Bu sayfadaki yorumların hepsi taraflı. Gerçekten böyle yapacaksanız oynamayalım.
Printable View
Senin yazdığın tarafsız olabilir, bu başlıkta bütün yorumlar ilk sayfadan itibaren taraflı. Tarafsız yorum mu istiyorsunuz, tek taraflı yorum mu istiyorsunuz?
12 yıldır asla ama asla iğneyi kendine batıramayan bir başbakanla yaşıyoruz arkadaşlar burada böyle ufak tefek şeylere takılmayın sen de tarafsız bakamadın vs diye , gerek yok ..
Yahu bu Akp milletvekilleri hala utanmadan nasıl millete yok katil yok illegal asker diyorlar şuan illegal bir asker varsa o da devletin yönetimi altında halkına yaratık gibi saldıran polistir.Chp'nin örgütleri destekledigi filan yok adam dün sabah bas bas bagırdı bunların olacagını bildigi icin evinize dönün cenazeden sonra dedi.Bu kurtarılmıs bölgelere özel harekat düzenlensin demis vatansever arkadasımız Kasımpasa'da dahil mi ? Dahilse bence de düzenlensin tarafsız bir sekilde olacaksa.Her olayda eline sopayı alan cıkıyor oradan bir engellensin artık.
Burak Karamanoğlu'nun Kimi ve Neyi savunduğundan çok KİM tarafından öldürüldüğü Tartışlmalı.
Yukarıda TARAFSIZ diye verilen yazıda çocuğun Siyasi görüşünü ispatlamak için bir yazı yazılmış.
öldüren kim DHKP-C denen, dün Berkin Elvan'ın Cenazesini Düzenleyen, Kızıl bayraklarını Tabutuna dolayan kişiler..
Berkin Elvan öldü diye 2 gündür böğürenler bugün bakıyorum da tık yok..
Demek ki mevzu Berkin Elvan değilmiş.
Bir ÇOCUK öldü diye sokağa çıkıp, başka bir ÇOCUĞU öldürenler ve onları savunanlar nasıl bir mantıkla hayatlarını yaşıyorlar merak ediyorum harbiden .
ben sana 2 ÖLÜ'DEN bahsediyorum sen bana aralarındaki farktan..
Sizin için önemli olan ÖLÜM değil, siyasi görüş demek ki..
Bu ekmek yalanını da kim uydurduysa harbiden helal olsun Milyonları kandırdılar bir ekmekle..
Ayrıca ne olursa olsun sen BİR ÇOCUK ÖLDÜ diyerek sokağa çıkıyorsun BAŞKA BİR ÇOCUĞU öldürüyorsun.
MANTIKLI MI BU ??
@joaquin
Ekmek yalanını evladını kaybeden aile uydurdu eminim cocugunu kaybeden ailenin tek derdi de bu konu hakkında yalan söylemektir.Öyle bir carpıtıyorsun öyle bir galeyana getirmeye calısıyorsun ki sende ısık gördüm gelecekte bir RTE olabilirsin.Ben kimsenin ölümü iyi demedim sadece bu ölümle Berkin'i kıyaslayan sensin catısmada ölmekle masum bir insanın ölmesi cok farklı seyler.
Senin de Erdoğan gibi 3-5 tane serserinin yaptığını bütün kitleye yıkman güzel olmuş.
Dostum biraz okuyun araştırın nedir ne değildir biraz bakın. Öldürülen çocuğun siyasi görüşünü açıklamak için yazılan yazıymış. Nasıl bir mantıkla bu çıkarımda bulunabildin merak içerisindeyim.
Başından beri herkes dursun bu şiddet , yeter artık diye yırtınıyor ama nedense göremiyorsunuz veya görmek istemiyorsunuz bunları. O çocuğu oraya , sokağa çağıranın hiç suçu yok değil mi ?
Bu zamana kadar yaşanan ölümlerin de Burak kardeşimizin de faillerinin Allah bin türlü cezasını versin. Ölmesin kimse. Bunu istiyoruz !
Kardeşim nefesiniz yetmediği zaman çamur atmaya başlıyorsunuz.
Milleti dünden beri Galeyana getiren sen ve senin zihniyetindekiler ben değilim...
şu yazıyı oku da çocuğun babasından nasıl öldüğü öğren.
Çatışma da mı ölmüş yoksa başka bir şekil de mi ?
Ancak işinize geleni okuyup yorumluyorsunuz gelmeyeni okumuyorsunuz bile..
yukarıda benim yaptığım yorumu ve kendi yaptığın yorumu oku bakalım kim 2 ölüyü birbiriyle kıyaslıyor ?
Sana Ben değil Kur'an-ı Kerim cevabını çok güzel veriyor.
"Onlara, "Yeryüzünde bozgun çıkartmayın" dendiğinde, "Tam tersine, bizler barış ve esenlik getirenleriz" demişlerdir.İyi bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat farkında değillerdir."
Bakara Sûresi. 11-12
Ayrıca sen yukarıda skor tahmini yapan arkadaşsın dimi 1-1 felan ..
İlla kıyas istiyorsanız
İkisi de eylemciydi.
Biri polisin silahı doğru tutaması nedeniyle gaz kapsülü ile başından vuruldu,
Biri sözde 'milis' tarafından ateşli silahla kasten başından vuruldu.
Güzide spor kulüplerinden taziye, millet düşmanı sözde sanatçılardan 'Burakcan ölümsüzdür' tweeti, çok saygıdeğer sermayedar Cem Boyner'den de dün yaptığı gibi mağazalarında müzik yayınını kesmesini beklemek gerçekçi olmaz değil mi? Bu millet zaten ne olduklarını, dertlerini çok iyi biliyor.
Sana göre eylemciydi Berkin cünkü öyle görmek istiyorsunuz o cıkan fotografın olaydan 17 gün önce cıktıgını ceken kisi söylüyor ama öyle görmek istediginiz icin bunlar sizin icin önemsiz adam öldürmeye giderken ölen biri icin taziye vermek pek mantıklı gelmiyor ama sonucta bir insan öldügü icin Allah rahmet eylesin.
Ben kimse ölsün istemiyorum.Kimsenin canı yansın ağlasın istemiyorum.Orada canı yanan hep halk oluyor.Baştakiler gram zarar görmüyor.Onların hırsı,nefreti,egosu yüzünden bir çok insan yaralandı,darp edildi,öldürüldü.Kazanan kim oldu ? Kimse.Kaybeden kim oldu ? Ölenlerin aileleri,arkadaşları,kısacası onları sevenler kaybetti.
Bir hiç uğruna bir çok can kaybı yaşandı.Bunların yaşanmaması için bu baskıcı,nefret ortamında dışarıya çıkıp protesto yapmamak gerekiyor.Kısacası,dışarıya çıkmayın devlet terörü var.
Ben sadece birazcık olsun insancıl düşünebilmenizi istiyorum :)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Şunu bir kerecik olsun izleyin yine kabul etmeyeceksiniz ama izleyin yine de :)
Ölümü neden bu kadar büyütüyorsunuz her canlı ölümü tadacaktır, hergün birsürü insan ölüyor her nefes alışımızda sıra bize geliyor, her ölen insan için yürüyüşe mi çıkmamız gerekiyor ? Konu dediğiniz gibi insanlıksa dünyada hergün katliam yaşanıyor Berkinden daha genç insanlar katlediliyor, orada toplanan arkadaşlar o insanlar içinde yürüyebilecek kadar yüreklimi yoksa amaçları farklı mı ? Amacı farklı olanla zaten münakaşaya gerek yok. Ha ırkçılık yapıp banane dünyadan diyenleriniz varsa 2 günde 2 polisimiz ve koruduğu vatandaşlarımızda ölümü tattı, onlar içinde yürüyebilir misiniz ?
Önce dünyanın amacını kavrayın sonra gelip burda özgürlük nidaları atın, siz düşüncelerinizle zaten hapis durumdasınız, eminim günahlarınızın bolluğundan dolayı ölmekten korkuyorsunuz yada tek yaşam burası olduğuna inanıp yaşam bitmesin istiyorsunuz, olabilir ama 15 yaşında günahı olmayan çocuğu bırakında asıl hayatında rahata kavuşsun mekanı cennet olsun.
https://www.facebook.com/photo.php?v=530660153719648
Sende bunu izle ..
Sana bunun gibi 100 tane daha video foto vs. çıkartabilirim ama nafile tabi ki..
1 - Ben o 1-1 muhabbetini birisi Burak'ın ölümüyle ilgili eylemcilerin işi diye haber koydu diğeri değil diye koydu olarak yaptım. Ölü sayısı olarak değil. Öyle aşağılık bir davranış içerisine ömrüm boyunca girmedim , girmem.
2 - Şahsım adına asla ve asla ölümün kıyasını yapmadım , yapmam. Söz konusu olan insan hayatı. Nasıl öldüğü değil.
3 - Burak'ın babasının açıklamaları 14:03'te eklenmiş ben 13:09'da eklemişim buraya. Yani işine geleni okuyup okuyamama durumunda biraz kendi kalene gol atmışsın.
4 - Buraya bizzat şahit olduğum , içinde bulunduğum salı günkü Bursa olaylarının da videosunu koydum ve açıklamasını yaptım. Benim yanımda saatlerdir yaşına başına, ağrıyan ayaklarına bakmadan , elinde Berkin'in fotoğrafıyla yürüyen yaşlı teyzeye terörist damgası yapıştırmaktan başka bir şey değil o haltı yiyenleri genellemekle yaptığınız. Polisle bir olup gencecik Ali İsmail'i vahşice öldürenleri "işte bunların hepsi böyle" , " işte başbakanın destekçileri" dersek olmaz değil mi ? Olaylarla en ufak alakası olmayan , maksadı tamamen masumane olan insanlar da var.
Son olarak "biz buraya barış getirmeye geldik" diye gelip 10 senedir milyonları katleden amerikan askerinin sağ salim evlerine dönmelerini dileyenin de kim ve günümüzde nelere sebep olduğunu biliyoruz.
Hadi selametle.
Berkin Elvan'ın Cenazesi
http://www.tgrthaber.com.tr/files//s_249099624.png
Burak Karamanoğlu'nun Cenazesi
https://pbs.twimg.com/media/Bim2qM7IQAAbzNl.jpg
Daha da yazmam..
Günümüzün ihtiyacı: Merhamet
bugünü düşünerek izlemenizi tavsiye ederim
[YOUTUBE="NQMmFCiWudo"] Reis Bey[/YOUTUBE]
Tabutları mı kıyaslıyorsunuz ? Ne yaptığınızın farkında mısınız ?
Tamam beyler ölen öldü giden gitti. Uzatmayın daha fazla.
Beyler gördüğüm kadarıyla konu Berkin'den çıktı. Eğer siyasete dem vuracaksınız lütfen başlamayın. Burası siyaset forumu değil. Kurallara göre bu tür tartışma başlatan kişi veya kişilere yaptırım uygulanacaktır. Bu yüzden Berkin veya Şehitlerimizin hakkında birşey söylenmeyecekse lütfen söylemeyin.
Bu konuya hiç bakmadım. Özel mesaj yüzünden böyle bir konunun açıldığını gördüm.
Eminim yine iki taraf da birbirine girmiştir. Başımızda halkı kin ve nefrete sürüklemekten hapis yatmış biri varken böyle kutuplaşmamız son derece doğaldır.
Başbakanınızın dediği gibi. O adam öldürmedi, çalmadı. Ben de konuyu kitlemedim. Birazdan da açmayacağım. Konuyu açmadığım zamanda da sadece taziye mesajları olsun lütfen.
Hem Berkin'in, Hemde Burak'ın Yattıkları Yeri Nur, Mekanları Cennet Olsun. İkiside Bu Kara Düzeninin Karanlık Yollara Alet Olmuş Gençler.
Bu Kara Düzen Siyaset Devam Ettikçe Daha Çok Ölen Olur Allah Milletimize Akıl Fikir Versin. Bizi Sapıttırmasın Bu Fani Dünyada
Ölenlerin hepsini Allah rahmet eylesin. Ölümler elbette acı. Hiç birisini hiç bir şekilde ayırt etmiyoruz. Hepsi vatan evladı...
Dün kaybettiğimiz canlara da Allah rahmet eylesin. Bu ölümlerin nedeni kendisini ülkenin sahibi olarak gören zihniyettir. Taksim direnişinin başından beri ortamı sakinleştirmek yerine koltuk sevdasından polisi insanlıktan çıkartan emri veren, ortamı yumuşatmak yerine nefret tohumları serpen, evde zor tuttuğu canlılara sahip olduğunu iddia edenlerdir.
Burada da görüldüğü gibi Sayın Başbakan ve onun zihniyetine muhalif olanlar devlet düşmanı, millet düşmanı. Siz kimsiniz ki sizden gayrısını devlet düşmanı olarak görebiliyorsunuz? Yolsuzlukları, hırsızlıkları, alenen katillikleri ortaya çıkar ama bunları inkar etmedikleri gibi bunları dillendirenleri devlet düşmanı, ülke düşmanı ilan ederler. Başbakan ve onun arkasında yürüyenler devlet değil. Onlara yöneltilen suçlamalar devlete düşmanlık değil. Bu ülkenin sahibi Tayyip Erdoğan ve AKP değil. Bu ülke bu halkın. AKP, CHP, MHP, SP, BDP, HDP, Türk, Kürt, Ermeni, Rum, Laz, Arap, Süryani, Müslüman, Hıristiyan, Yahudi, dinsiz, vb, tüm herkesin. Başbakan kendisini Osmanlı'nın devamı olarak görüyor olabilir ama padişah değil. Seçimle gelmiş, kanunlarla belirli yetkilere sahip, haddini aşarsa gerekli cezayı alması gereken bir şahıs.
Özgürlük için özgürlüğün öldürüldüğü yerdeyiz
başın sağolsun adalet kalkınmana taş atanlar utansın
yanlış anlaşılmasın sadece taziye...
Şu zafer işaretinide belli bir kesime mâl etmekte ayrı bir saçmalık. Ayrıca bütün ölümlerin tek sorumlusu ver şuanki iktidar kimse kusura bakmasın ne milleti sakinleştirmeye çalıştı ne de geri adım atmaya.
Umarım sonuna kadar okursunuz arkadaşlar.Biraz geçmişe gidelim.Bundan 1-2 sene önce aramız ne kadar iyiydi değil mi buradaki insanlarla.sakaryAli,bundan 10 sene öncesine gidelim ne zaman polisle halkımız bu kadar birbirine girdi.Ne zaman bu halk polise kin duyup nefret etmeye başladı.Allah'a şükür dinimiz tek,aynı bayrak altında ırklarımız,kanlarımız ne kadar farklı olsa da beraber yaşadık bunca sene de.Ama her zaman Türk olmaktan gurur duyarak yaşadık.
Yolcu kardeşim isim Ahmet sanırım.Bizim sizinle derdimiz yok sen dersin ki kardeşim diyemezsin bana derim bundan 2-3 sene önce nasıl diyorsam yine derim.Bizim derdimiz ne aslında kendimizi değil hepimizi düşünüyoruz.Birileri ölüyor insanlar sokakta birbirlerinin canlarını alıyor.Kur'an'ı tamamen okuyan var mıdır aranızda bilmem ama şöyle buyurur " Müslümanın canı bir başka Müslüman'a haramdır."Bize öyle şeyleri öyle tatlı dille anlattılar ki günahı sevap sevabı günah sandık.Bizim burada canımız ciğerimiz parçalanırken onlara hiç bir şey olmadı onlar bizi yine sahte vaadlerle birleştirmeye çalışanlar oldular.Bir politakacıyı peygamber ilan ettik.Bizler futbol maçıyla,dizilerle,oyunlarla uğraşırken ülke elden gitti.Sana da sorayım bundan 10 yıl önce birbirimizi satırla kovaladık mı ve ya ağza alınmayacak hareketler ettik mi ? Onlar birbirilerine laf yetiştiriyorlar hepsi birbirini suçluyor.Bizse bunlara saygı duyuyoruz.
Hasan hocam,yakında bu ülkenin hiç bir metrekaresi bizim olmayacak.Onlara lanet edip ülkemizi korumaya çalışırken birbirimizden olduk ve değerlerimiz yerle bir oldu.Başımızdaki adamı savunup o ne derse doğrudur derken alacağımız maaşı,ay sonunu nasıl getireceğimizi düşündük.Şunu unutmayalım eğer bir bu ülke elden giderse zamanında taşlarla sopalarla çatıştığımız kardeşlerimizle aynı evde kalıp ocakta pişen aynı yemeği yiyebiliriz ve birbirimizin yüzüne utançla bakıp başımızı öne eğebiliriz.Ama işte o zaman çok geç olacak.Onlar bolluk içinde yaşayıp kuralları koyarken bizler canımızın istediği şeyi almak bir yana dursun bankaları alan borcumuzu nasıl öderiz diye düşündük.Yapacağımız en güzel şey sessiz olmaktır kavga yok,küfür yok.Ülkenin başına kimin geçtiğinin ya da onun oraya kimin koyduğunun önemi yok artık.Önemli olan tek şey,senin duruşun senin onurun.Tekrar söylüyorum bizim sizle hiç bir derdimiz yok,derdimiz bizleri bu hale getirenlerle bizi aldatanlarla.Senin ölmen veya acı içinde yaşıyor olman bu adamların umrunda bile değil.Ama şunu emin olun sen borç içinde yüzüp acılar çekerken onlar bankadaki paraları saymakla meşguller.Birileri de ne giyemeyeceğini ne de yiyemeceğini düşünür.Eğer ülkeni korumak istiyorsan bilgi sahibi olmalısın aksi taktirde göreceğimiz tek şey ülkenin elden gidişi olacak.Allah yardımcımız olsun.
Arkadaşlar ben sizden sizin sandığınız kadar nefret etmiyorum. Nefreti bırak kin ve sevgisizlik de beslemiyorum.
12 13 sene öncesine kadar insanlar birbirlerini satırla kovalıyor muydu hayır. Öyle krizler geçirdi ki o dönemde ülke birbirlerine satır sallayacak hali yoktu herkes bi şekilde krizden çıkmaya çalışıyodu. bunu hükümet geldi bolluk getirdiye bağlamıcam ama o zamanları çok iyi hatırlıyorum
Ben şuna inanıyorum. Eğer Türkiye söylediği giib bölünmüş güçsüz olsaydı içten ve dıştan bu kadar saldırı almazdı. Bana göre bunu vurgulamak istiyorum bana göre ülkenin güçlenmesini birileri istemiyor ve devreye bir sürü bölücülük tohumları saçıyor. Hükümet de muhalefet de herkes hata yapmıştır ama hata yapmaması gereken tek kişi devleti yöneten hükümettir ve halk da hatasına göre payını biçip 30 martta karnesini verecektir. yüzde yetmişiniz buna güleceksiniz biliyorum.
ama şunu da biliyorum birbiriyle hayatta kucaklaşmayacak merciler bir araya gelip bi devlete saldırıyorsa ben en başta devletim için desteklerim mevcut iktidarı.
bu ülke ne zaman kendini toplasa tokat yiyor
tam toparlanıyor sağ sol muhabbeti çıkıyor
onu atlatıyor tekrar kalkmak istiyor pkk
30 sene uğraşıyorsun 30 bin şehitten sonra tam pkk bitti diyorsun malum olaylar.
ben geniş çerçeveden bakıyorum olaylara istanbuldan değil orta doğu asya avrupa hatta dünya gözüyle bakıyorum
kimseden de fikrinden dolayı nefret etmiyorum en önemlisi de bu
hakkımızda hayırlısı diyelim hayra kalın
Hepiniz iyi niyetli insanlarsınız, herkes farklı bir siyasi görüşte, zaman zaman herkes kendini kaybedebiliyor, aslında ortak bir nokta var, herkes ülke nasıl iyi olur diye düşünüyor. Herkesin bakış açısı farklı, saygı duymak gerekir. Bazen biraz objektif olmak gerekiyor, zaman zaman bunu da yakaladığımızı düşünüyorum. Sıkıntı bukadar büyüdüyse bence bunun tek sebebi baştaki partinin tek başına iktidar olmasıdır. Umuyorum ki önümüzde ki seçimden bir koalisyon hükümeti çıksın. Çıkarsa herkes görecek ki bu olaylar büyük oranda bitecek. Şu anda tek temennim bu.
O dediklerimin belirli bir kitleye değil bütün metini vurguladım sadece aralara isminizi koydum farklı düşüncelere sahibiz diye dediğim gibi düşünceler öyle kolay kolay değiştirilemez.Ben kim neyi tutarsa tutsun o kişiyi seviyorum.Tek temennim insanlar ölmesin,birbirimiz yüzüne bakacak yüzümüz olsun.