Originally Posted by
Sekopej
Tam tersi olsa, Emre'yi favorilere ekleyip, bunun doğruluğu savunuluyor olurdu, bu tür küçük noktalarda, ben de inatla işler yapıldığını düşünüyorum.:)
Emre kredisini tükettiyse, Ziya Şengül eksiye bile düşmüş diyebiliriz. Kariyerine lafım yok ama o kariyerine kendisi saygı duymuyorsa yapacak bir şeyim de yok, muhalif birisini eleştirsek, bu konuda haklı olabilirsin ama Ziya Şengül muhalif birisi de değil, efsane olmayı haketmeyen birisi.
Reyting için bir şeyler söylemeyecek işte abi, doğru bildiğini söyleyecek, Fenerbahçe'yi idam edenlerin sehpasını kurmayacak. Nasıl ki Emre'nin söylemleri etkiliyorsa, bu da etkilemeli o zaman.
Anlık durumlarla, oyuncunun o dönemde sevilip sevilmemesiyle alakalı değil bu, bu süreç olağan dışı bir süreç ve dost düşmen görülüyor.
Selçuk Şahin de 10 yıldır Fenerbahçe'de, muhtemelen futbolu da Fenerbahçe'de bırakacak ama sorsak efsane olarak kaç kişi görüyordur onu?
Bir de, anket konusunu şu sebeple yazmıştım, resmi bir açıklama olmamasına rağmen, sistem bu şekildeyken (seneye statünün değişeceği daha açıklanmadı) bu duruma anket yapılıp, görüşler ciddiye alınıp, önemli bir değişiklik yapılabiliyorsa, aynı şekilde basit bir olayda da, kullanıcıların isteğinin değerlendirilmesi bu kadar uzun uzun tartışılmamalı ve yerine getirilmeli diye düşünüyorum.