1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Eh o zaman kafanizdaki kriter sevilme veya sevilmeme olmamali belki de. Taraftar bugun sever, yarin nefret eder. Rasyonel degildir.

Yukarida da yazdigim gibi oyun acisindan veritabaninda olan kisiler, ileride Fenerbahce'de goreve getirilebilecek ve medyada Fenerbahce hakkinda yorum yapabilecek kisiler.

Veritabaninda olmayan kisiler ise tamamen kozmetik. Bu listede olmalari oyunda bir islevleri oldugu icin degil, kuluplere verdikleri hizmetlere karsilik bir iade-i itibar.

Ek: Medyada yaptigi yorumlar nedeniyle birisinin Fenerbahce'nin efsaneleri arasina eklenmesini istemek ne kadar garipse, medyada yaptigi yorumlar nedeniyle Fenerbahce'nin efsanelerinden birisinin o listeden cikartilmasi da bir o kadar garip geliyor bana.
    adnan polat'ın durumunu merak ediyorum. gerçekten bilmiyorum, belki de efsaneler arasındadır. ama hangi bölümde olduğunu merak ettim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman efsane olarak oyunda gösterilmesin ya da sevilen kişi olarak, öyle olduğunda tezat bir durum ortaya çıkıyor çünkü.

Ve play off konusunda ikna olmam, eğer oyunu oynayanların görüşü ciddi bir şeyi değiştirebiliyorsa, bunu da değiştirebilir, benim harcayacak 30 saniyem yok. İnatla, Fenerbahçeliler sinir oluyor diye Ziya Şengül'ü orada tutmaya devam edeceksiniz, alıştım artık aslında cevap bile vermeme gerek yoktu, nasılsa değişmeyeceği belliydi, benim hatam oldu, artık karışmam.
    Turgay Seren'in o programda ve kose yazilarinda Galatasaray hakkinda neler soyledigini belki sen hatirlamazsin ama ben cok iyi hatirliyorum. Ama kimse Turgay Seren icin Galatasaray efsanesi degilsin diyemez. Soylediklerinden hoslanmamak baska, kulup icin yaptiklarini inkar etmek baska. Buradaki arkadaslar genc oldugu icin Turgay Seren'in 10 yil once o programda neler soyledigini hatirlamiyordur ama ben gayet iyi hatirliyorum.

Tek soylediginiz adamin reyting amacli bir programda, gecinmek icin bir kac soylediginden hoslanmadiginiz. Programin butun amaci zaten bir kulubu yererek, diger kulup taraftarlarinin o hafta izlemesini saglamak. Takimi hakkinda o programda konusulurken, o programi izlemek icin mazosist olmak lazim.

Bu bir inat da degil. Eger bakis aciniz Fenerbahce tarihinde onemli yeri olan Ziya Sengul'u soyledigi seyler icin cikartmaksa, Aziz Yildirim'i da ayni nedenle cikartalim teklifini yapmistim.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    adnan polat'ın durumunu merak ediyorum. gerçekten bilmiyorum, belki de efsaneler arasındadır. ama hangi bölümde olduğunu merak ettim
    Faruk Suren'e bile sira gelmedi o listede. Hatta yanilmiyorsam listede baskan olarak gorev almis tek kisi Ali Sami Yen.

Mesaj Yetkileri