Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!
Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!
Last edited by Cengo : 31.Ağustos.2014 at 18:15
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Evet, sonradan ben de senin söylediğin gibi yazdığını okudum. Bana göre de, öncelik Linnes olmalı. Gerekirse Molde'ye ödenecek rakamı 500 bin euro daha arttırıp bitirmeliyiz bu transferi.
Sosa'nın fiyasko olacağını düşünmüyorum. Türkiye şartlarında iyi bir transfer. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; sağ açık, sol açık, orta ofans. Kariyeri de sağlam ve geçen sene La Liga şampiyonu, Şampiyonlar Ligi finalisti A.Madrid ile başarılı maçlar çıkardı.
Jose Sosa'yı 2-3 yıldır takip ediyorum. Bayern Münih, Napoli gibi takımlarda oynamasına rağmen bence kariyerinin en iyi döneminde. Adı geçen isimler içerisinde fiziği en iyi olan isim ayrıca duran top sorunumuzu da çözebilecek biri. Parası da fena değil. Bence iyi bir transfer, beklentileri karşılayacaktır.