Bu akşam 19.30'da İstanbul'da olacak. Hoşgeldin Jose Ernesto Sosa.
http://i.hizliresim.com/V2JgZV.jpg
Printable View
Bu akşam 19.30'da İstanbul'da olacak. Hoşgeldin Jose Ernesto Sosa.
http://i.hizliresim.com/V2JgZV.jpg
Fiyasko olur gibi
Evet, sonradan ben de senin söylediğin gibi yazdığını okudum. Bana göre de, öncelik Linnes olmalı. Gerekirse Molde'ye ödenecek rakamı 500 bin euro daha arttırıp bitirmeliyiz bu transferi.
Sosa'nın fiyasko olacağını düşünmüyorum. Türkiye şartlarında iyi bir transfer. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; sağ açık, sol açık, orta ofans. Kariyeri de sağlam ve geçen sene La Liga şampiyonu, Şampiyonlar Ligi finalisti A.Madrid ile başarılı maçlar çıkardı.
Jose Sosa'yı 2-3 yıldır takip ediyorum. Bayern Münih, Napoli gibi takımlarda oynamasına rağmen bence kariyerinin en iyi döneminde. Adı geçen isimler içerisinde fiziği en iyi olan isim ayrıca duran top sorunumuzu da çözebilecek biri. Parası da fena değil. Bence iyi bir transfer, beklentileri karşılayacaktır.
Molde 50 puanda en yakın rakibi 45. Daha bitime 8 hafta var. Molde yense bile şampiyon olmuyor. Tabi kapanması güç bi fark ama matematiksel olarak iş bitmiyor. Yine de Linnes gitse de o fark kolay kolay kapanmaz. Kaliteli oyuncu Beşiktaş için önemli bir transfer olur kesinlikle.
Beşiktaş'ın gündeminde olan Bryan Ruiz, Beşiktaş'ın resmi twitter hesabını takibe aldı.
Sosayla birlikte Ruiz de mi geliyor diyeceğim de, hem maddi açıdan hem de kontenjan açısından çok zor bir iş artık. Sağ bek ve olursa bir orta saha alalım, yeter bize.
Fenerin işine dönecek bu iş. Hem Cardozo'yu hem de Emenike'yi bildirmişlerdi. Ruiz'in gelme ihtimali varsa şu saatten sonra ancak kiralık olarak olabilir. Öyle olursa çok iyi çok da iyi güzel olur yani.
Bence Sosa yerinde bir transfer maliyeti ve kumaşı iyi yani.. Tabi burada da uyum sürecini atlatırsa kan tutarsa tamamdır :) birde sağ bek transferi var. Linnes gelmezse Pereira gelsin. Bu arada Bryan Ruiz'in geleceğine inanmiyorum. Gelirse çok güzel olur ama sanmıyorum.
Bu bi ara FM'in ağır toplarından olan Sosa mı yoksa başka Sosa mı beyler
Joao Pereira kalitesi ve tecrübesiyle en az 3 sezon götürür Bjk'yi. Linnes alınacağına Pereira alınmalı bence.
Bu Linnes gelirse herkese benden çayyyy adam döktürüyor ya 3 maçtır izliyorum sağ kanadı her maç domine ediyor.
http://i.hizliresim.com/0b5ydY.jpg
Geldi koçusu.
Askerde hergün çıkar pırasa
İDO arada yakalanır lodosa
Sivil polisler yillarca bindi torosa
Beşiktaş'a hosgeldin Jose Sosa
sosa sosa dedikleri Arjantinli bir adam
Bryan Ruiz miş ben arfaymış hadi lan ordan
beşiktaşa hoşgeldin karaoğlan :D
Ulan ne adamsınız :D
Gecen sene atmde her oyuna girisinde oyunu mahfeden cocuk degil mi bu ?
Bence yararli olmaz ama hayırlısı olsun ne diyelim.
Sezer Öztürk ve Eneramo Başakşehirspor'da deniyor. Eneramo, G.Birliği ile anlaşamamış demek ki.
Bu arada;
Ahmet Nur Çebi: "Molde, bu akşam kazandı. Yani sağ bek mevkiine Norveçli Martin Linnes transferi ağırlık kazandı. Artık haber bekliyoruz."
Şu Linnes'i de alsak ;
------------------Tolga--------------------
Linnes---Pedro----Ersan-----İsmail
--------Atiba--------Oğuzhan-------
---------------Jose Sosa-------------
Pektemek------Demba---------Töre
5 yabancı ile temiz temiz oynarız. Yedek kulübesinde Kerim , Cenk , Veli , Necip , Olcay , Ramon, Sivok gibi oyunculara sahip oluruz. Alternatifli güzel bir kadro kurulmuş olur Linnes'in de gelişiyle.
Tolga
Linnes - Pedro - Ersan - İsmail
G.Töre - Veli - Atiba - Sosa
Ba - Pektemek
Sağ bek alın, yeter!
sağ bek gelsin herkeze benden çay.
Sağ bek ve defansif orta saha alamadık. Linnes, ocak ayına kaldı kesin olarak.
Ah ulan Molde, önce tamam dediniz, son anda niye vazgeçtiniz ki adamı vermekten! Kaç aydır istiyoruz zaten Linnes'i, bulsanıza siz de bir sağ bek! :icon_sad:
Umarım, İsmail ve Necip o bölgeyi götürürler ocak ayına kadar.
3 ayda bir sag bek bulamayan bu yonetimi ayakta alkisliyorum. Ciddiyim , saygiyla onunde egiliyorum. Kolay bir is degil.
Beşiktaş, Eneramo'nun sözleşmesinin feshedildiğini ve Sezer Öztürk'ün Başakşehir'e kiralandığını KAP'a bildirdi.