Ben hiç sanmıyorum devre arası takımın düzenini bozupta 11 adamı gönderip 11 adam alınmasını bira z saçma olur zaten ki Almeida ve Fernandes sorunu varken o kadar transferle uğraşsınlar bu pirlo yalandır gibime geliyor ama hayırlısı :D
Printable View
Ben hiç sanmıyorum devre arası takımın düzenini bozupta 11 adamı gönderip 11 adam alınmasını bira z saçma olur zaten ki Almeida ve Fernandes sorunu varken o kadar transferle uğraşsınlar bu pirlo yalandır gibime geliyor ama hayırlısı :D
3 yıllıkmı bu şimdi 34 yaşında değilmi tamam Pirlo'nun ölüsü yeterde adını duyunca herkez gibi bende heycanlanıyorum buda doğru alacağı yıllık ücret bahsedilense bu adama göre normal hatta 4 mil isteyen Ferdinin yanında hiç bile ama... işte aması var yaşı ve kontrat yılı...
Pirlo'nun seneye Arsenal de olacağı haberleri vardı. Beşiktaş'a geleceğini sanmıyorum.
Seneye demek ki ortasahamız;
Pirlo-----Oğuzhan
---Ronaldinho---
Daha geçen yıl taraftara FEDA dedirtirken şimdi Ronaldinho Pirlo gibi 35 yaşında adamlara milyonlarca Euro verilirse en basit tabirle "garip" olur.
Gelirlerse Pirlo ve Ronaldinho'nunda sonu Guti gibi olacak gibi hissediyorum.
kesinlikle pirlonun sonu guti gibi olmaz pirlo mevkisinin tarihte en iyilerinden ve gelme ihtimali o paraya yok bence türkiyede gelirse de galatasaraya gelir o bile imkansıza yakın
İmkansızlık yargısını Quaresma,Guti,Drogba,Sneijder transferlerinden sonra attık sanıyordum?
Pirlo 80 yaşında da gelse yine de en azından 1 sene Beşiktaş'ta oynamasını isterim.
Biraz garip olmuş , gerçi altta yorumlamışsın ama hepsinin gerekçesi var demişsin.
Roberto Carlos , Ariel Ortega , Hoojdonk , Anelka gibi oyuncular Fenerbahçe için.
Ghorge Hagi , Wesley Snjder , Dider Drogba gibi oyuncular Galatasaray için.
Q7 , Guti gibi oyuncular Beşiktaş için.
Bir alt da ki mesajın da ise Pirlo'yu herkes ister yazmışsın ona istinaden de ;
Anelka , Q7 , Drogba ve Snjder gibi oyuncuları da çoğu hoca isterdi herhalde :)
Drogba'nın ön plana çıkan özelliği fiziksel mücadelesiydi, uzakdoğu macerası sonrasında Avrupa'da pek rağbet görmedi çünkü riskli bir transferdi. Sneijder formsuzdu, Quaresma kötü nam salmıştı, Anelka ortalama üstü bir forvetti Avrupa standartlarında, fakat her takımda oynayabilecek seviyede değildi. Hooijdonk 34 yaşındaydı, falan filan.
Pirlo bana kalırsa zamandan ve yerden bağımsız olarak dünyanın en büyük futbolcularından, en büyük futbol zekalarından biri. 40 yaşında da olsa bir takımın kaderini belirleyecek hamleler ve paslar atabilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye getirilirse getiren takıma çok büyük saygı duyarım ve takdir ederim, fakat gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse ne mutlu Türk Futboluna :)
Dediklerini kabul ederim tabi göreceli bir kavram kim neden gelmiştir vs vs.
Ama arkadaşın yazısının sonunda yazdığı '' gelirse galatasaraya gelir o da imkansız gibi '' kavramı bu oyuncunun buraya gelebileceğini düşündüğünü belirtmiş pek ihtimal vermeyerek.Kaldı ki şöyle düşünelim Pirlo sezon sonu ayrılacağı kesinleştiği zaman Bjk 10 elma verse Herhangi bir Avrupa takımı 2 elma verse bence Pirloyu herkes burada izleyebilir o zaman :) Belki şu yorumuma yahu yapma Pirlo para mı düşünecek diyen olursa şu soruyu hemen sormak isterim cebinde 100 lira var 200 olsun istemezmisin :)
Pirlo konusunda bir çok teori üretilebilir, fakat artık futbol şirket olayına döndü. Bu sayede de her an, her klüp, her futbolcuyu kadrosuna katabiliyor. Pirlo'nun bu saatten sonra, kariyerini düşüneceğini sanmıyorum. Parayı basan alır gibime geliyor. Beşiktaş'ın kapısını çalan bir çok sponsor varmış. Demem o ki bekleyip göreceğiz.
