Sayfa 425 / 480 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475 ... SonSon
12,721 ile 12,750 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben hiç sanmıyorum devre arası takımın düzenini bozupta 11 adamı gönderip 11 adam alınmasını bira z saçma olur zaten ki Almeida ve Fernandes sorunu varken o kadar transferle uğraşsınlar bu pirlo yalandır gibime geliyor ama hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

3 yıllıkmı bu şimdi 34 yaşında değilmi tamam Pirlo'nun ölüsü yeterde adını duyunca herkez gibi bende heycanlanıyorum buda doğru alacağı yıllık ücret bahsedilense bu adama göre normal hatta 4 mil isteyen Ferdinin yanında hiç bile ama... işte aması var yaşı ve kontrat yılı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pirlo'nun seneye Arsenal de olacağı haberleri vardı. Beşiktaş'a geleceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Seneye demek ki ortasahamız;

Pirlo-----Oğuzhan
    ---Ronaldinho---

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Seneye demek ki ortasahamız;

Pirlo-----Oğuzhan
    ---Ronaldinho---
    Öyle bir orta saha olursa Oğuzhan'a da büyük şans doğar tabi eğer olursa o da böyle büyük bir fırsatı değerlendirir herhalde.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha geçen yıl taraftara FEDA dedirtirken şimdi Ronaldinho Pirlo gibi 35 yaşında adamlara milyonlarca Euro verilirse en basit tabirle "garip" olur.

Gelirlerse Pirlo ve Ronaldinho'nunda sonu Guti gibi olacak gibi hissediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Gelirlerse Pirlo ve Ronaldinho'nunda sonu Guti gibi olacak gibi hissediyorum.

bende aynı fikirdeyim en fazla 1 inin alınmasından yanayım takım oyunuysa pirlo bireysel yetenekse ronaldinho nasıl bir oyun tarzıyla oynamak istiyorsa bilic 2 sinden biri tercih edilebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

kesinlikle pirlonun sonu guti gibi olmaz pirlo mevkisinin tarihte en iyilerinden ve gelme ihtimali o paraya yok bence türkiyede gelirse de galatasaraya gelir o bile imkansıza yakın

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Daha geçen yıl taraftara FEDA dedirtirken şimdi Ronaldinho Pirlo gibi 35 yaşında adamlara milyonlarca Euro verilirse en basit tabirle "garip" olur.
    Ama bu sene yaptıkları anlaşma var Vodafone ile feda devri kapanmış olsa gerek.

İmkansızlık yargısını Quaresma,Guti,Drogba,Sneijder transferlerinden sonra attık sanıyordum?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    İmkansızlık yargısını Quaresma,Guti,Drogba,Sneijder transferlerinden sonra attık sanıyordum?
    Hepsinin bir gerekçesi var ama pirlo farklı bir adam şu anda onu dünyada istemeyecek teknik direktör yoktur wengeri de ister pellegrinisi de david moyesu da mourinhosu da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pirlo 80 yaşında da gelse yine de en azından 1 sene Beşiktaş'ta oynamasını isterim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    kesinlikle pirlonun sonu guti gibi olmaz pirlo mevkisinin tarihte en iyilerinden ve gelme ihtimali o paraya yok bence türkiyede gelirse de galatasaraya gelir o bile imkansıza yakın
    Biraz garip olmuş , gerçi altta yorumlamışsın ama hepsinin gerekçesi var demişsin.

Roberto Carlos , Ariel Ortega , Hoojdonk , Anelka gibi oyuncular Fenerbahçe için.

Ghorge Hagi , Wesley Snjder , Dider Drogba gibi oyuncular Galatasaray için.

Q7 , Guti gibi oyuncular Beşiktaş için.

Bir alt da ki mesajın da ise Pirlo'yu herkes ister yazmışsın ona istinaden de ;

Anelka , Q7 , Drogba ve Snjder gibi oyuncuları da çoğu hoca isterdi herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Biraz garip olmuş , gerçi altta yorumlamışsın ama hepsinin gerekçesi var demişsin.

Roberto Carlos , Ariel Ortega , Hoojdonk , Anelka gibi oyuncular Fenerbahçe için.

Ghorge Hagi , Wesley Snjder , Dider Drogba gibi oyuncular Galatasaray için.

Q7 , Guti gibi oyuncular Beşiktaş için.

Bir alt da ki mesajın da ise Pirlo'yu herkes ister yazmışsın ona istinaden de ;

Anelka , Q7 , Drogba ve Snjder gibi oyuncuları da çoğu hoca isterdi herhalde
    Drogba'nın ön plana çıkan özelliği fiziksel mücadelesiydi, uzakdoğu macerası sonrasında Avrupa'da pek rağbet görmedi çünkü riskli bir transferdi. Sneijder formsuzdu, Quaresma kötü nam salmıştı, Anelka ortalama üstü bir forvetti Avrupa standartlarında, fakat her takımda oynayabilecek seviyede değildi. Hooijdonk 34 yaşındaydı, falan filan.

Pirlo bana kalırsa zamandan ve yerden bağımsız olarak dünyanın en büyük futbolcularından, en büyük futbol zekalarından biri. 40 yaşında da olsa bir takımın kaderini belirleyecek hamleler ve paslar atabilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye getirilirse getiren takıma çok büyük saygı duyarım ve takdir ederim, fakat gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse ne mutlu Türk Futboluna

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Drogba'nın ön plana çıkan özelliği fiziksel mücadelesiydi, uzakdoğu macerası sonrasında Avrupa'da pek rağbet görmedi çünkü riskli bir transferdi. Sneijder formsuzdu, Quaresma kötü nam salmıştı, Anelka ortalama üstü bir forvetti Avrupa standartlarında, fakat her takımda oynayabilecek seviyede değildi. Hooijdonk 34 yaşındaydı, falan filan.

Pirlo bana kalırsa zamandan ve yerden bağımsız olarak dünyanın en büyük futbolcularından, en büyük futbol zekalarından biri. 40 yaşında da olsa bir takımın kaderini belirleyecek hamleler ve paslar atabilecek bir adam olduğunu düşünüyorum. Türkiye'ye getirilirse getiren takıma çok büyük saygı duyarım ve takdir ederim, fakat gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse ne mutlu Türk Futboluna
    Dediklerini kabul ederim tabi göreceli bir kavram kim neden gelmiştir vs vs.

Ama arkadaşın yazısının sonunda yazdığı '' gelirse galatasaraya gelir o da imkansız gibi '' kavramı bu oyuncunun buraya gelebileceğini düşündüğünü belirtmiş pek ihtimal vermeyerek.Kaldı ki şöyle düşünelim Pirlo sezon sonu ayrılacağı kesinleştiği zaman Bjk 10 elma verse Herhangi bir Avrupa takımı 2 elma verse bence Pirloyu herkes burada izleyebilir o zaman Belki şu yorumuma yahu yapma Pirlo para mı düşünecek diyen olursa şu soruyu hemen sormak isterim cebinde 100 lira var 200 olsun istemezmisin

Pirlo konusunda bir çok teori üretilebilir, fakat artık futbol şirket olayına döndü. Bu sayede de her an, her klüp, her futbolcuyu kadrosuna katabiliyor. Pirlo'nun bu saatten sonra, kariyerini düşüneceğini sanmıyorum. Parayı basan alır gibime geliyor. Beşiktaş'ın kapısını çalan bir çok sponsor varmış. Demem o ki bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Valla gelirse bayram ederim

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben mali duruma göre galatasaraya gelir dedim pirlonun 4ten aşağı alacağını düşünmüyorum galatasaray şampiyonlar liginde oynuyor belki seneye de oynarsa maaşını da karşılarsa filan %1 ihtimalle gelir

Bu arada pirlo parayı düşünüyorsa ki bence düşünmüyor çok para verebilecek uzak doğu amerika takımları vardır

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu arada pirlo parayı düşünüyorsa ki bence düşünmüyor çok para verebilecek uzak doğu amerika takımları vardır
    Parayı düşünüyor manasını çıkarmak yanlış olur benim yazdığımdan.

Benim demek istediğim şuydu çok takım ister atıyorum 10 takım istedi 10 takımdan 8 i 100 lira verdi 1 i 50 lira verdi Beşiktaş 150 verirse Beşiktaş'a gelmesi olası diyorum yani.Sadece tercih yapacak olsa parasını fazla alacağı yere gider dedim yani.

Milan'dan kalkıp juve'ye gitmiş bir adamdan bahsediyoruz.

Drogba avrupada oynayabilirdi fakat çin'i tercih etti.

bla bla bla.

Parayı veren düdüğü çalar. Carlos,drogba,guti. Bu adamların kariyerini ve oyunlarına dünyada futbol ile ilgilenen herkes saygı duyar. Fakat türkiye'ye geldiler. Raul'de gelebilirdi ama guti kadar egosu yüksek değildi. Pirlo'da raul karakterinde, pek ihtimal vermiyorum bize gelme durumuna ama yaşı türkiye'ye itiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Umarım senin benim 3-5 kuruşuma onlarca kesinti ve vergi uygulayan mevcut vergi sisteminde görece daha adil bir düzene geçilir de, emekliliğine 1-2 adım kala hem tatil hem vurgun için ülkemize gelenler gelmez. Bu oyuncular için Avrupa'ya yakın Katar, BAE, Çin'den başka bir anlamımız yok. Taraftarların gözüne girip, ilah gibi tapılmak da çok kolay. Hakeme sürekli itiraz et, rakiple kavga et, kırmızı görünce armayı öp, kralsın. Oh ne güzel hayat.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Umarım senin benim 3-5 kuruşuma onlarca kesinti ve vergi uygulayan mevcut vergi sisteminde görece daha adil bir düzene geçilir de, emekliliğine 1-2 adım kala hem tatil hem vurgun için ülkemize gelenler gelmez. Bu oyuncular için Avrupa'ya yakın Katar, BAE, Çin'den başka bir anlamımız yok. Taraftarların gözüne girip, ilah gibi tapılmak da çok kolay. Hakeme sürekli itiraz et, rakiple kavga et, kırmızı görünce armayı öp, kralsın. Oh ne güzel hayat.
    Abi ne zaman yaşlı ve kariyerli bir oyuncunun transferi gündeme gelse hep aynı şeyleri söylüyoruz da son zamanlarda böyle bir transfer örneği verebilir misin ? Benim aklıma gelmiyor şahsen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi ne zaman yaşlı ve kariyerli bir oyuncunun transferi gündeme gelse hep aynı şeyleri söylüyoruz da son zamanlarda böyle bir transfer örneği verebilir misin ? Benim aklıma gelmiyor şahsen.
    Guti, Drogba, Alves, Malouda, Bosingwa, Kuyt. Beşiktaş için soruyorsan eğer yazdıklarım genele yönelikti. Bu başlığa yazmamın nedeni çeşitli yaşlı yıldızların isimlerinin üstte zikredilmesi. Yoksa ülke geneline yönelik olarak düşündüğüm şeyler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Öyle hangi oyuncu olursa olsun hayatta gelmez gibi önyargılı cümleler kurmayın Süperlig ile ilgili son zamanlarda gerçekleşen transferler bunu söylettiriyor ben değil, Quaresma, Guti, Drogba, Sneijder,Roberto Carlos,Simao,Bruno alves,Sow vs bu oyuncular gelmeden kimse hanginiz gelebilir yorumu yapabilirdi? hiçbirimiz onun için büyük konuşmayın Futbol bu. Nasrettin Hoca ne demiş ; Parayı veren düdüğü çalar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Guti, Drogba, Alves, Malouda, Bosingwa, Kuyt. Beşiktaş için soruyorsan eğer yazdıklarım genele yönelikti. Bu başlığa yazmamın nedeni çeşitli yaşlı yıldızların isimlerinin üstte zikredilmesi. Yoksa ülke geneline yönelik olarak düşündüğüm şeyler.
    Anladım abi zaten Beşiktaş özelinde sormadım ben de ama bu saydığın oyuncuların çok ekstrem başarılar kazanmasını kimse beklemiyor ki. Kuyt Kupa şampiyonluğunda ve takımın UEFA'da yarı final oynamasında önemli role sahipti. Drogba'nın geldikten sonraki performansı malum. Malouda , Bosingwa ve Alves hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Zira Avrupa'da çok iyi giden bir Trabzon ve lig lideri bir Fenerbahçe var.

Guti tüm bunların dışında

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Önder Özen Pirlo ve Ronaldinho'yu yalanlamış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Önder Özen Pirlo ve Ronaldinho'yu yalanlamış.
    Ne zaman Önder Özen yalanlama yapsa, aklıma sezon başındaki 'transfer konusunda yalanlar söyleyebilirim' sözü gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pirlo alınırsa çok büyük hata yapılmış olur bana göre.

Beşiktaş şuan oyunu hızlı ve koşarak oynayan genç ve dinamik bir takım. Neden bunu düşürmek istesinler ki ?

Bir de ben Pirlo gibi oyuncuların ülkemizde başarılı olacağına inanmıyorum. Çünkü bu tarz oyuncular geldiğinde topu ayağına alır almaz bir şey yapsın diye bakıyoruz. Bir mucize yapsın ve forveti karşı karşıya bıraksın ya da bir şut çeksin de gol atsın gibi görüyoruz.

Pirlo son baharlarını yaşayan bir efsane ve kesinlikle oyunculuğu tartışılmaz ama ülkemize gelirse eminim ki tartışılır hale gelecektir.

Umarım rakibimiz bu hamleyi yapar, bizim işimize gelecektir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer