Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 209 sonuç

Konu: Berkin Elvan Ölümsüzdür

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben aynı duruşu gezi olaylarında da sergiledim ve başta yöneticilerden özellikle Aydın kardeşim olmak üzere çok büyük tepkiler aldım Ne öğretmenliğim kaldı ne de adamlığım ama olsun... Vatan için biz herşeyimizden geçeriz. Siyasi emeller için, bir iktidarı devirmek için ya da iktidar olabilmek için şu anda mevcut olan tüm siyasi iradeler ( MHP içlerinde en masum olanı ) bu kirli oyunu kendilerine göre ayarlamaya çalışıyorlar... Sokağa dökülen insanların arasında iyi niyetle ,üzüntüyle bunu yapanlar olmasına rağmen , büyük çoğunluğun bu siyasi iradeler tarafından kışkırtılan ve kötü emellere hizmet eden kişiler olduğuna inanıyorum... Dediğim gibi olaylar örgütlü ve eş zamanlı yapılıyor... Umarım bir an önce şu seçim geçer de biraz olsun durulur güzel memleketim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Del Piero_10 Misafir

Seçimden önce mi olur, sonra mı, polis mi, özel harekat mı yapar bilmem, artık bu sabıkalı sözde ''kurtarılmış'' bölgelere topyekün bir harekat yapılması elzem hale geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 kardeşimiz vefat etti. Neyseki başbakan açıkladı Allahtan piyasalar etkilenmemiş bu olaydan. Şimdi rahat olabilir vicdanlar...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben aynı duruşu gezi olaylarında da sergiledim ve başta yöneticilerden özellikle Aydın kardeşim olmak üzere çok büyük tepkiler aldım Ne öğretmenliğim kaldı ne de adamlığım ama olsun... Vatan için biz herşeyimizden geçeriz. Siyasi emeller için, bir iktidarı devirmek için ya da iktidar olabilmek için şu anda mevcut olan tüm siyasi iradeler ( MHP içlerinde en masum olanı ) bu kirli oyunu kendilerine göre ayarlamaya çalışıyorlar... Sokağa dökülen insanların arasında iyi niyetle ,üzüntüyle bunu yapanlar olmasına rağmen , büyük çoğunluğun bu siyasi iradeler tarafından kışkırtılan ve kötü emellere hizmet eden kişiler olduğuna inanıyorum... Dediğim gibi olaylar örgütlü ve eş zamanlı yapılıyor... Umarım bir an önce şu seçim geçer de biraz olsun durulur güzel memleketim...
    Hocam dünden beri anlatmaya calıstığımı çok güzel ifade etmişsin teşekkür ederim .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu ülkede ne vicdan ne de fikir özgürlüğü kaldı.Buna alışmak lazım.İşi gücü hakaret olan,iftira olan,yalan dolan olan birinin yönettiği ülke de ne olabilir ki ?

Şehidine kelle diyen birinin zaten o yitip giden canlara üzülmesini beklemiyorum ben.İnşallah halkımız gerçeği görür ve er ya da geç sandıkla gider.Gerçi gitse bile yüzsüz yüzsüz ''komplo'' falan der.Neyse işte bunların hesabı o gittikten sonra mahkeme de sorulacak inşallah.Halkın vicdanını,umudunu,fikrini çalan bir adam nasıl savunma yapacak onu düşünemiyorum işte.O kişiyi ve fikrini savunanlarda savunmaya devam etsin,rica ediyorum bu mesaja da cevap vermesinler,verirlerse ben cevap vermeyeceğim çünkü.Zamanında çok tartıştık,artık tartışmak yersiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Allah rahmet eylesin. Biraz vicdanını, insaniyeti kaybetmemiş herkes bunu der. Bunu demeyen hatta oh olmuş diyen, borsa ve döviz etkilenmez diyenlerin insanlığından şüphelenirim hangi siyasal ve dünya görüşünden olursa olsun