Valla gelirse bayram ederim
Ben mali duruma göre galatasaraya gelir dedim pirlonun 4ten aşağı alacağını düşünmüyorum galatasaray şampiyonlar liginde oynuyor belki seneye de oynarsa maaşını da karşılarsa filan %1 ihtimalle gelir
Bu arada pirlo parayı düşünüyorsa ki bence düşünmüyor çok para verebilecek uzak doğu amerika takımları vardır
Parayı düşünüyor manasını çıkarmak yanlış olur benim yazdığımdan.
Benim demek istediğim şuydu çok takım ister atıyorum 10 takım istedi 10 takımdan 8 i 100 lira verdi 1 i 50 lira verdi Beşiktaş 150 verirse Beşiktaş'a gelmesi olası diyorum yani.Sadece tercih yapacak olsa parasını fazla alacağı yere gider dedim yani.
Milan'dan kalkıp juve'ye gitmiş bir adamdan bahsediyoruz.
Drogba avrupada oynayabilirdi fakat çin'i tercih etti.
bla bla bla.
Parayı veren düdüğü çalar. Carlos,drogba,guti. Bu adamların kariyerini ve oyunlarına dünyada futbol ile ilgilenen herkes saygı duyar. Fakat türkiye'ye geldiler. Raul'de gelebilirdi ama guti kadar egosu yüksek değildi. Pirlo'da raul karakterinde, pek ihtimal vermiyorum bize gelme durumuna ama yaşı türkiye'ye itiyor.
Umarım senin benim 3-5 kuruşuma onlarca kesinti ve vergi uygulayan mevcut vergi sisteminde görece daha adil bir düzene geçilir de, emekliliğine 1-2 adım kala hem tatil hem vurgun için ülkemize gelenler gelmez. Bu oyuncular için Avrupa'ya yakın Katar, BAE, Çin'den başka bir anlamımız yok. Taraftarların gözüne girip, ilah gibi tapılmak da çok kolay. Hakeme sürekli itiraz et, rakiple kavga et, kırmızı görünce armayı öp, kralsın. Oh ne güzel hayat.
Öyle hangi oyuncu olursa olsun hayatta gelmez gibi önyargılı cümleler kurmayın Süperlig ile ilgili son zamanlarda gerçekleşen transferler bunu söylettiriyor ben değil, Quaresma, Guti, Drogba, Sneijder,Roberto Carlos,Simao,Bruno alves,Sow vs bu oyuncular gelmeden kimse hanginiz gelebilir yorumu yapabilirdi? hiçbirimiz onun için büyük konuşmayın Futbol bu. Nasrettin Hoca ne demiş ; Parayı veren düdüğü çalar.:)
Anladım abi zaten Beşiktaş özelinde sormadım ben de ama bu saydığın oyuncuların çok ekstrem başarılar kazanmasını kimse beklemiyor ki. Kuyt Kupa şampiyonluğunda ve takımın UEFA'da yarı final oynamasında önemli role sahipti. Drogba'nın geldikten sonraki performansı malum. Malouda , Bosingwa ve Alves hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Zira Avrupa'da çok iyi giden bir Trabzon ve lig lideri bir Fenerbahçe var.
Guti tüm bunların dışında :icon_biggrin:
Önder Özen Pirlo ve Ronaldinho'yu yalanlamış. :(
Pirlo alınırsa çok büyük hata yapılmış olur bana göre.
Beşiktaş şuan oyunu hızlı ve koşarak oynayan genç ve dinamik bir takım. Neden bunu düşürmek istesinler ki ?
Bir de ben Pirlo gibi oyuncuların ülkemizde başarılı olacağına inanmıyorum. Çünkü bu tarz oyuncular geldiğinde topu ayağına alır almaz bir şey yapsın diye bakıyoruz. Bir mucize yapsın ve forveti karşı karşıya bıraksın ya da bir şut çeksin de gol atsın gibi görüyoruz.
Pirlo son baharlarını yaşayan bir efsane ve kesinlikle oyunculuğu tartışılmaz ama ülkemize gelirse eminim ki tartışılır hale gelecektir.
Umarım rakibimiz bu hamleyi yapar, bizim işimize gelecektir.
Barcelona Almeida'yı listeye aldı
http://www.haber1903.com/Besiktas-19...teye_aldi.html
:icon_twisted: