Turgay Seren'in o programda ve kose yazilarinda Galatasaray hakkinda neler soyledigini belki sen hatirlamazsin ama ben cok iyi hatirliyorum. Ama kimse Turgay Seren icin Galatasaray efsanesi degilsin diyemez. Soylediklerinden hoslanmamak baska, kulup icin yaptiklarini inkar etmek baska. Buradaki arkadaslar genc oldugu icin Turgay Seren'in 10 yil once o programda neler soyledigini hatirlamiyordur ama ben gayet iyi hatirliyorum.
Tek soylediginiz adamin reyting amacli bir programda, gecinmek icin bir kac soylediginden hoslanmadiginiz. Programin butun amaci zaten bir kulubu yererek, diger kulup taraftarlarinin o hafta izlemesini saglamak. Takimi hakkinda o programda konusulurken, o programi izlemek icin mazosist olmak lazim.
Bu bir inat da degil. Eger bakis aciniz Fenerbahce tarihinde onemli yeri olan Ziya Sengul'u soyledigi seyler icin cikartmaksa, Aziz Yildirim'i da ayni nedenle cikartalim teklifini yapmistim.
Faruk Suren'e bile sira gelmedi o listede. Hatta yanilmiyorsam listede baskan olarak gorev almis tek kisi Ali Sami Yen.