Polis de gösteri yapanlara çiçek atıyor. Tomalar, gaz fişeklerini, plastik mermiler atmıyor, insanlara sevgi ile sarılıyor, sivil polislere sopalar verilmiyor...Paralel evrende yaşıyoruz herhalde.
    Polisin olmadığı hangi eylemde olaylar çıkmış..
    Biz her türlü şiddete karşıyız devletin de göstericilerin de..İnsan olan anlar, ideolojik at gözlüklerimizi bir kenara bırakalım..Önce insaniyet.
    İnsaniyet ve vicdan öldü mü artık bu Ülkeyi hiç bir şey kurtaramaz..
    Last edited by Nedvedmania : 13.Mart.2014 at 18:12

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dün gece Ahmet Küçüktağ isimli bir polis memuru kendi meslektaşından gelen biber gazından etkilenerek, Burak Can Karamanoğlu isimli bir sivil gencimiz de Okmeydanı alanlarında hayatlarını kaybettiler. Öncelikle ikisine de Allah rahmet eylesin ve ailelerine sabırlar versin! Demem o ki; sivil ya da polis, Alevi ya da Sünni, Çerkez ya da Arap, Türk ya da Kürt, sağcı ya da solcu, dindar ya da komünist... Hepsi aynı cevherin damarlarıdır. Ölmesinler!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de çıkayım Burak'ın arkadaşının yazdıklarını koyayım skor 1-1 olsun tekrar atağa geçin , yeni resimler , paylaşımlar arayın. Bu mudur yani ?

Protestocuların içinde olayı amacından saptırmaya çalışanlar var evet ama polisin yaptığı bu olay pire için yorgan yakmaktan başka bir şey değil.

Salı günü Bursa'daki yürüyüşte ben de vardım. Nereden baksanız 10.000 kişi vardı yürüyüşte ve yaklaşık 3-4 saat boyunca en ufak bir olaya mahal vermeden yürüdük , sloganlarımızı attık. Kimsenin saçının teline zarar gelmedi. Polisle konuşup anlaştık düşünün TOMA'ları yürüdüğümüz yoldan aşağıya kaydırdılar. Kendileri AKP İl Başkanlığını koruyorlardı ve o binanın önünde de sadece slogan atıp 1 saate yakın durduk. Ne zaman ki grubu yönlendiren kişilerden "arkadaşlar yarın tekrar toplanacağız , artık dağılma vakti" anonsu yükseldi, aradan 5 dakika geçmeden 3-5 tane afedersiniz it binaya bir şeyler yağdırmaya başladılar ve bakın o 3-5 tane it nelere sebep oldu;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10203474972579485

http://beyn.org/burakcan-karamanoglu...-perde-arkasi/

TARAFSIZ.
    Last edited by Nedvedmania : 13.Mart.2014 at 18:17 Reason: Mesajlar Birleştirildi

Del Piero_10 Misafir

Hani yabancılarda bir deyim var ya

'Kendi ilacından tattırmak' diye

Aylardır milleti ak-it, hırsız, katil bilmem ne diye aşağılayanlara gelsin

http://www.aksam.com.tr/siyaset/cani...i/haber-291810

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hani yabancılarda bir deyim var ya

'Kendi ilacından tattırmak' diye

Aylardır milleti ak-it, hırsız, katil bilmem ne diye aşağılayanlara gelsin

http://www.aksam.com.tr/siyaset/cani...i/haber-291810
    Bak ben ortaya tarafsız bir inceleme yazısı koydum , sen tarafın ağzından açıklama koyuyorsun. Böyle yapacaksanız oynamayalım.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bak ben ortaya tarafsız bir inceleme yazısı koydum , sen tarafın ağzından açıklama koyuyorsun. Böyle yapacaksanız oynamayalım.
    Bu sayfadaki yorumların hepsi taraflı. Gerçekten böyle yapacaksanız oynamayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sayfadaki yorumların hepsi taraflı. Gerçekten böyle yapacaksanız oynamayalım.
    Kalın ve büyük harflere dikkat.

Del Piero_10 Misafir

Senin yazdığın tarafsız olabilir, bu başlıkta bütün yorumlar ilk sayfadan itibaren taraflı. Tarafsız yorum mu istiyorsunuz, tek taraflı yorum mu istiyorsunuz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Senin yazdığın tarafsız olabilir, bu başlıkta bütün yorumlar ilk sayfadan itibaren taraflı. Tarafsız yorum mu istiyorsunuz, tek taraflı yorum mu istiyorsunuz?
    Neye göre kime göre böyle bir yorum yapabiliyorsun ? Bir çok kişi işi siyasete katmadan yorumlar yaptı ancak sen taraflı baktığın için o yorumları tarafsız göremedin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu söylediklerine kendini de dahil ediyorsundur umarım; çünkü dikkat ediyorum, taraflı yorum yapanlardan biri de sensin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

12 yıldır asla ama asla iğneyi kendine batıramayan bir başbakanla yaşıyoruz arkadaşlar burada böyle ufak tefek şeylere takılmayın sen de tarafsız bakamadın vs diye , gerek yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

12 yıldır asla ama asla iğneyi kendine batıramayan bir başbakanla yaşıyoruz arkadaşlar burada böyle ufak tefek şeylere takılmayın sen de tarafsız bakamadın vs diye , gerek yok ..
    Anıl Özgür abi diyor ki senin tarafsız diye paylaştığın ne kadar tarafsızsa onunki de o kadar tarafsız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu bu Akp milletvekilleri hala utanmadan nasıl millete yok katil yok illegal asker diyorlar şuan illegal bir asker varsa o da devletin yönetimi altında halkına yaratık gibi saldıran polistir.Chp'nin örgütleri destekledigi filan yok adam dün sabah bas bas bagırdı bunların olacagını bildigi icin evinize dönün cenazeden sonra dedi.Bu kurtarılmıs bölgelere özel harekat düzenlensin demis vatansever arkadasımız Kasımpasa'da dahil mi ? Dahilse bence de düzenlensin tarafsız bir sekilde olacaksa.Her olayda eline sopayı alan cıkıyor oradan bir engellensin artık.

Burak Karamanoğlu'nun Kimi ve Neyi savunduğundan çok KİM tarafından öldürüldüğü Tartışlmalı.
    Yukarıda TARAFSIZ diye verilen yazıda çocuğun Siyasi görüşünü ispatlamak için bir yazı yazılmış.
    öldüren kim DHKP-C denen, dün Berkin Elvan'ın Cenazesini Düzenleyen, Kızıl bayraklarını Tabutuna dolayan kişiler..

Berkin Elvan öldü diye 2 gündür böğürenler bugün bakıyorum da tık yok..
    Demek ki mevzu Berkin Elvan değilmiş.

Bir ÇOCUK öldü diye sokağa çıkıp, başka bir ÇOCUĞU öldürenler ve onları savunanlar nasıl bir mantıkla hayatlarını yaşıyorlar merak ediyorum harbiden .

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    Burak Karamanoğlu'nun Kimi ve Neyi savunduğundan çok KİM tarafından öldürüldüğü Tartışlmalı.
    Yukarıda TARAFSIZ diye verilen yazıda çocuğun Siyasi görüşünü ispatlamak için bir yazı yazılmış.
    öldüren kim DHKP-C denen, dün Berkin Elvan'ın Cenazesini Düzenleyen, Kızıl bayraklarını Tabutuna dolayan kişiler..

Bir ÇOCUK öldü diye sokağa çıkıp, başka bir ÇOCUĞU öldürenler ve onları savunanlar nasıl bir mantıkla hayatlarını yaşıyorlar merak ediyorum harbiden .
    Arada ki fark şu Berkin masum biri olaylarla alakasız ekmegini alıp evine dönmek istiyordu ama Burak çatısmaya gitmis ya ölmeye ya öldürmeye fark bu.Yoksa kimsenin alnında Akpli oldugu yazmıyor gidip vursunlar.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Arada ki fark şu Berkin masum biri olaylarla alakasız ekmegini alıp evine dönmek istiyordu ama Burak çatısmaya gitmis ya ölmeye ya öldürmeye fark bu.Yoksa kimsenin alnında Akpli oldugu yazmıyor gidip vursunlar.
    ben sana 2 ÖLÜ'DEN bahsediyorum sen bana aralarındaki farktan..
    Sizin için önemli olan ÖLÜM değil, siyasi görüş demek ki..
    Bu ekmek yalanını da kim uydurduysa harbiden helal olsun Milyonları kandırdılar bir ekmekle..

Ayrıca ne olursa olsun sen BİR ÇOCUK ÖLDÜ diyerek sokağa çıkıyorsun BAŞKA BİR ÇOCUĞU öldürüyorsun.

MANTIKLI MI BU ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Anıl Özgür abi diyor ki senin tarafsız diye paylaştığın ne kadar tarafsızsa onunki de o kadar tarafsız.
    Yahu milletvekilinin ağzından bir söz yani nasıl bir tutulabilir ?

Çarpıtma. Kimsenin ne ölümü ne de öldüreni savunduğu yok.
    Last edited by Nedvedmania : 13.Mart.2014 at 18:18 Reason: Mesajlar Birleştirildi

Çarpıtma. Kimsenin ne ölümü ne de öldüreni savunduğu yok.
    alınma kardeşim sen savunmuyorsan gocuncak bir durumda yok demektir.
    Ayrıca gazeteci gibi koskoca cümleyi değil de tek bir kelimeyi alıntılaman da güzel olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@joaquin

Ekmek yalanını evladını kaybeden aile uydurdu eminim cocugunu kaybeden ailenin tek derdi de bu konu hakkında yalan söylemektir.Öyle bir carpıtıyorsun öyle bir galeyana getirmeye calısıyorsun ki sende ısık gördüm gelecekte bir RTE olabilirsin.Ben kimsenin ölümü iyi demedim sadece bu ölümle Berkin'i kıyaslayan sensin catısmada ölmekle masum bir insanın ölmesi cok farklı seyler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alınma kardeşim sen savunmuyorsan gocuncak bir durumda yok demektir.
    Ayrıca gazeteci gibi koskoca cümleyi değil de tek bir kelimeyi alıntılaman da güzel olmuş.
    Senin de Erdoğan gibi 3-5 tane serserinin yaptığını bütün kitleye yıkman güzel olmuş.

Dostum biraz okuyun araştırın nedir ne değildir biraz bakın. Öldürülen çocuğun siyasi görüşünü açıklamak için yazılan yazıymış. Nasıl bir mantıkla bu çıkarımda bulunabildin merak içerisindeyim.

Başından beri herkes dursun bu şiddet , yeter artık diye yırtınıyor ama nedense göremiyorsunuz veya görmek istemiyorsunuz bunları. O çocuğu oraya , sokağa çağıranın hiç suçu yok değil mi ?

Bu zamana kadar yaşanan ölümlerin de Burak kardeşimizin de faillerinin Allah bin türlü cezasını versin. Ölmesin kimse. Bunu istiyoruz !
    Last edited by Nedvedmania : 13.Mart.2014 at 18:14

@joaquin

Ekmek yalanını evladını kaybeden aile uydurdu eminim cocugunu kaybeden ailenin tek derdi de bu konu hakkında yalan söylemektir.Öyle bir carpıtıyorsun öyle bir galeyana getirmeye calısıyorsun ki sende ısık gördüm gelecekte bir RTE olabilirsin.Ben kimsenin ölümü iyi demedim sadece bu ölümle Berkin'i kıyaslayan sensin catısmada ölmekle masum bir insanın ölmesi cok farklı seyler.

Kardeşim nefesiniz yetmediği zaman çamur atmaya başlıyorsunuz.
    Milleti dünden beri Galeyana getiren sen ve senin zihniyetindekiler ben değilim...

şu yazıyı oku da çocuğun babasından nasıl öldüğü öğren.
    Çatışma da mı ölmüş yoksa başka bir şekil de mi ?

Ancak işinize geleni okuyup yorumluyorsunuz gelmeyeni okumuyorsunuz bile..

yukarıda benim yaptığım yorumu ve kendi yaptığın yorumu oku bakalım kim 2 ölüyü birbiriyle kıyaslıyor ?

