Originally Posted by RaSenGan Artık anca yaza olur abi (: Bırak bu ayakları Cihan Hatta ne tesadüfse tam da o gün abin eve PS3'ü kuracaktı Şu anda net olarak tam kuruşuş tarihini hatırlamıyorum ama emin ol senle oynarken daha evde PS3 yoktu. Dediğim gibi abim o gün kuruyor olabilir
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Şu anda net olarak tam kuruşuş tarihini hatırlamıyorum ama emin ol senle oynarken daha evde PS3 yoktu. Dediğim gibi abim o gün kuruyor olabilir Bırak sevinsin gariban 40 yılda bir yenmiş birini konuşsun
Screw you guys, I'm goin' home
Originally Posted by kalemci Pes yerine Fifa atın ankaradan kalkar gelirim Abi zaten herkes PES oynamıyor.Şemsi abi PES oynamayı bilmiyo mesela Yarısı Fifa oynuyo yarısı PES Originally Posted by Spy.94 Bırak sevinsin gariban 40 yılda bir yenmiş birini konuşsun Komik şey Originally Posted by Nedvedmania Şu anda net olarak tam kuruşuş tarihini hatırlamıyorum ama emin ol senle oynarken daha evde PS3 yoktu. Dediğim gibi abim o gün kuruyor olabilir Valla oynadıktan sonra bana söylediğin bahane oydu Cihan
Forum Rules