neyse Aygün, kafandan dersaneye gitmemeyi düşündüğün bir an olursa bunu 18 şubat için kullan. bakalım belki yazın da yapabiliriz birşeyler.
Printable View
neyse Aygün, kafandan dersaneye gitmemeyi düşündüğün bir an olursa bunu 18 şubat için kullan. bakalım belki yazın da yapabiliriz birşeyler.
Pes yerine Fifa atın ankaradan kalkar gelirim :D
Fifacılar'ın karşımda şansları yok Özgürcüm.Şemsi abiye PES'te ilk yarı 4-5 atıp gitmiştim.Adam ondan sonra PES etmiş :p
@Rasengan
Gelmeyeceksen konu içerisinde kalabalık yapma koçum.
Noldu anıların mı depreşti :D
Hadi buluşalım beyler :D
Hafta sonuna ayarlanırsa denk getirebilirim (belki)
Haftaya bugün buluşacağız.
Saat kaç gibi ve nerede buluşulacak?
saat önemli değil de yer olarak Beşiktaş, Taksim falan olsun. karşıya geçmeyelim :)
Akşama doğru olsun birde. Böyle 3'den sonra flan. Uygun olur mu? Bu arada taksim, Beşiktaş çok iyi olur bana.
Benim için de anadolu tarafı daha iyi olur ama çoğunluk avrupaysa farketmez :)
Bende mi gelsem acaba:schaf:
Haftaya öğlenciyim dershanede ama gitmeme durumum var. Yani işin özü buluşmadan 1-2 saat önce belli olur benim gelip gelmeyeceğim.
Beşiktaş harika olur benim için. Sizin içinde uygunsa bana uyar.
Bu cumartesi toplaşıyorsunuz anladığım kadarı ile saat 18:00 gibi ben de aranıza katılabilirim Beşiktaş'ta olur iseniz. :)
Tamamdır Emre abi,bana özelden numaranı yollar mısın.
Bu arada buluşma yapacağımız gün en şiddetli kar yağışının bir sonraki günü. Yollar kapalı olur, trafik olur ona göre evden çıkın :)
Bulusma programında neler var. PES atılacaksa koşa koşa gelirim Beşiktaş'a :D
Var tabi Pes Fifa :)
Obaaaa. Gelebilitem çok yüksek. ;)
Aslında Playstation sarmıyor fazla.Ama gidelim diyen çok olursa gideriz.
Turnuva yaparız 1 tane. Sonra kalkarız o da günün sonuna dogru. Son yemekten önce. İyi olabilir öyle.
Beşiktaş'ta topluca rahat bir şekilde oturup muhabbet edebileceğimiz bir cafe düşünüyorumda... İsterseniz şöyle yaparız, aç olarak gelinirse önce karnımızı doyururuz, bunun için tavsiyelerim olabilir (Karadeniz Pide var harika döneri vardır hiç bir dönerciye değişmem, KFC ya da Burger'e de gidebiliriz). Oradan sonra böyle rahatça oturabileceğimiz bir kafe aklıma gelmiyor ama. Ben yarın okula gideceğim, bakar incelerim bir sağı solu.
Yemek - PS - Kafede çay ...
Beşiktaş'a gidipte döner yemeden olmaz zaten. :D
O karadeniz pide varya o karadeniz pide... Kilolarımın sebebi.
bana herşey uyar. fifa olmasın ama pes olsun :)
fifa'cı yoksa ps oynanam ben.:icon_biggrin:
Fifa oyun mu abi ya yapma Allah aşkına :D Arkadaş dedi çok iyi çok iyi. Orta sahadan 10 şut çekti 7si direkten döndü. Bir ver kaç yapıyorsun kale dibindesin. Çok basit bir oyun Fifa. Yıllardır aynı. Pes öyle degil. PC'de oynuyorum, professional'da Barcelona'yı yenmek o kadar zor ki. Yenemiyorum yani. Gerçekten Barça gibi oynuyorlar. Gerçeklik üst seviyede. Kaleciler eleştirildi yama çıkarttılar o da düzeldi. O yüzden her zaman PES derim ben ;) :p
Şemsi ben az buçuk biliyorum, oynarız.
Son durum böyle sanırım
18 Şubat Cumartesi,Beşiktaş (saati de belirleyelim bu arada)
--------------------------------------------------------
1-Genç Kartal
2-Nedvedmania
3-Ralf
4-Benbenim
5-Nocna Mora
6-El Barto (5'ten sonra aramıza katılacak bir aksilik olmazsa)
7-futureless (kesin değil)
8-Spy.94 (kesin değil)
9-Vieri (kesin değil)
Saat 13 ya da 14 gibi uygun olabilir o zaman. Öneri tabi benimkisi. Herkes uygunsa...