Senin de recep bey gibi 3-5 tane serserinin yaptığını bütün kitleye yıkman güzel olmuş.

Dostum biraz okuyun araştırın nedir ne değildir biraz bakın. Öldürülen çocuğun siyasi görüşünü açıklamak için yazılan yazıymış. Nasıl bir mantıkla bu çıkarımda bulunabildin merak içerisindeyim.

Başından beri herkes dursun bu şiddet , yeter artık diye yırtınıyor ama nedense göremiyorsunuz veya görmek istemiyorsunuz bunları. O çocuğu oraya , sokağa çağıranın hiç suçu yok değil mi ?

Bu zamana kadar yaşanan ölümlerin de Burak kardeşimizin de faillerinin Allah bin türlü cezasını versin. Ölmesin kimse. Bunu istiyoruz !
    Sana Ben değil Kur'an-ı Kerim cevabını çok güzel veriyor.

"Onlara, "Yeryüzünde bozgun çıkartmayın" dendiğinde, "Tam tersine, bizler barış ve esenlik getirenleriz" demişlerdir.İyi bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat farkında değillerdir."

Bakara Sûresi. 11-12

Ayrıca sen yukarıda skor tahmini yapan arkadaşsın dimi 1-1 felan ..

Del Piero_10 Misafir

@joaquin

İlla kıyas istiyorsanız

İkisi de eylemciydi.

Biri polisin silahı doğru tutaması nedeniyle gaz kapsülü ile başından vuruldu,

Biri sözde 'milis' tarafından ateşli silahla kasten başından vuruldu.

Güzide spor kulüplerinden taziye, millet düşmanı sözde sanatçılardan 'Burakcan ölümsüzdür' tweeti, çok saygıdeğer sermayedar Cem Boyner'den de dün yaptığı gibi mağazalarında müzik yayınını kesmesini beklemek gerçekçi olmaz değil mi? Bu millet zaten ne olduklarını, dertlerini çok iyi biliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlla kıyas istiyorsanız

İkisi de eylemciydi.

Biri polisin silahı doğru tutaması nedeniyle gaz kapsülü ile başından vuruldu,

Biri sözde 'milis' tarafından ateşli silahla kasten başından vuruldu.

Güzide spor kulüplerinden taziye, millet düşmanı sözde sanatçılardan 'Burakcan ölümsüzdür' tweeti, çok saygıdeğer sermayedar Cem Boyner'den de dün yaptığı gibi mağazalarında müzik yayınını kesmesini beklemek gerçekçi olmaz değil mi? Bu millet zaten ne olduklarını, dertlerini çok iyi biliyor.
    Sana göre eylemciydi Berkin cünkü öyle görmek istiyorsunuz o cıkan fotografın olaydan 17 gün önce cıktıgını ceken kisi söylüyor ama öyle görmek istediginiz icin bunlar sizin icin önemsiz adam öldürmeye giderken ölen biri icin taziye vermek pek mantıklı gelmiyor ama sonucta bir insan öldügü icin Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben kimse ölsün istemiyorum.Kimsenin canı yansın ağlasın istemiyorum.Orada canı yanan hep halk oluyor.Baştakiler gram zarar görmüyor.Onların hırsı,nefreti,egosu yüzünden bir çok insan yaralandı,darp edildi,öldürüldü.Kazanan kim oldu ? Kimse.Kaybeden kim oldu ? Ölenlerin aileleri,arkadaşları,kısacası onları sevenler kaybetti.

Bir hiç uğruna bir çok can kaybı yaşandı.Bunların yaşanmaması için bu baskıcı,nefret ortamında dışarıya çıkıp protesto yapmamak gerekiyor.Kısacası,dışarıya çıkmayın devlet terörü var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben sadece birazcık olsun insancıl düşünebilmenizi istiyorum

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Şunu bir kerecik olsun izleyin yine kabul etmeyeceksiniz ama izleyin yine de
    Last edited by Nedvedmania : 13.Mart.2014 at 18:18 Reason: Mesajlar Birleştirildi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri