses yok.devre arası veya seneyede bir sağ ve sol bek alırız ve toparlarız.
    FM Gazetesi

  23. #12473
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Mustafa Pektemek, Almeida ve Eneramo Neye yetmiyor ? 4-2-4 oynatmak gibi bir amac mı var anlamıyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  24. #12474
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Mustafa Pektemek, Almeida ve Eneramo Neye yetmiyor ? 4-2-4 oynatmak gibi bir amac mı var anlamıyorum..
    GS'nin forvetleri: Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Drogba.

    Ayrıca Almeida'nın gitmesi durumunda olan bir olası transferi konuşuyoruz zaten. Eneramo'dan da umutlu olmadığımızı işin içine katarsak...
    FM Gazetesi

  25. #12475
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    28
    Mesajlar
    2,729

    Default

    Asıl mevkii sağ bek ama biz ön libero diye aldık. Kapalı kutu şuan bana kalırsa, izleyip göreceğiz. Ernst, Cisse, Guinti etkisi yaratır umarım.
    Canım FEDA olsun sana !

  26. #12476
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Bu arada FM'de baktım, asıl mevkisi MC görülüyor.
    FM Gazetesi

  27. #12477
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,763

    Default

    ronaldinho ve fernandes in yanına 8 tane velli kavlak lazım

  28. #12478
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    8 tane velli kavlakimiz yok ama 1 tane Veli Kavlak'imiz var idare edicekler artik.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  29. #12479
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    39
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.
    Fanatik ve fotomaçla işim olmaz. Tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam o gazeteleri. İsmi geçenler ise, Guilherme Torres, Imbula Wanga ve Malanda şu an aklıma gelen isimler. Hepsi de genç; ama potansiyelli futbolcular. Birisini Marsilya yeni transfer etti zaten. G.Torres ise, Önder Özen'in üzerinde en çok durduğu isim. Önder Özen'i de biz bostan korkuluğu diye getirmedik. Bu isimler, hep onun eseri. Eğer o adamın söylediklerini değil de, kendi bildiklerini alacaklarsa, Önder Özen'in takımda kalması pek uzun ömürlü olmayacak gibi görünüyor.

    Veli'ye ben de tercih ederim Atiba'yı, o başka bir konu; ama bize 30 yaşını geçkin yabancı bir futbolcu gelecekse, bu Ronaldinho olsun isterim; Atiba değil.

    Diğer yazdıklarına da, genel itibariyle katılıyorum. Sağ açık transferi mutlaka şart. Ronaldinho da gelsin de, oynatacak bir yer elbet bulunur. Gerekirse, sistemi onun üzerine kurarlar. Ronaldinho bu sonuçta, boru değil.

  30. #12480
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default



    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •