O zaman;
18-19 Şubat
--------------------
1-GeNç KaRTaL
2-Nedvedmania
3-Ralf
4-benbenim
5-Spy.94 (kesin değil)
O zaman;
18-19 Şubat
--------------------
1-GeNç KaRTaL
2-Nedvedmania
3-Ralf
4-benbenim
5-Spy.94 (kesin değil)
So what?
Saike
He pardon bizim o günlerde maçımız deplasmanda zaten. Kayseri maçıyla karıştırmışım. Sorun yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Almış olduğum bir son dakika haberine göre 19 Şubat'ta İstanbul ligi başlıyormuş.Orada çalışıyorum ben biliyorsunuz.Okulum da başlıyor bu hafta.Hafta içi uygun değil benim için.18 Şubat benim için uygun tarih olacak bu yüzden.
So what?
Saike
söz vermeyim ama bende gelmek için çabalayacağım
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
18 ya da 19 benim için fark etmez. İki gün için ne zaman derseniz o zaman gelirim. İstanbul Ligi ne oluyor Şemsi?
FM Gazetesi
Bende izlemek isterim aslında. Nerede oynanıyor maçlar?
FM Gazetesi
farketmez benim için. size hangisi uygunsa uyarım![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Obaa Mustafa Abi gelirsen çok iyi olur valla
18 Şubat
--------------------
1-GeNç KaRTaL
2-Nedvedmania
3-Ralf
4-benbenim
5-Spy.94 (kesin değil)
6-Vieri (İnşallah)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mustafa abi 10 kez gelmeye çalışıcam dediyse sadece 1 kere gelebilmiştir boşuna ümitlenme Cihan![]()
Aygün bir gün daha gitmeyiver ne olacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
neyse Aygün, kafandan dersaneye gitmemeyi düşündüğün bir an olursa bunu 18 şubat için kullan. bakalım belki yazın da yapabiliriz birşeyler.
Pes yerine Fifa atın ankaradan kalkar gelirim![]()
eto'o bitmiş.
Fifacılar'ın karşımda şansları yok Özgürcüm.Şemsi abiye PES'te ilk yarı 4-5 atıp gitmiştim.Adam ondan sonra PES etmiş![]()
@Rasengan
Gelmeyeceksen konu içerisinde kalabalık yapma koçum.
So what?
Saike